-
*kuzey kore, "nükleer test sahasından radyoaktif madde sızıntısı yok"
*kuzey kore, "nükleer testlere devam edilmemesi global nükleer silahsızlanmaya doğru önemli bir ilerleme"*kuzey kore, "nükleer testlerin devam ettirilmediği konusunda şeffaflığı sağlamam için kuzey nükleer test sahası tamamen söküldü"
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
*abd'de haftalık işsizlik başvuruları 11 bin ile 234 bin (beklenti 220 bin)
*abd'de işsizlik başvuruları 4 haftalık ortalama 219.750 (önceki 213.250)
*abd'de devam eden işsizlik başvuruları 4 haftalık ortalama 1,752mln (önceki 1,707mln)
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
-
*usda net ihracat satışları: Mısır 17-18 dönemi 854.300 ton, 18-19 dönemi 273.400 ton
*usda net ihracat satışları: Soya 17-18 dönemi -139.500 ton, 18-19 dönemi 6.900 ton
*usda net ihracat satışları: Soya küspesi 17-18 dönemi 239.500 ton, 18-19 dönemi -42.600 ton
*usda net ihracat satışları: Soya yağı 17-18 dönemi 17.700 ton
-
*usda net ihracat satışları: Pirinç 17-18 dönemi 29.600 ton, 18-19 dönemi 5.100 ton
*usda net ihracat satışları: Pamuk 17-18 dönemi 50.700 balya, 18-19 dönemi 152.200 balya*usda net ihracat satışları: Buğday 17-18 dönemi 112.300 ton, 18-19 dönemi 340.000 ton
-
*erdoğan: Mali disiplin ve finansal istikrar konusunda en ufak bir taviz vermeyeceğiz
*erdoğan: Enflasyonla mücadele konusunda yeni ve çok ciddi önlemleri seçimden hemen sonra yürürlüğe koyacağız
*erdoğan: Enflasyon sorununu ülke gündeminden çıkarmakta kararlıyız
*erdoğan: Cari açığı yapısal bir sorun olmaktan çıkarıp, kalıcı olarak düşüreceğiz
-
*erdoğan: Ihracatçılarımızın rekabet gücünü artıracağız
*erdoğan: Petrokimya alanında ülkemizin ihtiyacını karşılayacak yeni tesisler kurulmasını teşvik edeceğiz
*erdoğan: Teknolojik dönüşümü arkadan takip eden değil bu dönüşüme liderlik eden yatırımlara öncelik veriyoruz
-
*erdoğan: Altay milli tankı seri üretim aşamasına gelmiştir
*erdoğan: Uzay ajansını bu yıl kuruyoruz
*erdoğan: Yerli ve yenilenebilir enerji kaynaklarımızı mümkün olan en üst seviyede değerlendirmeyi düşünüyoruz
*erdoğan: Yerli kömürü elektrik üretiminde en iyi şekilde değerlendireceğiz
-
*hollanda maliye bakanı, "italyan hükümetin büyüme, bütçe disiplini üretmesini diliyorum"
*hollanda maliye bakanı, "ab bütze kurallarının borçlanmayı sınırlaması ab vatandaşlarının çıkarına"
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri