Sayfa 107/350 İlkİlk ... 75797105106107108109117157207 ... SonSon
Arama sonucu : 2798 madde; 849 - 856 arası.

Konu: ALMAD - Ruzy Madencilik ve Enerji Yatırımları San. Tic. A.Ş

1. En son merko gıda bedellisi örneği, 0.80 kuruşlarda(yanılmıyorsam) bedelli olmuştu, bedelli gittikten sonra bugün itibariyle 1.20 tl.
    Nibas, avod diğer örnekler.

2. SPK buna izin vermez sözleri ilk bedelli açıklandığında da haftalarca yazıldı. sebebi ise malumunuz ilk bedelli haberinden bir gün öncemiyşdi yoksa aynı günün akşamımıydı ne şirketin satıldığı haberi verilmişti. Millet maem şirket satıldı neden beddeliye gidiyorsun, tonla para irecek kasaya bedelliye ne gerek var der spk ve onaylamaz diyordu. ama spk onaylayıverdi. ama bence bu bedelli haberi göz korkutma olabilir. 1.14 de çıkaracak ise mübarekler fiyatı buralardan yeni atmayanları silkelemek için bu yola başvurmuşlardır. ben kol bacak kesecek seviyeyi geçtim. ekranımra benim hala ARTOG var spk efendi. ölmüş eşek kurttan korkmaz:drunk:

3. Aydın da zeytinyağı fabrikası olan şirketi 17 milyona satın alıyor. Ama alınan bu şirketin yüksek flnas borcu var mı bilemiyoruz. Yani finans borcu yüksek ve bunu maddi duran varlıklardan çıkarınca geriye kalan özsernaye ye göre mi alıyorlar bilemiyoruz?

Eğer bu şirketin borç yükü varsa ayrıca fabrikanın varolan makinalarına revizyon gerekiyorsa ve ayrıca kapasite artış yatırımı olsnkanıyırsa, bu nedenlerden dolayı bedelli sermaye artışı yapılmadı gerekli görülmüş olabilir.

Ama buna ek olarak Alyağ Krsan şirket birleşimine gidilmesi;
    hem iki şirket arası oluşan alacak verecekleri nötralize etmesi
    hem Sinop ile Aydın daki iki yağ fabrikalarını aynı ortaklık kapsamına alınması
    hem dem krsan ın elindeki Alyağ hisselerinin satışından oluşacak likiti de aynı ortaklık içinde değerlendirilmesi
    ile oluşan finans gücü, yüksek üretim kapasitesi ile ürün çeşitliliği ve geniş pazarlama kabiliyeti iki şirket için çok daha faydalı sonuçlar üretirdi.

4. SPK artık işini yapmaya başladı eski SPK yok galip Öztürk'e ve suç ortaklarına 9 milyon ceza yazdı bir sürü cezalar suç duyuruları.bu şirketin patronu kim biliyormusunuz.kumar kağıdına girip patronunu araştırmadan cok fazla para yatirmak kendi kendine kaşınmak tır.sonra SPK ne yapıyor.ilk defa spk bir şeyler yapıyor .sirketin mal varlıkları satıldı ne kaldı şirkette bir bu para uçacak iki bedelliden gelen para uçacak 3 ellerindeki hisseyi satıp onlarda cebe indirecektir.malumun ilanı 40 yıllık karsusanda içindeki malları ne oldu yada olacak bunlari bile bile böle adamlara yatırım yapmak kasinmaktir.spk ilk defa önceden el koydu ama yasalar ne kadarına izin verir.bedelli o bu su bunlara spknin izin vercegini sanmam.bende kumar için yani gitti gözüyle 3/5 bin TL oynarim burda.ama çok fazla parayla buraya girip burdan bir beklenti içine girmek kasinmaktir.belki şansına kazanırsın ama çok büyük kumar oynadığının o paranın gitme ihtimalini göz önüne Alman gerektiğini unutmamalısınız.ytd değildir

PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Hisseci amca size katılıyorum. Spk artık ayıktı gibi. Sebebide bence son yıllarda artık çok miktarda şirketin içi boşaltılıyor.

Ayrıca para para arkadaş bende artog mağduruyum artık sayfasında görüşelim

6. Bu şirketin patronu çok acımasız biri ve uzak durum ben bu tür ADAMLARIN yüzünden hep zarar ettim
    Şayet endeksteki piyasa belirleyici hisselerde oynasaydım sermayem benim kesinlikle üç kat artmıştı fakat bu tür hisseler hep zaman ve sermaye kaybı yaşattı
    Çok üzüldüm yatırımcısına

7. Bedelli gelmiş

SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by hisseci_amca Yazıyı Oku
    SPK artık işini yapmaya başladı eski SPK yok galip Öztürk'e ve suç ortaklarına 9 milyon ceza yazdı bir sürü cezalar suç duyuruları.bu şirketin patronu kim biliyormusunuz.kumar kağıdına girip patronunu araştırmadan cok fazla para yatirmak kendi kendine kaşınmak tır.sonra SPK ne yapıyor.ilk defa spk bir şeyler yapıyor .sirketin mal varlıkları satıldı ne kaldı şirkette bir bu para uçacak iki bedelliden gelen para uçacak 3 ellerindeki hisseyi satıp onlarda cebe indirecektir.malumun ilanı 40 yıllık karsusanda içindeki malları ne oldu yada olacak bunlari bile bile böle adamlara yatırım yapmak kasinmaktir.spk ilk defa önceden el koydu ama yasalar ne kadarına izin verir.bedelli o bu su bunlara spknin izin vercegini sanmam.bende kumar için yani gitti gözüyle 3/5 bin TL oynarim burda.ama çok fazla parayla buraya girip burdan bir beklenti içine girmek kasinmaktir.belki şansına kazanırsın ama çok büyük kumar oynadığının o paranın gitme ihtimalini göz önüne Alman gerektiğini unutmamalısınız.ytd değildir

PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    spk işini yapmayamı başladı güldürmeyin insanı kardeşim.spk.kadar hantal yapılı kurum varmıdr acaba.
    sn genel kuruldaki 68 kuruş lan ayrılma hakkının 1.14 lması gerektiği hususundaki tutum ve davranışlarına bakarmısınız.cimere yazdığım burada paylaştığım dilekçeyi bir bak kardeş.kaç gün uyumuş vede önerisisne bak sen bstan krkuluğumusun

Sayfa 107/350 İlkİlk ... 75797105106107108109117157207 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •