Originally Posted by 
sindoma53

Özelden yazıyorsunuz dün graf paylaşıcaktın paylaş diye burada dönen ipneliklerden dolayı paylaşmadım sabah son graf paylaşımı yapıcam belli süre graf atmam artık .
hayırlı akşamlar

Graf üzerinde basitçe anlatalım burada güzelleme geldiğindede uyardık dikkat diye , teknik konulara gelirsek p park yapılmaz yani stoplos uygulayacağınız bölgeler aşağı kesti çıkmadınız , kanalın içinde cam göbeği ortalamanın altında çoklu kapanış olmamış bunun altında kapanışa yelteniyorsa piyasa üzerinize yıkılacak demektir sizide kanal ile katlarlar bu konularla ilgili teknik çok yazdım çizdim , bu yüzden bazı insanlarla kavga ettik tartıştık artık yoruldum .Konumuza dönersek yukarı hareket grafta görüldüğü gibi yükselen tepeler mevcut aşağı kırılımda alçalan tepeler 2-3 gün önce tepki beklediğimiz yerden tepki geldi 240 dk bir dip çalışması mevcut , yalnız piyasa şuanda INSIDER üzerinden hareket ediyor buda önünüzde olsun 2.58 üzeri kapanışlarda yukarı hareketin devamını görebiliriz son daire içindeki bölgenin aşağı doğru haber kaynaklı kırılımında yeni dip ararız buda 2.47-2.48 bölgesi .
kolay gelsin

BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

Yer İmleri