Sayfa 103/441 ÝlkÝlk ... 35393101102103104105113153203 ... SonSon
Arama sonucu : 3522 madde; 817 - 824 arasý.

Konu: TOASO - Tofaþ Oto Fabrikalarý

1. Beklentilerinizin ötesine geçin

Egea Hatchback 73.900 TL’den baþlayan fiyatlar ve 3.000 TL deðerinde zengin donaným paketi hediyesiyle sizi bekliyor

STÝL PAKETÝ HEDÝYE
    ● 16” Alaþýmlý Jantlar
    ● Ön Sis Farlarý
    ● Park Sensörü
    ● Hýz Sabitleme Sistemi
    ● Direk Direksiyon Simidi
    ● Deri Vites Topuzu

Sessiz ve konforlu kabini, sýnýfýnýn en geniþ diz mesafesi ve bagaj hacmiyle Fiat Egea Hatchback tam size göre.

Fiat Egea Hatchback, yüksek teknolojisi, konforu ve dikkat çekici tasarýmýyla sizi en iyi tamamlayacak otomobil...

*

*

73.900 TL baþlangýç fiyatý, 2018 model Egea HB 1.4 Fire Easy Plus versiyon aracýn tavsiye edilen anahtar teslim fiyatýdýr. Stil Paket Hediye Kampanyasý, 2018 model Egea HB Easy Plus versiyon araçlarda geçerlidir. Fiat ve Koç Fiat Kredi önceden haber vermeksizin satýþ ve kampanya koþullarýný deðiþtirme hakkýný saklý tutar.* Görselde yer alan özellikler Türkiye pazarýnda farklýlýk gösterebilir.

HTC Desire 816 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Toaso nun yukarýda reklamýný yaptým ama.

Benim bindiðim araç maalesef tofas deðil.

Ama tofas ürünleri yýllardýr Türkiye þartlarýnda orta ve alt gelir gruplarýnýn rahatlýkla ulaþabileceði araçlar üretti.
    Bugün bir çok kiþi otomobil sahibi ise bunu tofasa borcudur.

Yerli otoyu dert etmeyin. O çýkasýya kadar çok zaman geçer. Ürün yok , tesis yok daha üretim bile yok.

hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
    O egeli ben deðilim

Daha þirket bile kurulu deðil...

Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi

5. Yerli otomobil dedikleri seçim aldatmacasýndan baþka biþey deðil. Hatýrlayanýnýz var mý? 2015 seçimleri oncesi Davutoðlu zamanýnda resimleri basýna daðýtýlmýþtý. 1 prototipi gösterilmiþti. Sonradan anlaþýldý ki, o prototipi Ýsveçten parayla satýn almýþlar. Düþünebiliyor musunuz, Yerli otomobil diye bize yutturacaklardý. Seçimden sonra ne oldu. unuttular tabi..

6.  Alýntý Originally Posted by ahsen2 Yazýyý Oku
    Yerli otomobil dedikleri seçim aldatmacasýndan baþka biþey deðil. Hatýrlayanýnýz var mý? 2015 seçimleri oncesi Davutoðlu zamanýnda resimleri basýna daðýtýlmýþtý. 1 prototipi gösterilmiþti. Sonradan anlaþýldý ki, o prototipi Ýsveçten parayla satýn almýþlar. Düþünebiliyor musunuz, Yerli otomobil diye bize yutturacaklardý. Seçimden sonra ne oldu. unuttular tabi..
    Evet bu millet uyansada artýk.
    Yalan rüzgarý bitse.

7. Günü 26,5 kapattýk, buna da þükür.

8. 26.38 den destek ledim, hemen 1dk ardindan 26.58 gecti o dedim cikio,sans filn dedim.. de heveslendirdi birakti. simdi haftaya ve sonraki hafta oynar mi,?

Sayfa 103/441 ÝlkÝlk ... 35393101102103104105113153203 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •