-
*abd dışişleri bakanı, iran'dan suriye'deki güçleri geri çekmesi dahil 12 talepte bulundu
*abd dışişleri bakanı, "yaptırımlarda, ancak tahran'ın politikalarında somut, kanıtlanmış, sürdürülebilir değişim gördüğümüzde rahatlatma olacak"
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
*trump, "çin, pratikte, bizim çitfçilerimizin üretebileceği kadarını satın alacak"
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
-
*abd dışişleri bakanı, "abd'nin kuzey kore lideri ile görüşme isteği, trump yönetiminin diplomasiye bağlılığını vurguluyor"
*abd dışişleri bakanı, "zaman içinde müttefiklerimiz trump yönetiminin iran'a karşı stratejisinin doğru olduğunu anlayacaklar"
-
*merkez bankası 1 ay vadeli tl uzlaşmalı vadeli döviz satım ihalesinde teklif 334 milyon dolar
*merkez bankası 1 ay vadeli tl uzlaşmalı vadeli döviz satım ihalesinde gerçekleşen tutar 250 milyon dolar
-
*merkez bankası 1 ay vadeli tl uzlaşmalı vadeli döviz satım ihalesinde fiyat, ortalama 4,60369, en düşük 4,58920, en yüksek 4,61420
*merkez bankası 1 ay vadeli tl uzlaşmalı vadeli döviz satım ihalesinde tekliflerin ortalama fiyatı 4,59553
-
*merkez bankası 3 ay vadeli tl uzlaşmalı vadeli döviz satım ihalesi açtı, ihale tutarı 100 milyon dolar
*merkez bankası 3 ay vadeli tl uzlaşmalı vadeli döviz satım ihalesinde teklif 125 milyon dolar
-
*merkez bankası 3 ay vadeli tl uzlaşmalı vadeli döviz satım ihalesinde gerçekleşen tutar 100 milyon dolar
*merkez bankası 3 ay vadeli tl uzlaşmalı vadeli döviz satım ihalesinde fiyat, ortalama 4,71781, en düşük 4,70430, en yüksek 4,73030
-
*merkez bankası 6 ay vadeli tl uzlaşmalı vadeli döviz satım ihalesi açtı, ihale tutarı 100 milyon dolar
*merkez bankası 6 ay vadeli tl uzlaşmalı vadeli döviz satım ihalesinde teklif 135 milyon dolar
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri