Sayfa 102/213 İlkİlk ... 25292100101102103104112152202 ... SonSon
Arama sonucu : 1701 madde; 809 - 816 arası.

Konu: İndikatörlere göre AL-SAT veren hisseler

1.  Alıntı Originally Posted by atmaca-2121 Yazıyı Oku
    Sayın Jamiryo iyi pazarlar. Uzun bir süredir Aslan Çimento yatay seyrediyor. Mümkünse bir yorum alabilir miyim. Teşekkür ederim

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    ASLAN,

yatay derken tam anlayamadım. ocak ayının ortasından bu yana düşüş trendinde gibi duruyor. 39,92 bandını kıramadığı sürece düşüş trendi devam edebilir gibi muhtemel hareket noktalarını işaretledim.

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum, yazdıklarım, çizdiklerim ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Tamamen bilgi ve eğitim amaçlı olup kendi düşüncemdir.
    https://twitter.com/bist_teknik

2. Hocam size göre bu hafta öne çıkabilecek 3 hisse hangileri olabilir
    Tşk

3. Sayın jamiryo,
    Göltaş, katmr ve tatgd gıda ile ilgili grafik ve yorumlarınız nedir acaba?

D6503 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by Sonhaber Yazıyı Oku
    Hocam size göre bu hafta öne çıkabilecek 3 hisse hangileri olabilir
    Tşk
    KIPA, ALARK, ULKER birde dikkatli olmak kaydıyla GLYHO. GLYHO cuma günü güzel bir hareket yaptı gibi devamı gelebilir.
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum, yazdıklarım, çizdiklerim ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Tamamen bilgi ve eğitim amaçlı olup kendi düşüncemdir.

5. Ülker sıkıntı olmasin hocam, bu reklam olayi nedenli spekulatif. Bi ara kose yazisi nedenli bütün grup hisseleri fena düşmüştü.

ZUK Z2131 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Hocam kartn hakkında ki görüşünüz nedir

LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by Jamiryo Yazıyı Oku
    ASLAN,

yatay derken tam anlayamadım. ocak ayının ortasından bu yana düşüş trendinde gibi duruyor. 39,92 bandını kıramadığı sürece düşüş trendi devam edebilir gibi muhtemel hareket noktalarını işaretledim.

Teşekkür ederim

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

8.  Alıntı Originally Posted by barbrouge Yazıyı Oku
    Ülker sıkıntı olmasin hocam, bu reklam olayi nedenli spekulatif. Bi ara kose yazisi nedenli bütün grup hisseleri fena düşmüştü.

ZUK Z2131 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    evet ULKER in öyle bir durumu var ama benim ULKER deme sebebim, macd indikatörü günlük bazda kesmek üzere yarın son kapanış üzerinde bir kapanış yapar ise muhtemelen kesecektir. diğer indikatör grupları da fena değil.

Sayfa 102/213 İlkİlk ... 25292100101102103104112152202 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •