Sayın celal;
Bildiğim kadarıyla, sonu münhasırlık (gizlilik) anlaşması ile bitmeyen her ön satış görüşmesinin KAP yoluyla bildirilmesi gerekmiyor. Dolayısıyla, ne zaman ki alıcı adaylarından birisi ile iş ciddiye binip söz konusu alıcı adayı "ben şirketin hakkında öğreneceğim bütün ticari sırları saklama sözü veriyorum ama lütfen sende şirketinin değerini daha iyi anlayabilmem için gerekli tüm mahrem bilgiyi bana ver" diyor ve akabinde bir gizlilik anlaşması yapılıyor, işte o zaman bu durum KAP yoluyla hissedarlara ve tüm kamuoyuna bildiriliyor.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Teşekkür ederim. Saıldığını 10 gün kadar önce duydum ancak söylenti ile hareket eden biri olmasam da son iki günlük hareketleri bende bunun doğru olabileceği kanısı uyandırdı. O yüzden benim görmediğim bir haber oldu mu diye burada paylaştım. Cevabınız için tekrardan teşekkür ederim.
Bu arada, yeni alıcı gelmeyip hem momentum ve işlem hacmi hem de fiyat düşmeye başlayınca , bu günkü hareketin başlatıcılarından olan Finans Yatırım ilave destekleme alımları yapmaya başladı. Tabii bu hareketin,
-somut ve haklı bir bir nedene dayalı bir alım hareketi mi olduğu,
eğer öyle değilse,
-bu negatif piyasada kendine yatırım yapacak hisse arayan spekülatif parayı bu hisseye çağırmayı amaçlayan
bir oyuncu hareketi mi olduğu kapanışa doğru aracı kurumların pozisyon kapamalarından çok daha iyi anlaşılacak ve takip eden günlerdeki gidişat ile de tamamen netleşecektir kanaatindeyim. Eğer yakın gelecekte somut bir gelişme olacaksa fiyatın daha da yukarı gitmesi gerektiği aşikardır.
Bu bir yatırım tavsiyesi değil kişisel kanaat ve tahmin açıklamasıdır. Bu tip tahmin veya öngörülerde yanılmanın adeta esas, isabet ettirmenin ise neredeyse istisnai bir durum olduğu asla unutulmamalı ve herkes yatırım kararını kendi akıl ve muhakeme yeteneğine dayalı olarak vermelidir.
yokmu alan satan tablosu atabilecek bir paydaşımız.
3,40 neymiş bir deviremedi
Buyrun gün sonu itibariyle aracı kurum dağılımı
Ek 11921
Yatırım tavsiyesi değil objektif bilgi paylaşımıdır.
Son düzenleme : Burutay; 06-12-2017 saat: 19:42.
Eger bir satis ya da ortaklik gerceklesirse hisse basi fiyat buyuk ihtimal 6-7TL arasi olur diye dusunuyorum. 2013 yilinda Cem Boyner, Beymen'de hisselerinin bir kismini Citi Capital'a yaklasik 16 FAVOK (EBITDA) carpani ile satmisti.
Vakko'da da 15-16 FAVOK carpan'dan asagi bir hisse satisi olmaz diye dusunuyorum. Eylul 2017 itibariyle son 12 aylik FAVOK 70milyon TL idi. 70milyon'u 16 ile carpinca sirket degeri banka borclarini da dusunce 1.1milyar TL civari cikiyor. 1.1milyar TL'yi de toplam hisse sayisi olan 160milyon adede bolunce hisse basi fiyat 7 TL'ye yakin cikiyor.
Satis 2017 sene sonu FAVOK'u uzerinden olacak olursa fiyat daha da yukarda olur, cunku Vakko hizli bir sekilde buyuyor hem ciro hem de karlilik olarak.
Yer İmleri