Kemal Zorlu Beyefendi'ye,
Eğer burada yazılanlar bir şekilde kulağına geliyorsa ya da açıp okuyorsan şunu bilmeni isterim. Bir İngiliz atasözü şunu der: "Bir kez yaşarsın, ama eğer doğru yaparsan, bir kere de yeterlidir". Ben derim ki yarın gidince üst kata, geri dönüşü yok, pişman olma. Bize sinirleniyorsan sakın ha. Buradaki yatırımcılar sonuna kadar haklı. Yeterince arkanda durdular. Şimdi ne deseler haklılar, haklıyız. Ağzını açma yatırımcılarına, çok kızarım. Hisseler üzerinde operasyon yapanlara duyurulur, hisse yok. Kalmadı. Giden gitti kalanlar hisseleri sandığa gömdü. Altın olunca çıkaracağız hep birlikte. Dileğimiz çabuk çıkarmamız elbette ama o sandık boş çıkmayacak. Duyurulur. Gelin yatırımcılarınızın kalan kısa hayatını kaliteli yaşamasını sağlayın da bir iyilik yapın. Yaşlandık Kemal, öyle acil paraya ihtiyacımız da olmuyor artık. Düzenler kuruldu, eskidi bile. Hayır para artıyor da, lazım olursa söyle, göndereyim. O sandığı vermem ama bak. Babana verirdim de, sana yok Kemal Beyefendi. Sen hak etmiyorsun. Yıl olacak, Kemal Beyefendi ne yaptı haberimiz yok. Hüsni zan eylesek yine olmuyor. Tut ki iyi şeyler yapmaya çalışıyorsun, yazık değil mi buradaki insanlara? Bilmek hakları değil mi? Satanlara ne olacak? Ayıptır Kemal Beyefendi.
Bir diğer hususa bakarsak bombaların sıkıştırılma oranları ne kadar fazla olursa, içten yanmalı motorların sıkıştırma oranları ne kadar fazlaysa o kadar güçlü patlar, yanar sevgili arkadaşlar. Bu tahta yapıcıda - oralarda bir yerlerde varsan tabi - iki gram akıl yok. Şimdi sen yükseltme, benim hedefim a'dan b'ye çıkacak. Daha da yükseltme, b'den de c'ye çıkacak. Alamayacaksın zamanında anladığın. Şu bomba meselesine gelince içinde 15 yıldır bu kadar insanın beklediği kağıt patlar arkadaş. Öyle ya da böyle patlar. Bu doğanın kanunu gibi bir şey yahu. Gösteriyi zevkle izleyeceğim. Hadi Kemal Beyefendi sen de geciktirme gösteriyi. Hayır, kendine de yazık. Gösteriden sonra sana teşekkür mektubu yazacağım. Çok bekletirsen yazmam haberin olsun.
Günün Sözü (Kemal Beyefendi'ye)
"Zaman asla geri dönmez."
Gidince sen de dönemeyeceksin haberin olsun da ona göre devam et kalan dakikalarına.
Yer İmleri