Sayfa 106/1002 İlkİlk ... 65696104105106107108116156206606 ... SonSon
Arama sonucu : 8013 madde; 841 - 848 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXII

1.  Alıntı Originally Posted by kastirsef Yazıyı Oku
    1 kilo fiziki Külçe Altın vererek İstanbul da Boğaz da sıfır yalı dairesi satın alabiliyorsanız Altın olması gereken değere ulaşmış demektir.

1 kilo Altın 2 Milyon TL. TAM BİR KOMEDİ. TAM BİR İLLÜZYON. Bu sene uyandırma kıymıkları tüm akılsız yatırımcılara acı acı batacak.
    Bu abartma sanatı dozunu fazlasıyla kaçırmış .
    Bunun olması için dünyadaki %99 altının uzaya falan gidip geri gelmeyecek olması lazım. Mesela.

Bu olursa güney doğu ve Doğu Anadolu da pek çok gelin, düğün takısıylan boğazda yalı alır. İstanbul'u falan saymadan herkes boğazda yalıda oturursa boğaz bunu nasıl kaldırır , bilemedim.

Yani yalı dairesi bile olsa yalının kendini bırak. Aynı hikaye.
    No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .

2. Bakan Yerlikaya duyurdu: Şahinler suç örgütü çökertildi! Elebaşı dahil 15 kişi gözaltında

https://www.hurriyet.com.tr/gundem/b...tinda-42384786

3.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Bu abartma sanatı dozunu fazlasıyla kaçırmış .
    Bunun olması için dünyadaki %99 altının uzaya falan gidip geri gelmeyecek olması lazım. Mesela.

Bu olursa güney doğu ve Doğu Anadolu da pek çok gelin, düğün takısıylan boğazda yalı alır. İstanbul'u falan saymadan herkes boğazda yalıda oturursa boğaz bunu nasıl kaldırır , bilemedim.

Yani yalı dairesi bile olsa yalının kendini bırak. Aynı hikaye.

Dünyadaki toplam altın 190bin ton. Tamamı bu kadar.

Amerikadaki Para Piyasası Fonlarında tutulan para 6 Trilyon$. Sadece Amerika bu. Diğer ülkeleri de kat işin içine. MB lerin ne kadar kontrolsüz para bastığını otur dört işlemle hesapla.

Ali gel. Tut Ali tut. Ali topu at.

Basitlik güzeldir. İllüzyona inanan varsa inanmaya devam etsin. Ancak bu kontrolsüz para basma işinin sonu karakolda bitecek.

4.  Alıntı Originally Posted by kastirsef Yazıyı Oku
    Dünyadaki toplam altın 190bin ton. Tamamı bu kadar.
    Nerden bildin ?

5.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Yılbaşı hatrına kısa bir anekdot anlatayım .

Bir ay önce kasap reyonundan kuzu çöp şiş alacağım fiyatı uygun diye .

Dediler ki çöp şişimiz yok o yüzden satmıyoruz o ürünü .

Dedim koca süper markette çöp şiş olmadığı için mi satmıyorsunuz yoksa çöp şişi de et fiyatıyla tartıp satamadığınız için mi satmıyorsunuz dedim .

Sizin marketten şimdi 100 lük paket alıyorum sen kes eti ben evde takarım deyip ürünü alıp çıktım .

Bunu niye yaptım çünkü üç kere yaptılar istikrarlı şekilde aynı hareketi bende gıcık oldum onlara o yüzden kıllığına yaptım haftada üç kere alıyorum diye pes ettiler çöp şiş almak zorunda kaldı market zinciri .

Yeni yılınızı kutluyorum herkesin sağlık mutlu huzurlu olmasını temenni ederim .

23 başlığı ben açmak isterdim ama yazmadığım bir başlığı açmam doğru olmaz .

Selametle kalınız hoşçakalın
    üstadım msjınızı gorunce beni kırmadınız arada yazacaksınız sandım ama ateş almaya gelmiş gibi olmuşsunuz

neyse umarım arada yazarsınız forumdaşlar zehirlenmeden at-macun yiyebileceği dip fiyatı ogrensinler

selametle

Alıntı Originally Posted by kastirsef Yazıyı Oku
    1 kilo fiziki Külçe Altın vererek İstanbul da Boğaz da sıfır yalı dairesi satın alabiliyorsanız Altın olması gereken değere ulaşmış demektir.

1 kilo Altın 2 Milyon TL. TAM BİR KOMEDİ. TAM BİR İLLÜZYON. Bu sene uyandırma kıymıkları tüm akılsız yatırımcılara acı acı batacak.
    Senin öngörünü görüp Altın yerine coin icat ettiler...Fazla para orada yakılıyor...Eğer coin icat edilmese altın 50 kağıda gitme olasılığı vardı...Artık o dediğin işin olması imkansız....

Dipnot: Şerro 30 açar diye düşünüyordum ama hala 30 altında a.q...Bu kadar zamdan sonra bile artmıyorsa ben şahsen İhracatçı olmak istemezdim...

7.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Lise de okurken Benim Mahalleden bir bir arkadaşıma o büyük ikramiye çıkmıştı..Yetim ve evin tek çocuğuydu...2 ocak itibariyle oturdukları evi olduğu gibi bırakıp kaçmışlardı

Tüpçü döneminde bana birini göstersinler a.q...
    https://youtube.com/shorts/qmMyxdaJr...fwWU2h7iQ3OW5T

https://youtube.com/shorts/qmMyxdaJr...fwWU2h7iQ3OW5T

8.  Alıntı Originally Posted by kastirsef Yazıyı Oku

Ziya abi bu şekilde bir dünya ya geçeceksen elindeki altınları apt. altındaki sığınakta sayabilirsen sayarsın.

para, credit onemli değil mesele takas olur geçer gider

zamana karşı (in time) diye bi film vardı mantalite güzeldi.

saygılar

Sayfa 106/1002 İlkİlk ... 65696104105106107108116156206606 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •