bu endekslerde daha buralarda sürünüyo yazık valla....
ama gel gelelim ki endeks sıkı bir düzeltmeye giderse ileri günlerde halimiz nice olur....
borsada sürekli bir çıkış ve düşüş yok..endeks böyle devam etmez...
bu endekslerde daha buralarda sürünüyo yazık valla....
ama gel gelelim ki endeks sıkı bir düzeltmeye giderse ileri günlerde halimiz nice olur....
borsada sürekli bir çıkış ve düşüş yok..endeks böyle devam etmez...
Cogu kagit ederine geldi Dolar bazinda ulke fiyatlamasini yasadi , enkanin 6.5 milyar dolar ettigi yerde Biz de essek degilsek 1.5 milyar dolar etmeliydik en az . Onlarin Rusya gayrimenkulleri varsa Bizim de 3 tane fabrikamiz var . Boyle rezil bi Fiyatlamanin tek ama tek sebebi var , Tez zamanda gebermesi gereken patronlar !!! Hirsizlar gasp ettiler bizi resmen
İzmirde 25 milyon dolarlık arsa sattılar o doları bile tl ye çevirmiş görünüyor yönetimdeki ekonomistler...
Ercan kumcu denen asalak senin de yedi sulaleni yedi cedddini
Yanılmıyorsam 19.11 tl yi geçerse büyük ÇANAĞIN resmi çıkacak ortaya. ** larım 2 gündür basıyor kagıda bunun için olabilir. uçan uçuyorda bu p.ştlar gıdım gıdım çıkıyor...
Hakan Goral disinda koskoca holdingde calisan isinin ehli bi tane ust duzey adam yok . Bak su tecrubesiz halimle bunlardan iyi yonetirim insaat kismini . Getiririm donem arkadaslarimi bu Ceyardan kotu yonetirsem sksnler beni
Yer İmleri