-
*fransa maliye bakanı, "italya, euro bölgesi'nin önmeli bir ortağı"
*fransa maliye bakanı, "almanya ile euro bölgesi entegrasyonu konusunda haziran zirvesine kadar ortak bir pozisyon bulmaya kararlıyız"
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
*erdoğan: Abd ile yaşadığımız sorunları aşarak müttefiklik ruhuna uygun ilişki zemini arayacağız
*erdoğan: Polis, öğretmen, hemşire, din görevlileri ve diğer idarecilerin emeklilik ek göstergelerini 3600'e çıkaracağız
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
-
*güney afrika merkez bankası, faiz oranını değiştirmedi, %6,50 (beklenti %6,50)
*güney afrika mb başkanı, "türk lirası, güney afrika randı'nın performansını etkilemiyor, hareketleri dolar yönlendiriyor"
-
*merkez bankası 1 ay vadeli tl uzlaşmalı vadeli döviz satım ihalesinde teklif 307 milyon dolar
*merkez bankası 1 ay vadeli tl uzlaşmalı vadeli döviz satım ihalesinde gerçekleşen tutar 250 milyon dolar
*merkez bankası 1 ay vadeli tl uzlaşmalı vadeli döviz satım ihalesinde fiyat, ortalama 4,76882, en düşük 4,74530, en yüksek 4,79277
*merkez bankası 1 ay vadeli tl uzlaşmalı vadeli döviz satım ihalesinde tekliflerin ortalama fiyatı 4,76053
-
*euro bölgesi'nde nisan'da conference board öncü göstergeler endeksi %0,5 (önceki %0,6)
*euro bölgesi'nde nisan'da conference board rastlantısal endeksi %0,0 (önceki %0,1)
-
*brezilya'da nisan'da cari işlemler dengesi/gsyh %4,0
*brezilya'da nisan'da doğrudan yabancı yatırımlar 2,6 milyar dolar
*brezilya'da 12 ay doğrudan yabancı yatırımlar 61,7 milyar dolar
-
*rusya/novek, "opec ve opec üyesi olmayan üreticiler şu an için cari üretim anlaşmasını yürürlükte tutmayı planlıyorlar"
*rusya/novek, "eğer opec ve opec üyesi olmayan üreticiler haziran'ra petrol piyasasında denge görürler ise, petrol üretimine sınırlamalar yumuşak şekilde hafifletilebilir"
-
*trump, "kim ile singapun'da yapılması planlanan toplantı gerçekleşmeyecek"
*trump, kim'e kendisi ile bir gün bir araya gelmeyi çok istediği ifade etti*
trump, kim'e fikrnini değiştirmesi halinde kendisini aramasını veya yazmasını söyledi
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri