Aga sinirlendiriyor. Ben sadece bugun bu yukselise anlam veremedigimi soyluyorum adam 18 bin diyor 5 bin puan diyor.
Dikkat edersen ben hicbir paylasimda soyle yaptim soyle kazandim soyle demistim vs demem. Ne zaman short ne zaman long oldugumu takip etmek bile zor.
Ben bugun 22.5 uzeri beklemiyordum. Bu kadar basit. Bu cikisin saglikli oldugunu da dusunmuyorum.
Evet bende onu diyorum
Sayıları oranları bir dengede tutuyorlar
Kimse vaka ve ölüme yeteri kadar tepki veremiyor
Birde cb durmadan konuşuyor
Dikkat edin uzun ve durmadan aynı şeyleri söylüyor insanların beklentileri artık üstüne düşmüyorlar
Psikolojik bir durum senin beklediğin bir cümle ama 10 cümle dinlemekten beklediğinin bir değeri kalmıyor
https://www.worldometers.info/coronavirus/country/us/ sitesi ABD detayını vermeye başlamış.
![]()
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
1987 de olan su. Borsa ayni bugun gibi sert dusuyor sonra tepki veriyor ve sonra yeni bir dip yapiyor ama bu dusus cok altlarda olmuyor. Mesela dow 15 16k ya dusuyor ve sonrasinda ralli
1929 da olan ise cok daha farkli. Borsa sert dusuyor yine tepki veriyor ve ondan sonra 6 yeni dip yapiyor. Mesela 18 16 14 12 10 8 6k gibi.
.........
29 dan 18 e dusen endekste v cikisinin bir ornegi yok. Tarih tekerrurden ibarettir. Hangisi olur onu simdiden bilemeyiz. Ben bu saatten sonra shortlarin daha avantajli oldugunu dusunuyorum. Dow zaten yaklasik 5 bin puan aldi.
Yer İmleri