Herhalde esas faaliyette karı görünce 9 ayliklarda net kâr geleceğini düşünen şimdiden giriyordu olabilir..
ALE-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Herhalde esas faaliyette karı görünce 9 ayliklarda net kâr geleceğini düşünen şimdiden giriyordu olabilir..
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, kişisel görüşlere dayanmaktadır. "ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR "
Yada bedelli yapar korkusuyla yukarı götürüp mal çakıyor olabilirler..
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, kişisel görüşlere dayanmaktadır. "ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR "
Sn Belekkimi hareketleri takip edebiliyormusunuz. Ediyorsanız ne düşünüyorsunuz
Ediyorum ancak her türlü senaryo var. Bugünkü hareket olumlu desem bilanço iyi değil. Olumsuz desem her türlü olumsuzluk fiyatına yansımış. 10 yıllık dibinde. Dolar bazında tuz parası olmuş ancak bu yönetime ve ky bakışı olumsuz görüyorum ve zerre guvenmiyorum
Ne ara 10 kademe düşürdünüz. Ne kazandırdı bu kadar çabuk bodalttiniz
En güzeli tüm hisselerden satıp çıkmalı. Borsa değil sanki rulet masası..
Alan satan pasts var mı kim kusmus..
Yer İmleri