Bunu yazdığımda %26,25 olan oran şimdi %26,18.Gıdım gıdım gıdımlıyor.Bir konuda ;fiili dolaşımdaki paylar inceden inceye azalırken SPK dan hiç bildirim yok. Nasıl oluyorsa?
Bunu yazdığımda %26,25 olan oran şimdi %26,18.Gıdım gıdım gıdımlıyor.Bir konuda ;fiili dolaşımdaki paylar inceden inceye azalırken SPK dan hiç bildirim yok. Nasıl oluyorsa?
Fiili dolaşım kap yayınlama zorunluluğu olan %5 ve katları şeklindeki pay sahipliklerinin dışında kalan kısım.
Bir diğer değişle %5 ve üzeri hissesi olanlardan arta kalan miktarı ifade ediyor.
YTD.
Orkun Bey verdiğiniz değerler yanlış. Bir daha kontrol edin isterseniz.
Hafızayı beşer baza-en şaşar,aklımda kaldığı kadarıyla; haziran 2010 kote tarihi fiyat 5.60 .Aynı tarihte dolar 1.60. 2010 sonu %139 bedelsiz verince sonuç hesap makinası kullanmadan 1,5 dolar gibi. Yani bu günkü ederi.
Bu bile iyi eder.
Şirketin elindeki değil zaten. Tüm tüzel veya şahıs yatırımcılar borsaya kote şirketlerden aldığı hisse %5 ve üzerindeki miktarlardan arta kalan kısım fiili dolaşım.
Dün bende yanlışlık olmasın diye yatırımcı ilişkilerinden Aynur hn. İle görüştüm.
Firma haricinde belirlenen bir orantılama teknik açıklaması da budur dedi.
YTD.
Yıllar sonra gene anele ile mi başlasam
Bıdılı nerede
Dün 5.05 vermiş 4.40 bekleyeceğim
Ytdeğildir
Yer İmleri