Yapıkredi'de bile şu an dolar alış 7.32, satış 7.87. Ki kapanışımız 7.20'idi.
Cumartesi bu saatte böyleyse haber akışı degişmedigi taktirde bu hafta zor biter tl için.
Bir de ışık ökte şu yazı için songür ulus'tan özür dilemeli. La senin yönettiğin portföyün ben

) ahahaha rezil adam yaaa

)
Sevgili kardeş.. dün HDP kapatma davasıyla 7.50-7.65 arasından dolara yapışmış olabilirsin.. bugün TCMB önden yüklemeli kararla şok olmuş; ‘7.21 desteğine yolu var; yandım Allah’ deyip stop’lamamış da olabilirsin.. ama bu zarar TCMB başkanı Sn.Ağbal görevden alınacak diye sosyal medya üzerinden panik ve yüzlerce soru işareti yaratan söylemine yol açıyorsa! Haaa.. işte orada duracaksın.. sonuna kadar üzerine gitmeli tüm yetkililer bu olayın.. ama ne oldu.. yarattığın panik sadece hisse/VIOP etkiledi çünkü artık ne acıdır ki hissede sadece lokaller iş yapıyor.. USDTRY o kadar kolay değilmiş kardeş di mi... burası Afrika kabile ülkesi de değil.. gerekenler senden hesap soracaktır.. bana ve sermaye piyasalarına ömrünü vermiş dostlarıma düşen görev de bu tip olayları kamuya yazmak, açığa çıkartmaktır.. #USDTRY #BIST
Yer İmleri