Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 1079/1113 İlkİlk ... 7957997910291069107710781079108010811089 ... SonSon
Arama sonucu : 9840 madde; 8,625 - 8,632 arası.

Konu: ...::: Beyaz Yaka İçin Tasarruf ve Yatırım Koçluğu-2 :::...

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Aralık ayına iyi başladık. 1800 usd altındaki iki günlük kapanış tuzak olarak kalmış oldu...Bakalım Aralık-Ocak-Şubat aylarında güzel bir ons çıkışı bwkliyorum.

Umarım, Şant a inat gümüşten çok çıkar altın
    Ons iyi gidiyor...Bakalım yılı 2000 usd üzerinde kapatabilecek miyiz?

Bu arada, hisse portföyümde tek kağıt kalmıştı...ağırlık kuralını da bozduk mecburen...o da inadına çakıldı kaldı yerinde..her şeye rağmen sene başına göre üçe katlamış deva...son aylarda çıkmıyor diye kızacak halimiz yok 2019 ve 2020 de üçe katladıktan sonra, 2021 de de üçe katlarsa sorun yok

Şunu da belirteyim...2000 öncesi gibi, yabancının etkin olmadığı yerli speklerle hareket eden bir piyasaya döndük...bakıyorsun bir hafta petkim, bir hafta bankalar, bir hafta ereğli vs...ona gir, oradan çık buraya gir. çöp hisseler uçmaya kaçmaya devam ediyor...yeni arz olan kağıtlar, değerlemesine bakılmadan en az ikiye katlıyor tavan serileriyle...hiç sevmediğim, rezil bir piyasa dönüştük..umarım 2021 de hayatlarımız gibi, hisse piyasalarımız da normalleşir.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Ons iyi gidiyor...Bakalım yılı 2000 usd üzerinde kapatabilecek miyiz?

Bu arada, hisse portföyümde tek kağıt kalmıştı...ağırlık kuralını da bozduk mecburen...o da inadına çakıldı kaldı yerinde..her şeye rağmen sene başına göre üçe katlamış deva...son aylarda çıkmıyor diye kızacak halimiz yok 2019 ve 2020 de üçe katladıktan sonra, 2021 de de üçe katlarsa sorun yok

Şunu da belirteyim...2000 öncesi gibi, yabancının etkin olmadığı yerli speklerle hareket eden bir piyasaya döndük...bakıyorsun bir hafta petkim, bir hafta bankalar, bir hafta ereğli vs...ona gir, oradan çık buraya gir. çöp hisseler uçmaya kaçmaya devam ediyor...yeni arz olan kağıtlar, değerlemesine bakılmadan en az ikiye katlıyor tavan serileriyle...hiç sevmediğim, rezil bir piyasa dönüştük..umarım 2021 de hayatlarımız gibi, hisse piyasalarımız da normalleşir.
    TL Mevduatta mısınız full?
    Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Kendi aklınıza ve tecrübelerinize göre yatırımlarınıza yön veriniz.

3.  Alıntı Originally Posted by esramarka Yazıyı Oku
    TL Mevduatta mısınız full?
    okuduğunu anlama sorunu mu var, yoksa başka bir şey mi ima etmeye çalışıyorsun? alıntıladığın yazıda nerde olduğum belli zaten.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

https://www.youtube.com/watch?v=KsPCPe5_gA4
    şant manukyan videolarında altının fed'in para basmasıyla değil enflasyon beklentileriyle paralel hareket ettiğini belirtiyordu...
    yanlış hatırlamıyorsam bu dönemde de fed enflasyon artsa dahi faizleri yükseltmeyeceğinden altın pozitif düşünüyor...
    https://twitter.com/laplace2011/stat...26216066543618
    devrim akyıl bir twitinde altınınorta vadeli alım bölgesine girdiğini düşündüğünü, Aralık ayında geciktirilmiş yüklü fiziki teslimatlar olduğunu, Kasım sonu margin sıkıntısına düşürüp toplama çabası olarak gördüğünü belirtti.
    https://www.tradingview.com/x/dbaadMSJ/
    ben de sayın Cautionary gibi büyük bankaların piyasayı manipüle ettiğine inanıyorum..... bunlar gerçekten istediği gibi at koşturuyor... sayın Cautionary nin belirttiği gibi istiyorlar ki herkes sadece abd hisselerinden alsın onların zenginleri zengin etmeye devam etsin .ancak uzun vade de para basımı devam ettikçe, enflasyon yükselmesine rağmen faizler arttırılmadıkça kaçınılmaz olarak altının da artacağına inanıyorum...
    son zamanlarda tüm piyasaların her yönden gelen haberlerle manipüle edildiğini gördükçe piyasalara daha fazla teknik açıdan bakmaya başladım...çizimim çok amatörce gerçekten.. şu dönemde ralliye başladığı çizgiye tutunmaya çalıştığını düşünüyorum... alttaki mavi alan ise mart ayındaki kısa vadeli çöküşün uzatılması... bence ons bakımından buralar maliyetlenmek için uygun olabilir , düşüş devam ederse bir %4 daha altında belirttiğim çöküş bölgesini de kıracağından pozisyon taşımayı düşünmüyorum... ne olur ne olmaz 1350lere düşürüp en alttaki kırmızı çizgiye değdirmelerinden çekiniyorum...
    belirttiğim gibi tamamen amatör çizimler üzerinden yaptığım yorumlar olup kesinlikle tavsiye olarak ifade etmiyorum... benim yüzümden bir zarar eden ralli kaçıran olursa çok üzülürüm gerçekten zaten neye elimi atsam kuruyor :D
    tüm arkadaşlara sağlıklı hafta sonları dilerim saygılar
    yazdıklarım tamamen kişisel yorumlarım olup hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi değildir ... sizi mutlu edecek ninja yolunu kendiniz çizmeniz dileğiyle...

Warren Buffet indikatörü = Borsanın değeri / amerikan ekonomisinin 1 yıllık üretimi

1999 yılındaki .com balonundan daha yüksek seviyedeyiz. 99'da %150'den patlamış şimdi ise %180'deyiz.
    Buffet amcayı takip etmiyorum ama borsa hakkında olumlu konusuyorsa kendisiyle çelişiyor demektir

Çin sitesinden google çeviri ile çevirdim, o yüzden tam çeviri olmadı ama anlaşılacak düzeyde
    Saygılar

6. Amerikan ekonomisi şaha kalkarak da orantıyı değiştirebilir tabi ama... Zor.... tabi buffett bunları söylediği zaman sirketler kendi hisselerini alıp bilancoya kar yazamıyorlardı, sonsuz para basılıp junk bondlara akitilmiyordu vs vs vs

Ama ne olursa olsun bence temel analiz galip gelecektir...
     Alıntı Originally Posted by CahilCuhela Yazıyı Oku
    Warren Buffet indikatörü = Borsanın değeri / amerikan ekonomisinin 1 yıllık üretimi

1999 yılındaki .com balonundan daha yüksek seviyedeyiz. 99'da %150'den patlamış şimdi ise %180'deyiz.
    Buffet amcayı takip etmiyorum ama borsa hakkında olumlu konusuyorsa kendisiyle çelişiyor demektir

Çin sitesinden google çeviri ile çevirdim, o yüzden tam çeviri olmadı ama anlaşılacak düzeyde
    Saygılar

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. sıfır faizde herhangi bir borsa değerine pahalı demek zor... gelecek karları bugune ındırgeyeceksin, payda 1+r, r sıfır...
    eee, nasıl olcak, sonsuza kadar yolu var
    trajikomik...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

Gökhan uskaya güzel yazmışsınız. Onu takip ediyordum. Ama son bir haftadır. Amigoya döndü.

Çok fazla kişi takip etmek istemiyorum. Önereceğiniz kitap vs tanıtımı yapmadan salt gündem ve yorum yapan hesap var mı ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Sayfa 1079/1113 İlkİlk ... 7957997910291069107710781079108010811089 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •