Haklisin dostum. Seffaf olarak yanlis yaptim. Bu da burada son mesajim. Selamlar. Hayirli ve bol kazanclar.
TA-1004 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Haklisin dostum. Seffaf olarak yanlis yaptim. Bu da burada son mesajim. Selamlar. Hayirli ve bol kazanclar.
TA-1004 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vakitsiz öten horozun başını keserler...
bahmet benim elestirim sana degil daha oncede söyledim. Sen elinden geleni yapıyorsunuz bu hissede hep ters yapan bir ikinci grup oluyor ben ona kızıyorum. Benim isyanım neden manipüle hareket yapmıyorsunuzda hisse fiyatı 3 olmadi değil, neden manipüle hareketle hisseler 3-5 bin lotlarla bu kadar düşürülmeye çalışılıyor. Bu hisseyi birileri alarak kaç seans uğraş vererek biryerlere getirdi. Peki bu kadar az hacimlere kim düşürüyor. Ben bunu soruyorum
Bahmet belkide en büyük yararlardandır. Ben onun çeyreği etmem. Bahmetin maliyetini de bilmem. Ben onun yerinde olsam mali alırken bir sınır koyardım. Ornegin en dibe indiği zamandan ( Tabi bunu bilmek zor) 1.26 diyelim yada biraz yukarı cıktı 1.32 diyelim. 1.32 ye sabitleseydi keşke altına indirmeseydi ne konuşuyorsa 1.31 alsaydı. Yukarı çıktığı zaman da almasaydı ne kar yapacaksa ona razı olsaydı. Galiba daha iyi olurdu. Şimdi malesef dusmesini durduracak bir argüman olmadigini düşünüyorum. Keşke 1.32 de alsa 1.31 ler alsaydı katı bi desteği herkese gösterseydi. Tabii bilmiyorum maliyeti ama ; ben bunu bi kaç sığ hissede yaptım tabi patronu kizdirmadan
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1.75'den 1.40'a düşerken hisse en büyük satıcı 10.000 lotu aşmadı, 7-8 bin lotlarla buralara indi geçtiğimiz hafta. Sanırım perşembe ya da cuma günü meksa fazla dayanamadı 100k lotu verdi aşağı hisse %2-3 düştü.
Hacimsiz düşüşlere itibar etmiyorum, benim için alım fırsatıdır.
3 liranın üstüne çıkınca 5 lira hedefleri başlar orada da satmaya başlarım ne diyeyim, herkese iyi haftalar.
hacimsiz düştü hacimsiz çıkıyor, bugün ekranı açtığımda +%10 artıydı. garanti topladı biraz malı, emir defteri sığ olduğu için yine aynı kapattı, bu hareketler yararsızdır kesinlikle demem, birkaç kere daha aynısı olursa olumlu haberlerle birlikte 1 haftada 2 üzerine atabilir.
Takip etmekten keyif aldığım hisselerden biri.
twitterda mardinli vardı, geçen sene bu dönemlerde onun tweetleriyle 2 lira civarlarından 2.80lere taşınmıştı.
demem o ki hele şu 2'Li rakamlar bir gelsin, 3 üstü hedefler 2 haftada gerçekleşir.
edit: suadiye mağazası kapanmış, hisse düşerken geçen sene ve bu sene birkaç yeni mağaza açıyordu, 1.2 lerden gelen trendde ise mağaza kapatıyor. firma iç çamaşırı satıyor, kriz zamanlarında yine satacak, avm'lerde dolar cinsinden kiralar ise 3 küsürlere sabitlenerek türk lirasına çevrilecek. kötü günler geçti sanki.
Arkadaşlar ben söyledim bu hissede yokum ama arada mesaj düşüyor onun için giriyorum bakıyorum mesajlara. Bugün bana da denk geldi o an. Bakin eğer içinizden biri yapıyorsa yukarıya çıkartmayın aşağıya inmesini engelleyin. Sığ sığ yukarı çıksa ne olacak ki?
Bence 1.35 lere dusurmeselerdi daha iyisini yapmış olacaklardı.
Yer İmleri