Originally Posted by
TRENDHOUND
1. elden örnek vereyim:
Benim TR'de 30 dönümlük bir tarlam var, imarsız ama imar sınırında olan cazip bir lokasyonda bulunan bir tarla. Bir süredir satmaya çalışıyordum, fiyatım 10 milyon dolar (41 milyon tl) nakit. Çok arayan oldu (özel hastaneler, müteahhitler vs) ancak bu fiyata hiç kimse yanaşmadı hele hele nakit olarak hiç kimseye uygun gelmedi. TR'deki mevcut şartlara baktığımda satacağımdan hiç ümidim yokken Ankaralı tanınmış bir yatırımcı/işadamı aniden talip oluverdi. Fiyattan hiç kırmadım, pazarlığı söz konusu bile yapmadım, piyasadaki nakit sıkışıklığına rağmen fiyattan taviz vermeyip tok satıcı oldum (benim klasik satış yöntemimdir), buna rağmen alıcı ile anlaştık. Bu akşam gelen telefonla satış teyit edildi. Böyle berbat bir piyasada yüksek meblağlı nakit karşılığı böyle bir satışın yapılması TR'deki iç piyasaya 2 ayrı perspektiften bakmayı gerektiriyor. Park etmek için kendine güvenli bir liman arayan ciddi meblağlar var şu anda piyasada.
Yine her zamanki gibi en üst düzeydesin...Biraz alt frekanslardan gönder mesajlarını, ahali zorlanıyor netekim...
Geceye yenilmeyen her insana ödül olarak bir sabah, bir gündüz ve bir güneş vardır...
Yer İmleri