*ecb tutanakları, "ecb yetkilileri nisan toplantısında ticari çatışmaların euro bölgesi büümesine zarar verebileceği uyarısında bulundular"
*ecb tutanakları, "ticari catışmalar belirsizliği artırabilir, güveni azaltabilir"
*ecb tutanakları, "ecb yetkilileri nisan toplantısında ticari çatışmaların euro bölgesi büümesine zarar verebileceği uyarısında bulundular"
*ecb tutanakları, "ticari catışmalar belirsizliği artırabilir, güveni azaltabilir"
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
*tcmb: Finansal hizmetler güven endeksi mayıs'ta 164,2 (önceki 151,6)
*tcmb: M1 para arzı, 477,7 milyar tl (önceki 465,1mlr)
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
*tcmb: M2 para arzı, 1 trilyon 779,9 milyar tl (önceki 1,752t )
*tcmb: M3 para arzı, 1 trilyon 840,6 milyar tl (önceki 1,814t )
*tcmb: Toplam kredi hacmi, 2 trilyon 252,7 milyar tl (önceki 2,221t )
*tcmb: Mali olmayan kesime verilen krediler, 2 trilyon 198,7 milyar tl (önceki 2,169t ),
*tcmb: Mali kesime verilen krediler, 54,0 milyar tl (önceki 51,2mlr)
*tcmb: Tasfiye olunacak alacaklar, 66,8 milyar tl (önceki 66,8mlr)
*tcmb: Krediler özel karşılıkları, 58,7 milyar tl (önceki 58,3mlr)
*tcmb: Tmsf'ye devrolunan takipteki alacaklar, 7,1 milyar tl (önceki 6,9mlr)
*tcmb: Mevduat bankaları tüketici kredileri, 865,3 milyar tl (önceki 863,2mlr)
*tcmb: Mevduat bankaları tasfiye olunacak kredi kartları, 7,1 milyar tl (önceki 7,2mlr)
*tcmb: Mevduat bankaları tüketici konut kredileri, 393,1 milyar tl (önceki 393,8mlr)
*tcmb: Mevduat bankaları tüketici taşıt kredileri, 181,0 milyar tl (önceki 180,9mlr)
*tcmb: Mevduat bankaları tüketici diğer krediler, 6,2 milyar tl (önceki 6,2mlr)
*tcmb: Mevduat bankaları taksitli ticari kredileri, 206,0 milyar tl (önceki 206,8mlr)
*tcmb: Mevduat bankaları kredi kartları, 354,8 milyar tl (önceki 351,5mlr)
*tcmb: Mevduat bankaları taksitli kredi kartları, 117,5 milyar tl (önceki 117,8mlr)
*tcmb: Mevduat bankaları tasfiye olunacak tüketici kredileri, 10,8 milyar tl (önceki 10,8mlr)
*tcmb: Mevduat bankaları tasfiye olunacak taksitli ticari krediler, 15,7 milyar tl (önceki 15,7mlr)
Yer İmleri