gelir kalemlerini çeşitlendirse çok daha güzel olur portföy yönetimi vs gibi.
gelir kalemlerini çeşitlendirse çok daha güzel olur portföy yönetimi vs gibi.
Res Tantum Valet Quantum Vendi Potest
Çok haklısınız bencede. Burada yazan hasboy vardı o sormuştu instagram yayınında fon işine girmeyi düşünmüyoruz demişti genel müdür. Çeşitlilik iyidir farklı kalem gelirleri riski azaltır geliri çoğaltır. Ytd
WAS-LX1A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar ,yanılmıyorsam yüzde, yüz bedelli haberi gördüm kap ta.
Bedelli haberi düştü.
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
İyi ki bilmiyor kalabalıklar,/ Yağmura bakmayı cam arkasından/
İnsandan insana şükür ki fark var; / -Birine cennet birine zindan- /İyi ki bilmiyor kalabalıklar
Kaynağı da paylaşalım
Demek ki "sözde" müthiş bilançoya karşın firmanın paraya ihtiyacı varmış.
Sevindirici haber satılamayan paylar Sibel GÖKALP tarafından satın alınacakmış.
Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.
%195 bedelli yanlış görmüyorsam
Sermaye 100 milyona çıkacak
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
İyi ki bilmiyor kalabalıklar,/ Yağmura bakmayı cam arkasından/
İnsandan insana şükür ki fark var; / -Birine cennet birine zindan- /İyi ki bilmiyor kalabalıklar
Sn. ortak9698,
Sıfır toplamlı oyunu değiştirmenin yolunu bedelli sermaye artırımı ile bulmuşlar. Aynı sene içerisinde hem bedelsiz hem de bedelli sermaye artırımı yaşamış başka şirket oldu mu bilmiyorum ama temettü vermeden sadece kendi kaynaklarını büyütmeye çalışması nedeniyle bu kadar iyi bilanço beklentisine karşın kurumsal yatırımcı talebi oluşmuyormuş.
Daha önce de belirttiğimiz gibi bir yerlerde hesaplama yanlışımız vardı. Gerçekleşmiş oldu![]()
Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.
Genel müdür biz küçük bir aracı kurumuz etimiz budumuz belli elimizdeki bütün kaynakları müşterilerimize kredi kullandırıyoruz demişti. Bu bedelli ile büyüyeceklerini düşünüyorum fon işine girmek teminat falan gerektiriyor olabilir mi. Ayrıca bono ihrac ediyor para için. %10 la alıp müşteriye %15 ile kullandırsa %5 kar yapar ama elindeki paradan kullandırsa %15 kar yapar. Bu bedelliden gelen parayı hektaş gibi düzgün kullanırlarsa iyi olacağını agresif büyüme geleceğini düşünüyorum.Bildiğim kadarıyla hektaş birkaç kez bedelli verdi. Nereden nereye geldi son yıllarda. Küçük ve büyüme hedefi olan şirketlerde bedelli olumlu oluyor diye düşünüyorum. Önemli olan gelen parayı düzgün kullanmak. Birde bu parayla ne yapacaklarını açıklasalardı çok güzel olurdu. Son dönemde bedelli veren şirketler ne yaptı araştıralım herkes fikrini paylaşsın istişare yapalım. Ytd
WAS-LX1A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri