-
*almanya maliye bakanı, "ingiltere ab'den ayrıldığında euro bölgesi, bölge üyesi olmayan ab ülkeleri için daha çekici hale gelecek"
*almanya maliye bakanı, "kurumlar vergisi sisteminin uyumlulaştırılması, esm'nin rolü ve bankalar için ortak dayanak konularında fransa ile görüşmelerde ilerleme sağladık"
*almanya maliye bakanı, "macron'un reform önerilerine bir bütün olarak bakıyoruz"
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
*almanya maliye bakanı, "avrupa'yı güçlendirecek iyi sonuçları yakında sunacağız"
*almanya maliye bakanı, "bankacılık sektöründe denetim, düzenlemelerin azaltılmasında abd'nin adımlarını izlemeyeceğiz"
*almanya maliye bakanı, "finansal işlel vergisi için gözden geçirilmiş öneri üzerinde çalışıyoruz"
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
-
*çin/wang, "çin, piyasalarını serbestleştirmeye devam edecek"
*çin/wang, "almanya'da çin yatırımlarının pozitif şekilde karşılanacağını umuyoruz"
-
*sameks bileşik endeksi mayıs'ta 2,0 puan artışla 55,7 (önceki 53,7)
*sameks sanayi sektörü endeksi mayıs'ta 0,3 puan artışla 56,9 (önceki 56,6)*sameks hizmet sektörü endeksi mayıs'ta 1,4 puan artışla 56,9 (önceki 54,2)
-
*trt170822t15 tanımlı tahvil için geri alım ihalesinde nominal teklif tutarı 56,0 milyon tl
*trt170822t15 tanımlı tahvil için geri alım ihalesinde nominal kabul edilen miktar 0,0 milyon tl
*trt170822t15 tanımlı tahvil için geri alım ihalesinde net kabul edilen miktar 0,0 milyon tl
*trt110226t13 tanımlı tahvil için geri alım ihalesinde nominal teklif tutarı 203,0 milyon tl
*trt110226t13 tanımlı tahvil için geri alım ihalesinde nominal kabul edilen miktar 5,0 milyon tl
*trt110226t13 tanımlı tahvil için geri alım ihalesinde net kabul edilen miktar 4,3 milyon tl
-
*trt110226t13 tanımlı tahvil için geri alım ihalesinde en düşük fiyat 86,524 tl, en yüksek fiyat 86,559 tl, ortalama fiyat 86,538 tl
*trt110226t13 tanımlı tahvil için geri alım ihalesinde en düşük basit faiz %14,14, en yüksek basit faiz %14,15, ortalama basit faiz %14,140
*trt110226t13 tanımlı tahvil için geri alım ihalesinde en düşük bileşik faiz %14,64, en yüksek bileşik faiz %14,650, ortalama bileşik faiz %14,640
-
*challenger: Abd'de mayıs'ta işten çıkarmalar 31.517 (önceki 36.081)
*challenger: Abd'de mayıs'ta işten çıkarmalar aylık -%12,6 (önceki -%40,2)
-
*challenger: Abd'de mayıs'ta işten çıkarmalar yıllık -%4,8 (önceki -%1,4)
*challenger: Abd'de ocak-mayıs'ta işten çıkarmalar %6,2 artışla 207.977 oldu
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri