Artan

81,95 10 18:10
15.402,50 10 18:10
12,10 10 18:10
15,42 9.99 18:10
325,00 9.98 18:10
Artan Hisseler

Azalan

106,20 -10 18:10
14,60 -9.99 18:10
257,75 -9.96 18:10
35,60 -9.96 18:10
14,49 -9.94 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

9.736.804.739,75 18:10
7.656.248.297,26 18:10
6.895.827.795,51 18:10
6.812.789.475,80 18:10
6.401.232.366,88 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 100/543 İlkİlk ... 50909899100101102110150200 ... SonSon
Arama sonucu : 4442 madde; 793 - 800 arası.

Konu: INFO - İnfo Yatırım

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by BME Fund Yazıyı Oku
    gelir kalemlerini çeşitlendirse çok daha güzel olur portföy yönetimi vs gibi.
    Çok haklısınız bencede. Burada yazan hasboy vardı o sormuştu instagram yayınında fon işine girmeyi düşünmüyoruz demişti genel müdür. Çeşitlilik iyidir farklı kalem gelirleri riski azaltır geliri çoğaltır. Ytd

WAS-LX1A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by BME Fund Yazıyı Oku
    gelir kalemlerini çeşitlendirse çok daha güzel olur portföy yönetimi vs gibi.
     Alıntı Originally Posted by clastobar Yazıyı Oku
    Çok haklısınız bencede. Burada yazan hasboy vardı o sormuştu instagram yayınında fon işine girmeyi düşünmüyoruz demişti genel müdür. Çeşitlilik iyidir farklı kalem gelirleri riski azaltır geliri çoğaltır. Ytd

Genel müdür biz küçük bir aracı kurumuz etimiz budumuz belli elimizdeki bütün kaynakları müşterilerimize kredi kullandırıyoruz demişti. Bu bedelli ile büyüyeceklerini düşünüyorum fon işine girmek teminat falan gerektiriyor olabilir mi. Ayrıca bono ihrac ediyor para için. %10 la alıp müşteriye %15 ile kullandırsa %5 kar yapar ama elindeki paradan kullandırsa %15 kar yapar. Bu bedelliden gelen parayı hektaş gibi düzgün kullanırlarsa iyi olacağını agresif büyüme geleceğini düşünüyorum.Bildiğim kadarıyla hektaş birkaç kez bedelli verdi. Nereden nereye geldi son yıllarda. Küçük ve büyüme hedefi olan şirketlerde bedelli olumlu oluyor diye düşünüyorum. Önemli olan gelen parayı düzgün kullanmak. Birde bu parayla ne yapacaklarını açıklasalardı çok güzel olurdu. Son dönemde bedelli veren şirketler ne yaptı araştıralım herkes fikrini paylaşsın istişare yapalım. Ytd

3. Tam tersine sadelik basitlik iyidir. Bir sürü gelir kalemi varsa beklenmedik yerden gol yemeniz kolaylaşır. Hatta holdingler de bu yüzden iskontolu fiyatlanır. Çok spesifik örnekle anlamak isteyen ISMEN bilanco incelesin ve INFO ile karsilastirsin.

SM-M307FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by ortak9698 Yazıyı Oku
    Tam tersine sadelik basitlik iyidir. Bir sürü gelir kalemi varsa beklenmedik yerden gol yemeniz kolaylaşır. Hatta holdingler de bu yüzden iskontolu fiyatlanır. Çok spesifik örnekle anlamak isteyen ISMEN bilanco incelesin ve INFO ile karsilastirsin.

SM-M307FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    İsmen konusuna katılıyorum holding gibi fiyatlanıyor ama benim demek istediğim fon kurup paraları değerlendirirken yönetim ücreti alacak gelirlere katkı hisse senedi işini bilmeyenler yatırım fonuna giriyor burasıda çok büyüyor. Ytd

5. Sadece komisyon geliri yani tek gelire bağımlı olmak daha büyük risk değil mi ? Üstelik komisyon geliri işinde ciddi agresif rekabet varken ??
    İsmen konusuna katılıyorum holding gibi fiyatlanıyor ama benim demek istediğim fon kurup paraları değerlendirirken yönetim ücreti alacak gelirlere katkı hisse senedi işini bilmeyenler yatırım fonuna giriyor burasıda çok büyüyor. Ytd

SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Res Tantum Valet Quantum Vendi Potest

6. Arkadaşlar ,yanılmıyorsam yüzde, yüz bedelli haberi gördüm kap ta.

7.  Alıntı Originally Posted by Tuncay2534 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar ,yanılmıyorsam yüzde, yüz bedelli haberi gördüm kap ta.
    Bedelli haberi düştü.

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

İyi ki bilmiyor kalabalıklar,/ Yağmura bakmayı cam arkasından/
    İnsandan insana şükür ki fark var; / -Birine cennet birine zindan- /İyi ki bilmiyor kalabalıklar

Alıntı Originally Posted by Tuncay2534 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar ,yanılmıyorsam yüzde, yüz bedelli haberi gördüm kap ta.
     Alıntı Originally Posted by monaroza Yazıyı Oku
    Bedelli haberi düştü.

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
    Kaynağı da paylaşalım

Demek ki "sözde" müthiş bilançoya karşın firmanın paraya ihtiyacı varmış.
    Sevindirici haber satılamayan paylar Sibel GÖKALP tarafından satın alınacakmış.
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

Sayfa 100/543 İlkİlk ... 50909899100101102110150200 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •