Sayfa 105/1001 İlkİlk ... 55595103104105106107115155205605 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 833 - 840 arası.

Konu: Viop XXXII

Alıntı Originally Posted by armagedon Yazıyı Oku
    usdt tehter de 7.37 fiyat. abartsalardı ordan alınırdı. 7.22 den 7.37 olmuş. Makasdan dolar kitleniyor olaiblir şu anda.
    Dolar artacak diye coin almak akıl karı olmaz

Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Yok be Dostum en fazla 10 puan alttan açar diyorum ben, o da en fazla. Short taşıyan birisi olarak yazıyorum bunu. Pozumu yazmıştım, 33 kontrat Aralık vade short, 1 Nisan 2 de Haziran longum var. Yani totalde 30 kontrat short.

Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Gerçekçi değilsiniz malesef... Yüzleşin...

3.  Alıntı Originally Posted by çulsuzBorsacı Yazıyı Oku
    En baştan beri ülkeyi kaosa sürüklemek için her fırsatta ellerinden geleni yaptıklarını düşünüyorum. BOP eşbaşkanı olmak bunu gerektirir ne de olsa. Bu açıdan bakınca kendi içlerinde tutarlılık sağlamış durumdalar. İktidarlarını korumak için, olmazsa da nihai plan doğrultusunda ülkeyi parçalayabilmek için daha fazlasını yapmaktan çekinmeyeceklerdir. Karşı koyacak bir kuvvet de yok nasılsa. Seçimle iktidar değişeceğini, bu kişilerin 'kaybettik hadi eyvallah' deyip ceketlerini alıp gideceklerini düşünenler en hafif tabirle hayal görüyorlar. Cahil cüheyla suriyeliler boşuna doldurulmadı memlekete. Bunu ileride en acı şekilde tecrübe edeceğiz. Zor günler geride kaldı, şimdi çok daha zor günler var ufukta.
    Almancilari düşünün tanıdığım yakin çevremde var yazın gelip bir ay durup gidiyorlar. Genç falan da değiller hep oraları övüyorlar iste bizde soyle böyle adamlarda bir düzen var. Çocuklar zaten alman gibi olmuş hiçbiri gelecekte buraya gelmeyi dusunmuyor. Buranın trafiği bile zor geliyor onlara yorucu ve stresli..simdi Suriyelilerin düşünün buradan ölseler gitmezler bize sınırdan alirken sordular mı hayır. Bir referandum oldu mu hayır. Demişlerdir bize inşaatlarda çalışacak ucuz işçi lazım al sana..Avrupaya da az mülteci gitti ama adamlar sınırdan seçerek aldılar bizdeki gibi değil...

Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    bankalar zaten hafta sonu makası açıp çok saçma sapan kotasyonlar veriyor...normal zamanda ne kadar fark oluyordu bilmiyorum ama hafta sonu saçma sapan fiyatlamalar olduğunu biliyorum...

bence hiç değilse pazar gecesi fx teki fiyatlamaları görmek lazım...
    2001 krizi fiyatlamalırını yaşayabiliriz... 1 günde değil... Kar topu style...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,251
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by Caho Yazıyı Oku
    Dolar artacak diye coin almak akıl karı olmaz
    Oradaki işlem hacmini duysan [emoji3]

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,251
    Blog Entries
    1
    Binance da usd try si an 7.39 işlem hacmi yarim milyar dolar

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    %5 ile kim batar kim batmaz bilmiyorum. Ama, hisse vadelilerinde panik satışları nedeniyle, teminat sıkıntısı olabilir diye kurum satışları gelebilir diyorum...ama şu anki şartlarda 100-200 puan civarı eksi açılış beklemek(ilk 2-3 sn sonra, işlemler oturduktan sonra) hayalcilik bence.

Dolartl de 8 e yakın açacaktır. Belki açılışa kadar şapkadan tavşan vs çıkarılır da olmaz, yoksa şu anki görüntü bu.
    Benim beklentim ortada,
    Öyle 1-2 puanlık değil, en fazla 10 puanlık eksi açılış, gün içi belki %4-5 lik aşağı hareket.
    Fazlası olursa beklentim dışında olmasına karşın öper başıma koyarım. Short taşıyorum sonuçta.

Alıntı Originally Posted by ajfa Yazıyı Oku
    Yapıkredi'de bile şu an dolar alış 7.32, satış 7.87. Ki kapanışımız 7.20'idi.

Cumartesi bu saatte böyleyse haber akışı degişmedigi taktirde bu hafta zor biter tl için.

Bir de ışık ökte şu yazı için songür ulus'tan özür dilemeli. La senin yönettiğin portföyün ben ) ahahaha rezil adam yaaa )

Sevgili kardeş.. dün HDP kapatma davasıyla 7.50-7.65 arasından dolara yapışmış olabilirsin.. bugün TCMB önden yüklemeli kararla şok olmuş; ‘7.21 desteğine yolu var; yandım Allah’ deyip stop’lamamış da olabilirsin.. ama bu zarar TCMB başkanı Sn.Ağbal görevden alınacak diye sosyal medya üzerinden panik ve yüzlerce soru işareti yaratan söylemine yol açıyorsa! Haaa.. işte orada duracaksın.. sonuna kadar üzerine gitmeli tüm yetkililer bu olayın.. ama ne oldu.. yarattığın panik sadece hisse/VIOP etkiledi çünkü artık ne acıdır ki hissede sadece lokaller iş yapıyor.. USDTRY o kadar kolay değilmiş kardeş di mi... burası Afrika kabile ülkesi de değil.. gerekenler senden hesap soracaktır.. bana ve sermaye piyasalarına ömrünü vermiş dostlarıma düşen görev de bu tip olayları kamuya yazmak, açığa çıkartmaktır.. #USDTRY #BIST
    Işık tosununu takip etmiyordum ama vay arkadaş iyi kapak oldu buna

Sayfa 105/1001 İlkİlk ... 55595103104105106107115155205605 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •