-
*ecb/praet, "daha temel bir güven problemi olabilir"
*ecb/praet, "düzenleme ve politika ortamı güveni etkileyebilir"
*ecb/praet, "müzakere edilen ücret verisi ecb'nin temel senaryosuna paralel"
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
*merkez bankası tl depo karşılığı döviz depo ihalesinde teklif tutarı 3 milyar 539 milyon dolar
*merkez bankası tl depo karşılığı döviz depo ihalesinde gerçekleşen tutar 1 milyar 499 milyon 985 bin dolar
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
-
*ecb/vasiliauskas, "ecb'nin 6 ay içinde faiiz artıracağı görüşüne katılmıyorum"
-
*isveç'te 2026 vadeli enflasyona endeksli tahvil ihalesinde satış sek500 milyon
*isveç'te 2026 vadeli tahvil ihalesinde ortalama faiz -%1,5372 (önceki -%1,1921)
-
*macaristan'da 2021 vadeli tahvil ihalesinde satış huf20 milyar, ortalama faiz %1,18 (önceki ortalama faiz %0,90)
*macaristan'da 2022 vadeli tahvil ihalesinde satış huf33,5 milyar, ortalama faiz %1,74 (önceki ortalama faiz %1,42)
-
*polonya'da 2020 vadeli tahvil ihalesinde satış pln21,9 milyon, faiz %1,637 (önceki %1,504)
*polonya'da 2023 vadeli tahvil ihalesinde satış pln1,389 milyar, faiz %2,481 (önceki %2,322
)*polonya'da 2024 vadeli frn tahvil ihalesinde satış pln402 milyon, fiyat 99,256 (önceki 99,770)
-
*polonya'da 2028 vadeli tahvil ihalesinde satış pln865 milyon, faiz %3,211 (önceki %3,006)
*polonya'da 2028 vadeli frn tahvil ihalesinde satış pln323 milyon, fiyat 97,000 (önceki 97,700)
-
*italya/berlusconi: Forza italya partisi, yeni hükümet için güvensizlik oyu verecek
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri