-
*tcmb: Toplam tüketici kredileri, 410,7 milyar tl (önceki 411,5mlr)
*tcmb: Bankacılık sistemi toplam menkul değerleri, 371,1 milyar tl (önceki 364,6mlr)
*tcmb: Bankalardaki tl mevduatı, 1 trilyon 12,9 milyar tl (önceki 1,6t )
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
*tcmb: Bankalardaki yabancı para mevduatı, 816,1 milyar tl (önceki 792,9mlr)
*tcmb: Bankalardaki toplam mevduat, 1 trilyon 829 milyar tl (önceki 1,799t )
*tcmb: Bankalararası dahil toplam mevduat, 1 trilyon 927 milyar tl (önceki 1,895t )
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
-
*tcmb: Yurt dışında yerleşik kişilerin portföyündeki hisse senedi stoku 39,6 milyar dolar (önceki 40,8mlr)
*tcmb: Yurt dışında yerleşik kişilerin portföyündeki dibs stoku 24,7 milyar dolar (önceki 27,1mlr)
*tcmb: Yurt dışında yerleşik kişilerin portföyündeki repo stoku 1,8 milyar dolar (önceki 1,9mlr)
*tcmb: Yurt dışında yerleşik kişilerin portföyündeki özel sektör tahvil bonoları stoku 835,5 milyon dolar (önceki 876,9mln)
-
*tcmb: Yurt dışında yerleşik kişilerin portföyündeki hisse senedi net değişimi(piyasa fiyatı ve kur hareketlerinden arındırılmış) -72,0 milyon dolar (önceki 28,8mln)
*tcmb: Yurt dışında yerleşik kişilerin portföyündeki dibs net değişim (piyasa fiyatı ve kur hareketlerinden arındırılmış) stoku -637,9 milyon dolar (önceki -230,9mln)
*tcmb: Yurt dışında yerleşik kişilerin portföyündeki repo net değişimi(piyasa fiyatı ve kur hareketlerinden arındırılmış) stoku -26,2 milyon dolar (önceki -24,8mln)
*tcmb: Yurt dışında yerleşik kişilerin portföyündeki özel sektör tahvil bonoları (piyasa fiyatı ve kur hareketlerinden arındırılmış) -41,5 milyon dolar (önceki -5,8mln)
-
*ecb tutanakları, "büyüme riskleri genel olarak dengeli, büyüme hala güçlü ve geniş tabanlı"
*ecb tutanakları, "talepte zayıflamanın daha fazla ifade ediliyor olması göz ardı edilemez"
-
*akp beyannamesi: Cari açığı kalıcı düşürmeyi hedefliyoruz-bloomberg ht
*akp beyannamesi: Temel prensip enflasyonun tek hanede tutulması-bloomberg ht
*ak parti beyannamesi: Maliyet baskısını azaltacak tedbirleri hayata geçireceğiz-bloomberg ht
*ak parti beyannamesi: Firmaların döviz kurunu yönetebilmeleri için mekanizma oluşturulacak-bloomberg ht
*ak parti beyannamesi: Dalgalı döviz kuru rejimi sürdürülecek-bloomberg ht
-
Ak parti beyannamesi: Gerektiğinde döviz likiditesi araçları kullanılmaya devam edilecek-bloomberg ht
-
*erdoğan: Dışa açık, rekabetçi, serbest piyasayı öne alan ekonomik yapımızı daha da güçlendireceğiz
*erdoğan: Yeni hedefimiz ülkemizi yüksek gelirli ülkeler içine taşımaktır
*erdoğan: Uluslararası düzeyde de hizmet verebilecek mega projelerimizi birer birer hayata geçirmeye devam edeceğiz
*erdoğan: Savunma sanayinde önümüzdeki dönemde türkiye sadece kendi ihtiyaçlarını karşılamakla kalmayacak, dünyanın önemli ülkeleri arasına girecektir
*erdoğan: Enerji ve gıda güvenliği alanında uluslararası standartlarda en düzey tedbirleri hayata geçireceğiz
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri