Sayfa 104/735 İlkİlk ... 45494102103104105106114154204604 ... SonSon
Arama sonucu : 5874 madde; 825 - 832 arası.

Konu: VAKKO - Vakko Tekstil

1.  Alıntı Originally Posted by Burutay Yazıyı Oku
    Bu dedikodu doğru mudur yanlış mıdır bilmiyorum. Ama yaklaşık bir aydır adeta serbest düşüş modunda hareket eden bu hissenin; son 2 gündür burnunu yukarı doğru çevirdiği ve işlem hacminin de nispi olarak arttığı bir gerçek.

Nitekim bu durum, şirketin kendine bu tarz kuvvetli bir ortak adayı bulmuş olmasından kaynaklanabileceği gibi, şirketin yılı umulandan çok daha iyi bir mali performans ile tamamlayacağının anlaşılması nedeniyle de olabilir.

Bu arada sayın eğitimci; siz bu dedikoduyu spesifik olarak hangi mecradan duydunuz acaba?

Bu bir yatırım tavsiyesi değil kişisel kanaat ve tahmin açıklamasıdır. Bu tip tahmin veya öngörülerde yanılmanın adeta esas, isabet ettirmenin ise neredeyse istisnai bir durum olduğu asla unutulmamalı ve herkes yatırım kararını kendi akıl ve muhakeme yeteneğine dayalı olarak vermelidir.
    Ben de satıldığını ama araplara olduğunu duydum, bu doğruysa şirket bu görüşmeleri neden kap a bildirmiyor bu suç değil mi

2.  Alıntı Originally Posted by celal Yazıyı Oku
    Ben de satıldığını ama araplara olduğunu duydum, bu doğruysa şirket bu görüşmeleri neden kap a bildirmiyor bu suç değil mi
    Sayın celal;

Bildiğim kadarıyla, sonu münhasırlık (gizlilik) anlaşması ile bitmeyen her ön satış görüşmesinin KAP yoluyla bildirilmesi gerekmiyor. Dolayısıyla, ne zaman ki alıcı adaylarından birisi ile iş ciddiye binip söz konusu alıcı adayı "ben şirketin hakkında öğreneceğim bütün ticari sırları saklama sözü veriyorum ama lütfen sende şirketinin değerini daha iyi anlayabilmem için gerekli tüm mahrem bilgiyi bana ver" diyor ve akabinde bir gizlilik anlaşması yapılıyor, işte o zaman bu durum KAP yoluyla hissedarlara ve tüm kamuoyuna bildiriliyor.

Yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by Burutay Yazıyı Oku
    Sayın celal;

Bildiğim kadarıyla, sonu münhasırlık (gizlilik) anlaşması ile bitmeyen her ön satış görüşmesinin KAP yoluyla bildirilmesi gerekmiyor. Dolayısıyla, ne zaman ki alıcı adaylarından birisi ile iş ciddiye binip söz konusu alıcı adayı "ben şirketin hakkında öğreneceğim bütün ticari sırları saklama sözü veriyorum ama lütfen sende şirketinin değerini daha iyi anlayabilmem için gerekli tüm mahrem bilgiyi bana ver" diyor ve akabinde bir gizlilik anlaşması yapılıyor, işte o zaman bu durum KAP yoluyla hissedarlara ve tüm kamuoyuna bildiriliyor.

Yatırım tavsiyesi değildir.
    Teşekkür ederim. Saıldığını 10 gün kadar önce duydum ancak söylenti ile hareket eden biri olmasam da son iki günlük hareketleri bende bunun doğru olabileceği kanısı uyandırdı. O yüzden benim görmediğim bir haber oldu mu diye burada paylaştım. Cevabınız için tekrardan teşekkür ederim.

4. Bu arada, yeni alıcı gelmeyip hem momentum ve işlem hacmi hem de fiyat düşmeye başlayınca , bu günkü hareketin başlatıcılarından olan Finans Yatırım ilave destekleme alımları yapmaya başladı. Tabii bu hareketin,

-somut ve haklı bir bir nedene dayalı bir alım hareketi mi olduğu,

eğer öyle değilse,

-bu negatif piyasada kendine yatırım yapacak hisse arayan spekülatif parayı bu hisseye çağırmayı amaçlayan

bir oyuncu hareketi mi olduğu kapanışa doğru aracı kurumların pozisyon kapamalarından çok daha iyi anlaşılacak ve takip eden günlerdeki gidişat ile de tamamen netleşecektir kanaatindeyim. Eğer yakın gelecekte somut bir gelişme olacaksa fiyatın daha da yukarı gitmesi gerektiği aşikardır.

Bu bir yatırım tavsiyesi değil kişisel kanaat ve tahmin açıklamasıdır. Bu tip tahmin veya öngörülerde yanılmanın adeta esas, isabet ettirmenin ise neredeyse istisnai bir durum olduğu asla unutulmamalı ve herkes yatırım kararını kendi akıl ve muhakeme yeteneğine dayalı olarak vermelidir.

5. yokmu alan satan tablosu atabilecek bir paydaşımız.

6. 3,40 neymiş bir deviremedi

7.  Alıntı Originally Posted by frt77 Yazıyı Oku
    yokmu alan satan tablosu atabilecek bir paydaşımız.
    Buyrun gün sonu itibariyle aracı kurum dağılımı

Ek 11921

Yatırım tavsiyesi değil objektif bilgi paylaşımıdır.
    Son düzenleme : Burutay; 06-12-2017 saat: 19:42.

8. Eger bir satis ya da ortaklik gerceklesirse hisse basi fiyat buyuk ihtimal 6-7TL arasi olur diye dusunuyorum. 2013 yilinda Cem Boyner, Beymen'de hisselerinin bir kismini Citi Capital'a yaklasik 16 FAVOK (EBITDA) carpani ile satmisti.

Vakko'da da 15-16 FAVOK carpan'dan asagi bir hisse satisi olmaz diye dusunuyorum. Eylul 2017 itibariyle son 12 aylik FAVOK 70milyon TL idi. 70milyon'u 16 ile carpinca sirket degeri banka borclarini da dusunce 1.1milyar TL civari cikiyor. 1.1milyar TL'yi de toplam hisse sayisi olan 160milyon adede bolunce hisse basi fiyat 7 TL'ye yakin cikiyor.

Satis 2017 sene sonu FAVOK'u uzerinden olacak olursa fiyat daha da yukarda olur, cunku Vakko hizli bir sekilde buyuyor hem ciro hem de karlilik olarak.

Sayfa 104/735 İlkİlk ... 45494102103104105106114154204604 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •