borsa toparlandı ama isfın hiç oralı bile değil çok enteresan. bedavaya beni alın diyorlar.
borsa toparlandı ama isfın hiç oralı bile değil çok enteresan. bedavaya beni alın diyorlar.
Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...
[QUOTE=laguna;5814782]ısgyo tavana gitti zirveleri delip geçiyor, isyat 3,14 olmuş düştüğü yeri geçmişken bu isfin ne düşünüyor.
[url=https://www.hizliresim.com/2awi46x][/url
Grubun. anadolu sigorta ile beraber en kotu hıssesı...
Yine grafik ucuzluguna-dolar bazlı kelepir fiyatına aldanıp takıldık...
borsa oyuncularının al-sat hissesi...
Viop'da da islem goruyor ki dususe de yukselişe de 3-5 kademe için pozisyon acıp oynuyorlar.
Yalnız satsak da arkasından da yetişemeyebiliriz.
Kendi haline bırakmalı...
Uzun vadeli düşünerek aldıysanız ekranınıza alıp gunluk bakmayın bence... Cok sinir bozucu oluyor..
İSGYO da bunun gibi oyuncuların cirit attıgı ucuz kalmış bir hisseydi.
Birisi topladı. götürdü...
Bunu da bir gun öyle götürecekler. Zamanını ve dayanıp dayanamayacagımızı bilmiyoruz.
Dayanabilmenin yolu da kendi haline bırakıp gunluk takip listesinde tutmamak...
[QUOTE=BLACKBOX;5816527]😁 Böyle düşüncen varsa niye yazıyorsun yani.. . Zekice algı yapıyorsun. Atıyorum ben 3 liradan aldıysam satayım.. 2. 45 den alırım dimi.. Hisse yapıcı bundan güzel yazı yazamazdı hani 😉 hisse wc. Kağıdı gibi şu an zaten. Düşürürler mi 2 liraya 2.45 TL. Falan Olabilir.. Borsa burası her şey olur.. Burdan döner 10 lirada olur. Senin yazı algı kokuyor.
işim gücüm yok algı mı yapacagım. zaten benım yazdıgımla alacak yatırımcı varsa gecmıs olsun. burayıda cok abartmayın herkes fikrini yazıyor
Yer İmleri