Sayfa 107/303 İlkİlk ... 75797105106107108109117157207 ... SonSon
Arama sonucu : 2419 madde; 849 - 856 arası.

Konu: The last of the mohicans

1. Mahikan hocam hoşgeldiniz...
    Mohikan=Kalite
    Kabul etmek lazım sizi takip etmeme rağmen bir çok forumda sizin forumu bıraktığınızın dedikodusu yapıldı.Ama şu gerçek Mohikan ismine saygı tüm forumlarda en bariz gerçeklik olarak ortaya çıkıyordu...

SM-J700H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. hoşgeldiniz sn mohikan. ben dax yüzünden mahfoldum. dax ile ilgili sayımınız öngörünüz varsa paylaşırsanız sevinirim. hiç bu kadar yükselmesini beklemiyordum sanki fransada macron seçilince mucizeler falan olacak.

3. Sn Mohikan hoşgeldiniz sizi ilgi ile takip ediyordum.

MX5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. Sn. mohikan hoş geldiniz , foruma giresim gelmiyordu siz yokken. Kolay gelsin baya takipçiniz var.Bakmayın kötüleyenlere onlarda sizin söyleyeceğiniz hisseleri dört gözle bekliyorlar... :D

5. Hocam hoşgeldiniz uzaktan da olsa sizi takip ediyorum şahsen yorumlariniz benim için önemli herşey icin teşekkürler

LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Mohikan abi hoşgeldin.Kapalı bir yerde yazmak isterseniz bende aranızda bulunmayı çok isterim.En güzel gün sizlerle olsun.Ytd

7. Sn. Mohikan hosgeldiniz,
    Oncelikle benim gibi kucuk ky ler inaniz sizin gibi karsiliksiz bilgi paylasimi yapan tecrubeli kisilerden cikar sagliyor kimileride kendilerini gelistiriyor... bizler tecrube ederek ve sizin gibi bilgi sahibi insanlarin paylasimlari yorumlari ile ongorulerimizi keskinlestirerek ogrenerek pişiyoruz... lakin sizin gibi degerli paylasimcilari kaybettigimizde, fenerini kaybeden denizciler gibi karanlikta bindigimiz o gemiyi kucagimiza aliyoruz... ben kazancli ustadin blog unu bir yil boyunca takip ettim okudum ve kredi cekip borsaya girdim inanin sansima ustad yazmayi birakti, ama bir yillik blog takibi ve is basa dustugunde sizin gibi degerli insanlari bloglarinin takibi ile almis oldugum kararlardan zararsiz hatta karla ciktim... ama o kredi gemisini sizin gibi insanlarin isigi olmadan yonetemezdim yonetmeyi ogrememezdim... bu nedenle isik olmaya devam ediniz lutfen, takip eden degerlendiren okuyan ogrenen ogrendiklerini paylasan birileri var ve nice mohikanlar yetismekte sizler paylastikca.... saglicakla ve bizlerle kaliniz....

HTC One_M8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Sn Monikan hopş geldiniz.Sizi takip etmek ayrıcalık. Teşekkürler.
    Saygılar..

Sayfa 107/303 İlkİlk ... 75797105106107108109117157207 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •