hisse dün bu gün iyi durdu...gün henüz bitmiş değil...
hisse dün bu gün iyi durdu...gün henüz bitmiş değil...
1,41 bariyer koydu, kimseyi geçirmiyor. Bu kadar baskının sonu yüksek sıçrama olmalı.
Yav kardeşim burada ne kadar çok saçmalayan var..sanırım olayı idrak edemediniz..bakın bu hisse ortada kriz falan yokken ne kadardı 1,50 kriz çıkınca normalde diger hisseler ortalama yuzde 15-20 düştü spek ne yaptı düşürmedi diğerleri kadar yuzde 5-6 düşürdü aşagıdan mal kaptırmamak için şimdi o yuzde 20 düşenlere dipten tepki geldi yuzde 10 unu geri aldılar bu niye yükselmiyor çünkü diğerleri düşerken düşmedi onlar kadar şimdi bunuda mal kaptırmak istemeyen diğerleri gibi yuzde 10 yukarı yaparsa ne olacak halihazırda kriz varken 1,50 den elinde kalanlara kriz olmayan fiyattan kurtulup krizi fiyatlamış hisselere giriş şansı vermiş olacak yani bu sefer de mal yükseltenin elinde kalmış olacak o yuzden 1,50 lere çıkarmaz boşuna beklemeyin...bu hisse 1,50-1,60 lardayken saglam dönüşte yükselişi garntileyecek mesela gubrf 4,80 di şimdi 3,90 yada halk 12ydi şuan 9 yada zoren 1,60 dı şuan 1,35 tatgd 5,5 du suan 4,70 tspor 2,70 di şuan 2,08 gibi
15 temmuz fiyatının altında. Üstüne bedelli yaptı, konutların satışı devam ediyor . Endeks 70 den 115 yaptı şimdi 105. Bir de buradan bakın. Madem endeksle kıyaslayacağız..
Yaşamak güzel şey..
Başarılı bir yatırım, diğerlerinin öngörülerini tahmin etmekten geçer. "Keynes"
Üç günlük dünyada değmez hiç bir şey kalp kırmaya/ dert etmeye. @borsa_tilkisi
Endekste 2 yıllık grafiklerde gördüğü dip seviyede olan saglam çok kağıt var ve bunlar ostim gibi hokkabaz şirketleri deil kurumsallardan...ostim 2016 başında grafikte dip fiyatı 1,04 kuruş 2013 te de 0,95 kuruş işlem yapmış..şu an 1,40...mesela gubrf devletin firması 2015 ortalarında 9 liralardaydı şuan 3,90 tatgıda kocun bu sene 8,5 liraydı suan 3 ayda 4,5 oldu yada halkbank defter değeri 19,50 lira şuan 9 lira ostim defter degeri 1,59 şuan 1,41 lira...çok da ucuz bı fırma deil ostim vede riskli 8trilyon son bilancoda zarar açıklamış bir kobi firması
Yapar, her numara var bunlarda. Yatırımcının üzerine kamyon kamyon mal boşalttılar . Hisselerini değersizleştirdiler.
Birisi bu pul fiyatına sattıkları hisseleri toplasa ve yönetimi ele alsa bunları kapı önüne koysa en az 5TL olur fiyatı...
Bir şirket bu kadar mı kötü yönetilir?!
Yaşamak güzel şey..
Başarılı bir yatırım, diğerlerinin öngörülerini tahmin etmekten geçer. "Keynes"
Üç günlük dünyada değmez hiç bir şey kalp kırmaya/ dert etmeye. @borsa_tilkisi
para edicek bi şirketi olsa niye satsın kardeşim..kim toplıyacak 9 ayda 8,500,000 zarar yazan kıçıkırık şirketi cesaret edemezler..patron bi bedelli daha patlatıp yada hisse satis haberi yollayıp daha ucuza geri alabilecek kozu oynayabilir ondan
Yer İmleri