Sayfa 1013/1223 İlkİlk ... 13513913963100310111012101310141015102310631113 ... SonSon
Arama sonucu : 9779 madde; 8,097 - 8,104 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

1. Trump ın twitterleri kesildi, Abd süre vermişti papaz için.. Ne oldu da gündem kesildi??
    Trump ın burda tower ı var. Tower açılışını yapan da malum zat. Paslaşarak işlem yapıyorlar sağ olsunlar..

Alıntı Originally Posted by Hermesj Yazıyı Oku
    Size bir şey diyeyim, yabancı yatırımcıyı hükümet kaçırdı. Neden derseniz malum kişi borsayla çok ilgili. Ve yerli ve yabancının parayı hüpletmek için insider haberlerin ardı arkası kesilmedi.
    Örneğin, dolar yükselişe geçtiğinde çıkıp faize kafa tutmalar doları kasten ve hile ateşini yükseltti. Jölelinin dolar 1,80 e gelecek demesi, danışmanım artık dolar düşmemeli demesi, vatandaşa dolar bozdurun manipülasyonu, görün dolar nasıl düşecek manipülasyonu, doların artık işi bitti manipülasyonu, bunların açık ve net göstergesi.
    Kaldı ki bloomberg yorumları dahil kötü olduğunu bildiği halde dolarla ilgili yorum yapmadılar gerçekleri konuşamadılar, konuşmadılar.
    Ciddi söylüyorum yabancı da para kaybetti. Yandaş borsada da kazandı, dolardan da kazandı.
    Ve malum kişi insider yapıp piyasayı yönlendirdiği sürece bu işin çıkar yolu yok.
    Amerikanların bastırmasının en büyük sebebi bu.
    Aynen herdaim bahsederim bende bu mevzudan..
    Ee Galata'nın bebeleriyle i$ tutmu$ yıllarca, hemen arka mahallenin varo$'u style kom$u ya bu da yürüme mesafeli..
    Bi de Abdüldülhamit $eysi var honey tamamdır i$te gerisi böyle ta en ba$ından borsamız kurulduğundan beri yava$ yava$ ve bugünlerimize.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,213
     Alıntı Originally Posted by Hermesj Yazıyı Oku
    2013 zirvesine bak, insiderın ağa babası yapıldığından beri yabancı çıkışı var.
    3 ü bir arada

YABTKS
    XU100
    USDTRY

Bear_Bull
    @BearBull26

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    bende onu diyorum. yabanci bi kurtulabilse mallardan bist ebesinin horekesini o zaman görür de,de si mal ellerinde kitlendi
    mecburen yukarı ittire kaktira bişeyler deniycekler
    Yukarda dedim bozkurt ağabey. Ülkenin en tepesi ağır borsacı. Abdülhamit bu yüzden idol.
    Abdülhamitte baş insidercıydı. İnsider ın ağababasını yapınca yabancı malı çekti, haliyle Osmanlı ekonomisi battı, ama Abdülhamit dünyanın sayılı zenginleri arasındaydı tam tersi

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    bende onu diyorum. yabanci bi kurtulabilse mallardan bist ebesinin horekesini o zaman görür de,de si mal ellerinde kitlendi
    mecburen yukarı ittire kaktira bişeyler deniycekler
    Yabancı olsa 4 dolarlık Garan 0,90 düşer mi?
    Yabancı dediğin,futbolcu türkücü.
    İhale alan işadamı..

SM-A800I cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Yillar once ilk basladigimda gram altin almistim.
    100 civaridi galiba
    Biraz dustu panik oldum zirzop bi grafikci yorum atiyordu gunluk bultende yok iste ora kirilirsa 50 lere kdr duser haliyle etkilendik zarara verdik
    Su an 5 katina cikti gram altin.
    Spot al bekle gerisi goy goy

Yabanci bir cirpida cikamaz. Cikarsa garanin yuzde 15 dustugu gibi hareketler goruruz. Mali karsilayan olmaz ise kagitlar taban olur. Bunu da kimse istemez. O yuzden benim icin yabanci takas orani bir anlam ifade etmez.

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by ConSenSus SenSor Yazıyı Oku
    Eskiden yanılınca söyler varsa yeni fikrini savunurdu..
    $imdi bitti o i$ler, ezbere borazan çok ya$a padi$ahın cÖlesi style..
    hAlli Çigutay iyice beteri, iğrençle$ti o resmen paçalarından akıyo..
    ben uzun vade borsaya karşı olduğum için hiç ilgilenmiyorum. hele haber filan biliyorum benim hayrıma olmadığını onuda yıllar önce bıraktım..

Sayfa 1013/1223 İlkİlk ... 13513913963100310111012101310141015102310631113 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •