Sayfa 104/469 İlkİlk ... 45494102103104105106114154204 ... SonSon
Arama sonucu : 3748 madde; 825 - 832 arası.

Konu: GENYH - Gen Yatırım Holding A.Ş.

borsa dışında 3 aylık alan satanlar

4.  Alıntı Originally Posted by osmancık78 Yazıyı Oku
    Meteye bak sen Bimeks diye diye hisse 25den 43 oldu, küçükleri oltayamı çekiyorlar metecim
    hisse büyük yatırımcı da oldukça kapanmaz ama ne zaman küçük yatırımcıya dağılırsa o zaman kapanır okey

5.  Alıntı Originally Posted by osmancık78 Yazıyı Oku
    Spk yı yerin dibine sokan mete, 9 aydır makineler faaliyete geçti diye Gnpwr bildirisi yapmayan müjdata, 5 aydır mevzuata uygun Genyh bilançosu göndermeyen müjdata tek kelime etmiyor, şaşılacak durum, şimdi bisiklet parasını Bimekse yatırmış olmalı
    dedik ya patrona da güvenmiyorum diye daha ne diyelim sisteme de güvenmiyorum güvensiz bir ortam var ülkemizde

6.  Alıntı Originally Posted by meteak Yazıyı Oku
    dedik ya patrona da güvenmiyorum diye daha ne diyelim sisteme de güvenmiyorum güvensiz bir ortam var ülkemizde
    sevgili mete kardeşim, sisteme güvenmemekle çok ayıp ediyosun. sistem senin hakkını yemez. ne de olsa, kamu görevlileri kendi kendilerine heeeep önlem almışlardır.......( az kalsın kendim bile inanacağım buna)......

İhraççıların hukuka aykırı işlemleri ile sermayeyi veya mal varlığını azaltıcı işlemlerinde uygulanacak
    tedbirler
    MADDE 92 – (1) Bu Kanuna tabi ihraççıların, kanuna, sermaye piyasası mevzuatına, esas sözleşme ve fon iç tüzüğü
    hükümlerine veya işletme maksat ve mevzuuna aykırı görülen durum ve işlemleri sebebiyle sermayenin veya mal varlığının
    azalmasına veya kaybına yol açtığının Kurulca tespit edilmesi hâlinde, Kurul;

c) Bu durum ve işlemlerin mevcudiyetinin ilk derece mahkeme kararı ile tespit edilmesi veya bu karar
    beklenmeksizin Kurulun talebi üzerine mahkeme tarafından karar verilmesi hâlinde bu işlemlerde sorumluluğu bulunanların
    imza yetkilerini kaldırmaya, ilgililer hakkında suç duyurusunda bulunulması hâlinde, yargılama sonuçlanıncaya kadar
    ilgilileri görevden almaya ve yapılacak ilk genel kurul toplantısına kadar görevden alınan yönetim kurulu üyelerinin yerine
    yenilerini atamaya,
    yetkilidir.

7. aaman bizim yönetim kuruluna dokunmayın, biz çok memnunuz kendilerinden.........

8. Arkadaşlar zamanında bende 1000 lot almıştım 1500 tl ye unuttum.gitti 5 yıl oldu baktım borsadan çıkarılmış acaba bizim 1000 köy ne oldu

SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 104/469 İlkİlk ... 45494102103104105106114154204 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •