güzel bir capture proğramı ihtiyacın var bence,..
daha yoldamıyız sana göre?
burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
yatırım tavsiyesi değildir,...
beklentimiz,
1591.36 üstünde sırasıyla 1702.63 ve sonrasında c>1813.9 a gitmekti,
18 ekim öncesi son 8 haftaya girmemiz nedeniyle c> 1813.9 ihtimalimiz daha öncede bir kaç analizimde yazdığımız üzere artık hafta sayısının tükenmesiyle yok denecek kadar azalmıştı,...
zaten bu topik başında zaman analizlerinde 60 hafta finali için 8 hafta hazırlayacak, 17 hafta(18 ekimden itibaren) vuracak demiştik, (spx için)
son olarak sıkça analizlerimizde belirttiğimiz üzere 1591.36 alt/ üst ten bu durumu kontrol ediyorduk ki ekim vadede makas farkı 1591.36 üstüne geçsek te henüz vade başında gelen satışlarla 1591.36 üstünde tutunamayarak satış yedik,...
bu satış hali hazırda majörden (günlükten ) kesintisiz olarak devam etmekte,..henüz yeşil almadık,..
yukarıda ki grafiği daha öncede sıkça vermiştim, geçen hafta USD nin destek bölgesinden yukarı doğru atakları grafik üzerinde bizi geçmemiz gereken no2 direnç seviyesi yerine yeninden yeniden daha önce geçtiğimiz no1 direnç seviyesine geri gönderdi,..oysa 1 nolu kutucuk no2 direnci geçmemiz halinde hedefimizdi,..
muhtemelen 1591.36 alt üst üstünde eğer gidebilse idik bu değer 1702.63 alt üst seviyesi olacaktı,...
satışlarla gerilediğimiz bu no1 direnç bölgesinin daha kuvvetli bir bölge olduğunu düşünüyorum ama SPX te satışlar devam ederse aşağı geçilebilir diye buraya not düşünüyorum,
iyi haftalar cümleten
https://klasresim.com/i/wB6EsL yeşil destek çizgisini kırmadığımız sürece yukarı devam şansı daha çok bence..
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.
ben çok uzun zamandır FS Capture kullanıyorum, çok eski bir sürüm ama işimi rahatlıkla görüyor, bunun eski cracklarını bulabilirsin belki, linki olsa idi benimkini atacaktım,
https://www.hizliresim.com/
satın TIFIL resimleri de buradan yüklersin, oldukça başarılı, kota koymuyor, hızlı, resimler geriye dönük uzunca süre kalabiliyor, başlangıçta başka resim sitesi denedim ama sorunlar çıktı bu gayet iyi ve başarılı,...
capture programınız olursa siz istemedikçe bütün PC nin ekran görüntüsü çıkmamış olur, bunu windowsun makaslısın dan da yapabilirsin sanırım, ama en iyisi capcanlı görseller için bir capture proğramı edinmek ve buu yüklemek için hızlı resim com
yeşile çok var be TIFIL resimde mi öyle gözüküyor yoksa? yeşil rakamda kaç acaba? rakam verebilirsen eğer sana eşlik edecek bende bir tane eşgüdüm var sanırım, sayfa 106 mesaj 842 ide yada sen bakıp karşılaştırıp yazabilirsin düşünceni
rakam verebilirsen bende karşılaştırmış olurum
Son düzenleme : indregandi; 17-09-2021 saat: 21:04.
ben önümüzdeki hafta yine akşamdan akşama günlük analizlere döneceğim, dün ve bu gün buna başladım zaten, nedeni iş nedeniyle akşamdan akşama ancak paylaşım yapabilirim,..
TIFIL senden veya buraya yazacak herhangi birinden ricam topik başında da belirttiğim üzere analizler gerek duymadıkça sistemli sistemsiz gelişi güzel, kişiye özgü fark etmez ama majörden(günlük) olsunlar, ..ki
böylece günlüklerimizi bu şekil karşılaştırır bir standart getirmiş oluruz,.ve grafikler üzerinde daha net düşüncelerimiz oluşabilir
https://www.aydinlik.com.tr/haber/ma...vutoglu-257694
''Bizler aramızdaki vatan hainlerini öldürürüz. Diğer ülkelerdeki vatan hainlerini ise kahramanlara sözünün ona ait olduğu iddia edilir. Ona ait olmasa da şahsına münhasır bir ifade. Zira Siyonist aşiretinin temel zihniyeti ve karakterine uygun düşmektedir. Bu hedefe giden yolda tüm araçlar mubahtır zihniyeti ile hareket eden bu odaklar her etnik ve mezhep grubunu, siyasi yapıyı, Mustafa Kemal'i, Türk milliyetçiliğini, solu, sağı, muhafazakârı ve özellikle din eksenli hareketleri suiistimal ve istismar etmektedir. Nihai hedefe ulaşılabilmesi için başta Mısır ve Irakâ'ın zayıf tutulması gerekir. Merkez konumda olan Suriye'nin ise muhakkak bölünmesi elzemdir.
Amed Davudoğlu, Diyarbakır'a büyük önem veriyorum. Amed ismini de memnuniyetle kullanabilirim demektedir.
BOP da Diyarbakır'ı merkez yapmayı planlıyorlardı. Başaramadılar. Şimdi Amed Davudoğlu yanına muhalefetin diğer oğullarını alarak yarım kalan işi tamamlamak ister.
Hani İnönü'nün söylediği bir söz vardır; Bir memlekette namuslular en az namussuzlar kadar cesur olmalıdır.
Son düzenleme : indregandi; 18-09-2021 saat: 15:20.
Yer İmleri