Sayfa 1028/1120 İlkİlk ... 2852892897810181026102710281029103010381078 ... SonSon
Arama sonucu : 8959 madde; 8,217 - 8,224 arası.

Konu: Foreks Haberleri II

*fransa maliye bakanı, "italya, euro bölgesi'nin önmeli bir ortağı"
    *fransa maliye bakanı, "almanya ile euro bölgesi entegrasyonu konusunda haziran zirvesine kadar ortak bir pozisyon bulmaya kararlıyız"

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

*erdoğan: Abd ile yaşadığımız sorunları aşarak müttefiklik ruhuna uygun ilişki zemini arayacağız
    *erdoğan: Polis, öğretmen, hemşire, din görevlileri ve diğer idarecilerin emeklilik ek göstergelerini 3600'e çıkaracağız

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

*güney afrika merkez bankası, faiz oranını değiştirmedi, %6,50 (beklenti %6,50)
    *güney afrika mb başkanı, "türk lirası, güney afrika randı'nın performansını etkilemiyor, hareketleri dolar yönlendiriyor"

*merkez bankası 1 ay vadeli tl uzlaşmalı vadeli döviz satım ihalesinde teklif 307 milyon dolar
    *merkez bankası 1 ay vadeli tl uzlaşmalı vadeli döviz satım ihalesinde gerçekleşen tutar 250 milyon dolar
    *merkez bankası 1 ay vadeli tl uzlaşmalı vadeli döviz satım ihalesinde fiyat, ortalama 4,76882, en düşük 4,74530, en yüksek 4,79277
    *merkez bankası 1 ay vadeli tl uzlaşmalı vadeli döviz satım ihalesinde tekliflerin ortalama fiyatı 4,76053

*euro bölgesi'nde nisan'da conference board öncü göstergeler endeksi %0,5 (önceki %0,6)
    *euro bölgesi'nde nisan'da conference board rastlantısal endeksi %0,0 (önceki %0,1)

*brezilya'da nisan'da cari işlemler dengesi/gsyh %4,0
    *brezilya'da nisan'da doğrudan yabancı yatırımlar 2,6 milyar dolar
    *brezilya'da 12 ay doğrudan yabancı yatırımlar 61,7 milyar dolar

*rusya/novek, "opec ve opec üyesi olmayan üreticiler şu an için cari üretim anlaşmasını yürürlükte tutmayı planlıyorlar"
    *rusya/novek, "eğer opec ve opec üyesi olmayan üreticiler haziran'ra petrol piyasasında denge görürler ise, petrol üretimine sınırlamalar yumuşak şekilde hafifletilebilir"

*trump, "kim ile singapun'da yapılması planlanan toplantı gerçekleşmeyecek"
    *trump, kim'e kendisi ile bir gün bir araya gelmeyi çok istediği ifade etti*
    trump, kim'e fikrnini değiştirmesi halinde kendisini aramasını veya yazmasını söyledi

Sayfa 1028/1120 İlkİlk ... 2852892897810181026102710281029103010381078 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •