Sayfa 108/470 İlkİlk ... 85898106107108109110118158208 ... SonSon
Arama sonucu : 3753 madde; 857 - 864 arası.

Konu: GENYH - Gen Yatırım Holding A.Ş.

Alıntı Originally Posted by TURKUAZ3434 Yazıyı Oku
    Tahtasi kapali hisse nicin alinir? Neden 20bin? Arkadas almak istiyorsa 13997 degil 139970 hisse de bulur. Ama, millet kafada sifirlamisken 10 kurusa bakmaz. 10 kurus olsa da olur olmasa da...

SM-G928C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    sayın turkuaz tek bildiğim evinin karşısında ARMADA varmış iş merkezi 1 adet jeneratör almış buda görmüş . Bu şahıs aynı Zaman'da adliyede çalışıyor ben duruşmaya gittiğimde tanıştık . Sohbet ettik bende senin dediğin gibi 100.000 var alımısın dedim yok dedi sadece 20,000 gerekli dedi . Kendi grubundaki arkadaslarıma sordum herkesim belirli gerekçeleri var yola devam dediler . Olur ya içimiz de ihtiyaç sahibi biri varsa diye yazdım . İyi akşamlar

2.  Alıntı Originally Posted by Murat DOĞAN Yazıyı Oku
    sayın turkuaz tek bildiğim evinin karşısında ARMADA varmış iş merkezi 1 adet jeneratör almış buda görmüş . Bu şahıs aynı Zaman'da adliyede çalışıyor ben duruşmaya gittiğimde tanıştık . Sohbet ettik bende senin dediğin gibi 100.000 var alımısın dedim yok dedi sadece 20,000 gerekli dedi . Kendi grubundaki arkadaslarıma sordum herkesim belirli gerekçeleri var yola devam dediler . Olur ya içimiz de ihtiyaç sahibi biri varsa diye yazdım . İyi akşamlar
    Valla elimizde yüklü miktarda hisse var da, malesef 10 kurusla 0 arasinda fark yok benim icin Neyse, iyi aksamlar murat bey...

SM-G928C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. bende 100 binin altında var...bekliyoruz bakalım burası turkiye bir gün bir kanun çıkar işleme açılır...olur mu olur...son 10 yıl memlekette yaşananları görunce her an hersey mümkün görünüyor...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Amasya/Ankara
    Gönderi
    3
    Satilik ;10996 adet maliyet+enflasyon farkı 0,47 kuruş...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    georgia-china-istanbul
    Gönderi
    448
     Alıntı Originally Posted by Murat DOĞAN Yazıyı Oku
    Hocam siz bende 100 bin lot var alırmısınız diye sormuşsunuz ve adliyede çalışan arkadaş hayır almam ( bana sadece 20 bin lot lazım dedi ya ) sizde mi 0,10 kuruşa vermeye razısınız ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alıntı Originally Posted by b-y Yazıyı Oku
    Hocam siz bende 100 bin lot var alırmısınız diye sormuşsunuz ve adliyede çalışan arkadaş hayır almam ( bana sadece 20 bin lot lazım dedi ya ) sizde mi 0,10 kuruşa vermeye razısınız ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Çok kıymetli yatırımcı arkadaşım 0,10 kuruşa bende karşıyım. Ancak halka açık olup halen D grubunda işlem gören hisseler 0,15 ile 0,40 arasında gelip gitmekte malüm şirketimizin de başına böyle bir tatsız olay geldi.. Herkesin fiyat algısı fark lı ben o şahsa
    ( Mehmet ALAGÖZ) e alırmısın derken 0,10 lardan bahsetmedim. sonuç olarak 0,10 lara karşıyım. Ancak alanla - satanın işine karışmam son olarak bugün murat bey ne oldu satan varsa 10.000 hisseye 2.000 tl veriyim dedi .. bende kendisine bak kardeşim ben ilgili arkadaşlara sordum senin dediğin fiyatlara hisse satmak isteyen yok dedim. konu kapandı. ytd... d
    Yorumlarım ve Düşüncelerim Yatırım Tavsiyesi Niteliğinde Değildir.

7. aynen benim içinde ha sıfır ha 0.40 arada bir fark yok zaten ben yok gözüyle bakıyorum o yüzden satmam boşuna beklemesin hiç kimse

58.000 lot satılık hisse 0,25 kuruştan alıcı varsa irtibata geçe bilir benimle . YTD saygılar

Sayfa 108/470 İlkİlk ... 85898106107108109110118158208 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •