Sayfa 108/141 İlkİlk ... 85898106107108109110118 ... SonSon
Arama sonucu : 1124 madde; 857 - 864 arası.

Konu: DAGI - Dagi Giyim

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Körfez/Kocaeli
    Gönderi
    1,385
     Alıntı Originally Posted by kasırga_80 Yazıyı Oku
    İş bilmezin biri daghl de tekeline aldı malı bir iki kişide giyimde aldı hisseleri ellerine soğuk savaş başladı kim kime kitleyecek diye etrafa bakıp duruyorlar. Hisseler iki günde nereye geldi hiç panik satışı varmı allah aşkına. 3- 5 bin lotlarla hisse buraya getiriliyor geri 1.80'e gitse ancak 100 bin lot el degiştirir. ne olacak hepimiz bilanço kötü geldi buralardan malı verecekmiyiz. Borsayla uzaktan yakından alakanız yok şeş kaza bir iki tane oyuncunun veya önceden haber aldığınız fonların yanına takılıp para kazanmışsınız. Ben bu halinizle bilinçli borsa yatırımcılığı yaptığınıza inanmıyorum. Zaten küçük yatırımcı kalmadı sayenizde bu dalavereleri kimse yutmadığından mal gelmiyor anlayın artık.
    Haklisin ustad ne diyeyim. Tartismak yok. Su soruyu sorayim o zaman. 1.3 milyon borsa yatirimcisi icinde bugun dagide kim hisse aldi? Bilincli degiliz. Oyle olsun. Goktasina binmisiz. Nereye gotururse oraya gidiyoruz.

TA-1004 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Vakitsiz öten horozun başını keserler...

2. Arkadaşlar boşverin akışına bırakın. İzlemeyin. Elimizde yıllardır taşıdığımız ve enflasyon ve dolar karşısında kuşa dönen hisselerimiz için sitem ediyoruz da bugün patron geldi aklıma. Üç kuruşa dönen portföyümüz için üzülüyoruz ama aynı gemide olduğumuz sevgili Mahmut ne yapsın? Holdingdeki maliyeti ortada. Giyim’in bilançosu ortada. Holding ve giyimdeki paylarının şuanki seviyesine eminim ki o da üzülüyordur. Allah yardımcısı olsun. Bence o da keşke düzenli temettü veren ve hisse fiyatında da primlerin görüldüğü Taç Yatırımı almasaydım diyordur. Milyonlarca DOLAR ödeyerek aldığı Cansan Metalurjiyi keşke almadaydım da DOLAR larım cebimde olsaydı diyordur. Hem inatçı yatırımcılarla karşı karşıya kaldı hem de ne adım attıysa SPK’dan döndü. Bu arada mevzuatlara son derece hakim olan ve her SPK başvurusunda bu bilgisini şikayet dilekçesine detaylıca döken ve dökecek bir grup yatırımcı da yetişti. Üstelik arkadaşları ile görüştüğünde fiyatı, dolu dolu kademeleri ve takastaki yabancı payı ve hatta robotların çatır çatır işlem yaptığı hisseleri ile gurur duyacağı bir konumda olmayı eminim ki o da isterdi. Ama hayatta herşey istendiği gibi olmuyor. Holdingde Yurtsevenlerden umutluydu ama onlar da yatırımcı çıktı. Malum bunlar da borsada işlem yapamıyorlarmış. Üstelik yedikleri cezalardan ve red olan başvurularından dolayı SPK’ya da kırgınlar. Bu durumda da şu anki tablo çıkıyor ortaya. Üstelik giyimde de başka bir yatırımcı ortaya çıkınca artık ne hissediyordur tahmin bile edemiyorum.
    Burada şu an en önemli nokta holdingin geri alınmış payları. Önümüzdeki temmuza kadar olan dönemde ve işlem yasağı olan Ocak-Şubat-Mart‘ı dikkate alarak bakalım ne yapacaklar? Geri alınmışların 1.54 maliyeti var. İşletme sermayesi ihtiyacına yönelik atacakları adımı gerçekten çok merak ediyorum. Pek ihtimal vermiyorum ama geri alınmış hisselerin satılmayıp sermayeden düşülme ihtimalini de dikkate alıp şikayet dilekçemi ufaktan ufaktan kaleme almaya başladım. Siz de böyle kaderine bırakılan ve üç kuruşluk satışlarla mundar edilen hisselere yönelik yatırımcıyı koruma adına düzenleme ihtiyacı olduğunu belirten bir dilekçeyi spk’ya iletin ki yaşadığımız sıkıntıların farkına varsınlar. Şikayetler dikkate alınıyor unutmayın. Yurtsevenler ve bahmet ve babasına beklentilerinin gerçekleşmesini dilerim. Herşey gönlünüzce olsun.

‘Yatırım Tavsiyesi Değildir...’

Sn bahmet senden ricam seffaf olma..hatta buraya yazma ve okuma ..suandan itibaren bu topic icin blokeyi koy..kim ne yazarsa yazsin...bilgiye ulasmak hele hissede posizyon almis milyon lotlara ulasip ego tatmini yapmak bukadar kolay basit olmamali...eski bir dostun olarak senden rica ediyorum.saygilar bol kazanclar.
    Yatırım tavsiyesi degildir.DAM İLE HARMANDA HAKKIM VAR DEME,GÜÇLÜYÜM KUVVETLİYİM MEVKİM VAR DEME,ADAMI SIRT ÜSTÜ YERE VURAN VAR,KARA KARINCAYI GECE GÖREN VAR.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Körfez/Kocaeli
    Gönderi
    1,385
     Alıntı Originally Posted by karadereli53 Yazıyı Oku
    Sn bahmet senden ricam seffaf olma..hatta buraya yazma ve okuma ..suandan itibaren bu topic icin blokeyi koy..kim ne yazarsa yazsin...bilgiye ulasmak hele hissede posizyon almis milyon lotlara ulasip ego tatmini yapmak bukadar kolay basit olmamali...eski bir dostun olarak senden rica ediyorum.saygilar bol kazanclar.
    Haklisin dostum. Seffaf olarak yanlis yaptim. Bu da burada son mesajim. Selamlar. Hayirli ve bol kazanclar.

TA-1004 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Vakitsiz öten horozun başını keserler...

5. bahmet benim elestirim sana degil daha oncede söyledim. Sen elinden geleni yapıyorsunuz bu hissede hep ters yapan bir ikinci grup oluyor ben ona kızıyorum. Benim isyanım neden manipüle hareket yapmıyorsunuzda hisse fiyatı 3 olmadi değil, neden manipüle hareketle hisseler 3-5 bin lotlarla bu kadar düşürülmeye çalışılıyor. Bu hisseyi birileri alarak kaç seans uğraş vererek biryerlere getirdi. Peki bu kadar az hacimlere kim düşürüyor. Ben bunu soruyorum

6. Bahmet belkide en büyük yararlardandır. Ben onun çeyreği etmem. Bahmetin maliyetini de bilmem. Ben onun yerinde olsam mali alırken bir sınır koyardım. Ornegin en dibe indiği zamandan ( Tabi bunu bilmek zor) 1.26 diyelim yada biraz yukarı cıktı 1.32 diyelim. 1.32 ye sabitleseydi keşke altına indirmeseydi ne konuşuyorsa 1.31 alsaydı. Yukarı çıktığı zaman da almasaydı ne kar yapacaksa ona razı olsaydı. Galiba daha iyi olurdu. Şimdi malesef dusmesini durduracak bir argüman olmadigini düşünüyorum. Keşke 1.32 de alsa 1.31 ler alsaydı katı bi desteği herkese gösterseydi. Tabii bilmiyorum maliyeti ama ; ben bunu bi kaç sığ hissede yaptım tabi patronu kizdirmadan

SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. 1.75'den 1.40'a düşerken hisse en büyük satıcı 10.000 lotu aşmadı, 7-8 bin lotlarla buralara indi geçtiğimiz hafta. Sanırım perşembe ya da cuma günü meksa fazla dayanamadı 100k lotu verdi aşağı hisse %2-3 düştü.

Hacimsiz düşüşlere itibar etmiyorum, benim için alım fırsatıdır.

3 liranın üstüne çıkınca 5 lira hedefleri başlar orada da satmaya başlarım ne diyeyim, herkese iyi haftalar.

8.  Alıntı Originally Posted by hisse001 Yazıyı Oku
    1.75'den 1.40'a düşerken hisse en büyük satıcı 10.000 lotu aşmadı, 7-8 bin lotlarla buralara indi geçtiğimiz hafta. Sanırım perşembe ya da cuma günü meksa fazla dayanamadı 100k lotu verdi aşağı hisse %2-3 düştü.

Hacimsiz düşüşlere itibar etmiyorum, benim için alım fırsatıdır.

3 liranın üstüne çıkınca 5 lira hedefleri başlar orada da satmaya başlarım ne diyeyim, herkese iyi haftalar.
    hacimsiz düştü hacimsiz çıkıyor, bugün ekranı açtığımda +%10 artıydı. garanti topladı biraz malı, emir defteri sığ olduğu için yine aynı kapattı, bu hareketler yararsızdır kesinlikle demem, birkaç kere daha aynısı olursa olumlu haberlerle birlikte 1 haftada 2 üzerine atabilir.

Takip etmekten keyif aldığım hisselerden biri.

twitterda mardinli vardı, geçen sene bu dönemlerde onun tweetleriyle 2 lira civarlarından 2.80lere taşınmıştı.

demem o ki hele şu 2'Li rakamlar bir gelsin, 3 üstü hedefler 2 haftada gerçekleşir.

edit: suadiye mağazası kapanmış, hisse düşerken geçen sene ve bu sene birkaç yeni mağaza açıyordu, 1.2 lerden gelen trendde ise mağaza kapatıyor. firma iç çamaşırı satıyor, kriz zamanlarında yine satacak, avm'lerde dolar cinsinden kiralar ise 3 küsürlere sabitlenerek türk lirasına çevrilecek. kötü günler geçti sanki.

Sayfa 108/141 İlkİlk ... 85898106107108109110118 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •