sevgili mete kardeşim, sisteme güvenmemekle çok ayıp ediyosun. sistem senin hakkını yemez. ne de olsa, kamu görevlileri kendi kendilerine heeeep önlem almışlardır.......( az kalsın kendim bile inanacağım buna)......
İhraççıların hukuka aykırı işlemleri ile sermayeyi veya mal varlığını azaltıcı işlemlerinde uygulanacak
tedbirler
MADDE 92 – (1) Bu Kanuna tabi ihraççıların, kanuna, sermaye piyasası mevzuatına, esas sözleşme ve fon iç tüzüğü
hükümlerine veya işletme maksat ve mevzuuna aykırı görülen durum ve işlemleri sebebiyle sermayenin veya mal varlığının
azalmasına veya kaybına yol açtığının Kurulca tespit edilmesi hâlinde, Kurul;
c) Bu durum ve işlemlerin mevcudiyetinin ilk derece mahkeme kararı ile tespit edilmesi veya bu karar
beklenmeksizin Kurulun talebi üzerine mahkeme tarafından karar verilmesi hâlinde bu işlemlerde sorumluluğu bulunanların
imza yetkilerini kaldırmaya, ilgililer hakkında suç duyurusunda bulunulması hâlinde, yargılama sonuçlanıncaya kadar
ilgilileri görevden almaya ve yapılacak ilk genel kurul toplantısına kadar görevden alınan yönetim kurulu üyelerinin yerine
yenilerini atamaya,
yetkilidir.
aaman bizim yönetim kuruluna dokunmayın, biz çok memnunuz kendilerinden.........
Arkadaşlar zamanında bende 1000 lot almıştım 1500 tl ye unuttum.gitti 5 yıl oldu baktım borsadan çıkarılmış acaba bizim 1000 köy ne oldu
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri