Sayfa 1004/1030 İlkİlk ... 4504904954994100210031004100510061014 ... SonSon
Arama sonucu : 8234 madde; 8,025 - 8,032 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by trion Yazıyı Oku
    Zaman eski zaman değil al sat çok zor iştir en zoruda hisse senedindedir ...hele ki benim gibi tahta ve seans salonu kültüründen gelen insanlar bile zorlanirken al sati yeni öğrenmeye çalışanlar için imkansızdır kazanmak...algoritmalar robotlar ....siz aldıkça karşıninizda speklerle mücadele ediyorum sanarsiniz ama mücadele ettginiz algoritma ve robotlardir ....siz aldıkça robot fiyatı dusurur siz satınca cikartir ...son zamanlarda hissedeki bu olay büyükler tarafından dolarda da kullanılıyor ...o bakımdan kaybede kaybede öğrenilir bu iş ....yoksa uzun vade alıp tutacaksın kazanmak için.
    Borsada mecburen uzun vadeci olduk bir kaç kağıtda..[emoji20]
    Halk ,eczacı ,şeker ve globaldan

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by Omega0607 Yazıyı Oku
    Stopaja göre ayarlamayı düşünmüyormusunuz sn kafkaf ?
    Bugunden itibaren aylık bağlamamız durumunda stopajı kaçırma durumu var

Vade sonu Aralık ayı sonuna gelecek şekilde ayarlama yapmayı düşünüyorum.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

3.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Vade sonu Aralık ayı sonuna gelecek şekilde ayarlama yapmayı düşünüyorum.
    Kasım sonu değilmiydi stopaj avantajı ? Benmi karıştırdım tarihleri yoksa

4.  Alıntı Originally Posted by Omega0607 Yazıyı Oku
    Kasım sonu değilmiydi stopaj avantajı ? Benmi karıştırdım tarihleri yoksa

Kasım sonu doğrudur. Önümüzdeki hafta Aralık sonuna kadar 50 gün civarı bağlayıp daha yüksek oran isteyeceğim. Kavga dövüş biraz daha yüksek alırım :-)

Ben parçalı vadede yatırıyorum parayı. Yani, Kasım ortasında dolan bir miktar daha var. Kasım sonuna gelen başka bir para daha var... Bunlar için başka strateji yapabilirim.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

5.  Alıntı Originally Posted by Omega0607 Yazıyı Oku
    Borsada mecburen uzun vadeci olduk bir kaç kağıtda..[emoji20]
    Halk ,eczacı ,şeker ve globaldan

Halkın olayı malum eczaciya arsa satış haberi ile yüksekten girdin sanırım şeker satılırsa güzel ama yıllardır sömüren bir hisse geçmişte kazaklara satış hikayesi ile 4 TL ye çıkmıştı ..karli bir banka olmadigi icin hisseye yabanci talebi yok ..global patronu çok mal topluyor kendi uzun vade hedefleri olabilir .bende zararli hisseler var ama al sat yaparak maliyetleri indirmeye calsiyorum şirketler tahtadan silinmedigi sürece illaki maliyetlere gelir birgun.iyi kazançlar

6.  Alıntı Originally Posted by trion Yazıyı Oku
    Halkın olayı malum eczaciya arsa satış haberi ile yüksekten girdin sanırım şeker satılırsa güzel ama yıllardır sömüren bir hisse geçmişte kazaklara satış hikayesi ile 4 TL ye çıkmıştı ..karli bir banka olmadigi icin hisseye yabanci talebi yok ..global patronu çok mal topluyor kendi uzun vade hedefleri olabilir .bende zararli hisseler var ama al sat yaparak maliyetleri indirmeye calsiyorum şirketler tahtadan silinmedigi sürece illaki maliyetlere gelir birgun.iyi kazançlar
    Oooo burda borsa dehası varmış [emoji122][emoji122][emoji122]
    Tesekkürler [emoji106]

7.  Alıntı Originally Posted by Omega0607 Yazıyı Oku
    Oooo burda borsa dehası varmış [emoji122][emoji122][emoji122]
    Tesekkürler [emoji106]

Yok yahu ben bile kendimi yeni hissediyorum robotlu borsa düzeninde ..forumda 2 eski borsacı var zaten hem borsacı hem mevdiatci biri sayın dudu biri ben ..yontenlerimiz farklı o garanti getirsin hemde fiyatı az da olsa artsin istiyor o bakımdan temettucu ben karımı aldinmi o karı başka enstrümanlara aktarırım..dudu TL bir ilizyondur der bende borsa bir ilizyondur diyorum şunu almışsın bunu almışsın bir önemi yok aslında dediğim gibi tahtadan silinmedigi sürece...misal adese ne beklentisi vardida 40 günde 2 liradan 9.50 oldu üstelik herhafta şubeler kapatırken...patron manipilator spekülatör etken ....gittinmi gidiyor işte...böyle hisseler yakalarsan kralsin....yıl 2000 sanıyorum parkme o zamanlar park elektrik ti 2 ayda 0.60 dan 27 TL ye gitmişti ..1.2 den alıp 14 ten satmistim 27 olmuştu ..bu iş böyle hisse işi hiçbir yatırım aracına benzemez..bir haber gelir kaybettiğini 3 günde fazlasını aldırır .

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İZMİR CUMAOVASI
    Gönderi
    2,339
     Alıntı Originally Posted by ZICO Yazıyı Oku
    En yüksek faizi borsa hesabınız olduğu yer verir
    mevduat değil yatırım hesabı
    20 gün önce 29,5 tu geçen hafta 26,5 net bu rakamlar
    yani arz talep meselesi vade 3 ay portfy en az 1 milyon ise
    bu seviyelerde inip çıkıyor
    benim kurum finansyat
     Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    Ben bikaç ay evvel finansinvest'le görüşmüştüm
    Bana verdiği oranlar düşüktü
    Şu an aylığa ne veriyor size, paylaşma imkanınız varsa karşılaştıralım( ben de güncel oran sorayım)
    birader şimdi whapsaptan sordum 3 aylık saat 11 gibi 27 imiş
    aylık ise 25.5 imiş tabi bu bugünlüktü yarın ola hayrola
    akşamda dediğim gibi portfy en az 1 mılyon istıyor
    not:bankaya sorma çünkü düşük
    Bizim ATATÜRK sevgimiz, Anayasanın ilk 3 maddesi gibidir.
    Değişmez, değiştirilemez, değiştirilmesi teklif dahi edilemez.

Sayfa 1004/1030 İlkİlk ... 4504904954994100210031004100510061014 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •