Sayfa 107/919 İlkİlk ... 75797105106107108109117157207607 ... SonSon
Arama sonucu : 7346 madde; 849 - 856 arası.

Konu: KRONT - Kron Telekomünikasyon

1. Sayın Umut, Sayın Kafkas, Sayın Lionnes olmak üzere temel ve teknik analiz yapan arkadaşlara çok teşekkür ederim. Bugün ki hareketleri neye yormak lazım? Sayın lionnes genel kurul toplantısından bir beklentimiz var mı? Teşekkür ederim... ytd

2.  Alıntı Originally Posted by ironman35 Yazıyı Oku
    Sayın Umut, Sayın Kafkas, Sayın Lionnes olmak üzere temel ve teknik analiz yapan arkadaşlara çok teşekkür ederim. Bugün ki hareketleri neye yormak lazım? Sayın lionnes genel kurul toplantısından bir beklentimiz var mı? Teşekkür ederim... ytd
    Beklentim, covid19 ile digitalleşen şirketlerin güvenlik iihtiyaçlarının doğması ve bu sebeble Kronun satışlarını çok pozitif etkiyeceği yönünde açıklama yapılması.Bu beklenti yeter de artar.Aslında zaten pandemi öncesinde ve şu an diğer şirketlere göre ( link, fonet ,ardyz vs ) 5 kat pazarlama gideri yapılıyor üstüne bu pandemi kaymak gibi oldu , şu an hiç pazarlama yapılmasa bile covid19 ile bunun iki katını pazarlama olarak bedava getirdi Krona

3. bu arada bu dediklerim ironsphere için de geçerli

4. İçinden geleni yap gitsin; en gereksiz görünen şey bile -orijinal olduğu taktirde- illa ki birilerinin dikkatini çeker; sen kaybetmekten korkma yeter.

Güvenli bir yaşam seçerseniz, kazanma duygusunu asla tadamazsınız.

Richard Branson

Sadece bu günkü takası konuşacak olursam, piyasaya mal dağıtıldı görüntüsü var.
    Ancak gerçek hiçte öyle değil.
    Sağ cep sol cep olayı sadece.
    Hem haftalık hemdeaylık takaslarda hala mal toplanıyor.
    Yabancının son iki haftadaki alımı 200 bini geçti.
    Teknik olarak ise her geçen gün bizlerin vermiş olduğu rakamlamlar büyüyor!
    O yüzden teknigide her gün güncelleme yapmak gerek.
    Ben bu gün artı kapatır dedim ama olmadı.
    Fakat yine söylüyorum bu sadece bir tuzak.
    Tabiki bana göre.
    Kendi adıma sıkıntı yok!
    Aynen devam beklemeye!
    Yatırım tavsiyesi değildir!
    Başkalarının tavsiyesi ile yola çıkmayın!!!

Alıntı Originally Posted by ironman35 Yazıyı Oku
    Sayın Umut, Sayın Kafkas, Sayın Lionnes olmak üzere temel ve teknik analiz yapan arkadaşlara çok teşekkür ederim. Bugün ki hareketleri neye yormak lazım? Sayın lionnes genel kurul toplantısından bir beklentimiz var mı? Teşekkür ederim... ytd

6. ironspere yeni yazı...

Covid 19 ile bağlantılı ve de twitter haclklenmesi

It has never, in history, been more important to protect what we connect – to protect intellectual property, to protect networks and systems, to protect individual privacy rights, and to protect our ability to live in a free and fair society.

https://ironsphere.com/2020/07/what-...hats-at-stake/

7. Bu da siber güvenliğin covid19 ile ne kadar önemli hale geldiğini çok güzel detaylıca yazılmış...

Siber güvenlik, bilgi teknolojisi güvenliği ya da elektronik bilgi güvenliği işte tam bu noktada “daha önce bazılarımız için daha öncelikli olan” ama artık “hepimizi ilgilendiren” bir konu olarak dâhil oldu hayatlarımıza…

https://dipam.org/kuresel-siber-tehd...-tartismalari/

8. 60 dakikalık grafiğe göre sonlara yaklaşmış. Yarın olmazsa pazartesi tepkiverecektir. 30,80 ara destek hattıdır. 30,41 üzerinde hedefini korumaya devam eder.

Yazdıklarım ve çizdiklerim asla ve asla yatırım tavsiyesi olamaz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Yazdıklarım ve Çizdiklerim asla ve asla yatırım tavsiyesi değildir. Tamamen kendimi geliştirmek adına karalamalardır.

Sayfa 107/919 İlkİlk ... 75797105106107108109117157207607 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •