Sayfa 107/165 İlkİlk ... 75797105106107108109117157 ... SonSon
Arama sonucu : 1319 madde; 849 - 856 arası.

Konu: HATEK - Hatay Tekstil

1. Daha once cok firma ortaklarının oyunu böyle olmuştur

2. Nasil yani biraz acarmisiniz

3. Kimse yokmu yaa muhabbet edecek

4.  Alıntı Originally Posted by ayaz52 Yazıyı Oku
    Nasil yani biraz acarmisiniz
    şirkete nakit ihtiyaç olduğunda ya kredi çekersin yada büyük ortaklar şirkete daha sonraki sermaye artırımında kullanmak için para koyar şimdi adam para koyamıyorsa ne yapacak hisse satıp oradan gelen nakiti kasaya sonradan hisse almak üzere borç verir. şimdi hisseyi 4 liradan verir mi hayır neden en az ederi 10 civarı diğer ortaklarla anlaştıysa piyasada 5 milyon lotu satıp gelirini kasaya koyacaklar ama fiyat 4 lira o zaman ilk başta satılan 4-5-6 liralardan hisseleri diğer ortaklar almak için sıraya girer hisse tavan tavan gider tavanda ilk yazılan diğer ortaksa hisse verir yok değilse sonraki tavanı bekler ve diğer ortakların nakitleriyle hisse 10 nun üstüne cıkınca 2-3 milyon lotu piyasaya salar ve kasaya en az 20-30 milyon nakit koyar sonraki yıl 50 milyon tavandan 30 milyon bedelli yaparlar tabi bu ortakın içerde 30 milyon alacağı olduğu için önce ona tahsisli yaparlar artık spk kaötan kabul ederse o fiyattan 3-4 milyon lot verilir ve sonrada bedelli ile lot sayısı 40-50 milyona çıkarılı ve kasaya bir daha nakit girişi olur. Benim düşüncem budur. Yatırım Tavsiyesi Değildir sadece bir düşünce tahmmindir.

5. Bu ne biçim bir hissedir alan satmiyor üstüne yatıyor ne bekliyor bu hisse sahipleri eski 30 u mu

6. spekler cezalı cılız alış satış var hisse satıuşı olacagından ilgi çekmiyor....

7. 21 milyon lotlu hissede 19 milyon kar hisseye en az 1-2 lira etki etmesi lazimdi ama kimildamadi bile başka bir haberm mi bekliyoruz üretim artisida yapacakmış daha ne bekliyoruz de hadi

8. Adamlar 5 milyon lot satacakti bende diyordum ki yüksek kar yazatlar hisseyi yukseltip sonra ellerindekini satip firmaya borc verirler diye dusunuyordum. Hatta üretimi artiracaklarina gore yatirim yapacaklar ve para lazim zaten bilancoda 90 milyon kari o daiz bu kambiyo zarari 19 düşürdünüz şimdi paşa paşa yukselteceksiniz bizde bekledigimizin karşılığını alacağız yoksa sende istedigin parayi 5 milyon lotla alamazsin yukselt 20 ye sat 5 milyon lotu al cebine 60-70 milyonu bizde mutlu sende mutlu ol.

Sayfa 107/165 İlkİlk ... 75797105106107108109117157 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •