Sayfa 108/917 İlkİlk ... 85898106107108109110118158208608 ... SonSon
Arama sonucu : 7329 madde; 857 - 864 arası.

Konu: KUTPO - Kütahya Porselen

1.  Alıntı Originally Posted by venedik Yazıyı Oku
    Arkadaşlar takılmayın bunlara, Adamın biri kendini aşağıya at dese kim atar. Bunların hepsi geyik. Burası borsa kar da var zarar da. Kimse kimsenin aklı ile hareket etmiyor. Allah akıl vermiş kullan kardeşim. Bura da para kazanmak kolay olsaydı hepimiz maldivler de tatil yapıyorduk. O yüzden herkes baksın önüne. Alın teri ile kazandığınız paralara iyi sahip çıkın. Sizden başkası sizi düşünmez..
    Aynen

F1453 plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by kafkas026 Yazıyı Oku
    Aynen

ortağım sende uyarmamışmıydın acemi arkadaşı sürekli sürekli mesajlarından dolayı bana aldırdılar diye sitem dolu mesajlarından dolayı şimdi yorumları bence değerli olan iki arkadaşa arkasında laf söylemeler olunca kimse kimsenin arkasında konuşmasın varsa alıp veremediğiniz gidin yüzüne söyleyin demişim bundan daha doğal ne olabilir artistin biride çıkmış aklı sıra kendine ekmek arıyor ve lafa atlayıp bize artistilik aypıyor vereyim adresimi ve tlm diyorum bana seviyeden bahsediyor madem seviyelisin buna ilkin sen müdahale etmeliydin ama ona göre arkadan konuşmak normal sayılıyor galiba
    ytd deli saçmasıdır

3. Herkesin hisse ile ilgili teknik ve temel analiz bilgelerini paylaşmasından yanayım. Herkes anlayabildiği ve takip edebildiği kadar olumlu veya olumsuz bilgileri burada paylaşırsa hepimiz için çok daha faydalı olacağına inanıyorum.

4.  Alıntı Originally Posted by akrep4401 Yazıyı Oku
    ortağım sende uyarmamışmıydın acemi arkadaşı sürekli sürekli mesajlarından dolayı bana aldırdılar diye sitem dolu mesajlarından dolayı şimdi yorumları bence değerli olan iki arkadaşa arkasında laf söylemeler olunca kimse kimsenin arkasında konuşmasın varsa alıp veremediğiniz gidin yüzüne söyleyin demişim bundan daha doğal ne olabilir artistin biride çıkmış aklı sıra kendine ekmek arıyor ve lafa atlayıp bize artistilik aypıyor vereyim adresimi ve tlm diyorum bana seviyeden bahsediyor madem seviyelisin buna ilkin sen müdahale etmeliydin ama ona göre arkadan konuşmak normal sayılıyor galiba
    Boş verin bu konuyu. Kendi düşen ağlamaz. Ne desek boş.

5. Körler sağırlar birbirini ağırlar. Teknik analiz alalım arkadaşlar. Bilgi paylaşalım. Bunlarla gelin. (Forumda yeniyim daha önceden bilgisiyle destek olan arkadaşlar lütfen üstüne alınmasın).

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6. Hani bir söz vardır, BİLMİYORSAN BU BOKU GİT MEKTEBİN DE OKU. Burası mektep gibidir adama her türlü öğretirler...

7. kasası dolar doluymuş merak etmeyin heryerde reklamları dönüyormuş merak etmeyin, her markette satılıyormuş merak etmeyin..patronları çok güvenilirmiş merak etmeyin. bllomberge çıkmış CEO su bilanço çok iyi gelecek demiş merak etmeyin..diyolarrr.
    ben demiyorum ha yanlış anlaşılmasın konu komşu diyoooooo
    paylaştığım herşey kendi hayal ürünüm olup asla yatırım tavsiyesi değildir.

8. Sunun surasinda bes alti aydir ky olarak yatirim yapiyorum, gordugum su ki kagit dalis yaptimi herkez birbirine sariyor ortam geriliyor, kagit tirmanisa gectimi herkez mutlu super o ayrilda gel yavrum havasinda kutpo yu sn. @kazancli rumuzlu insan sayesinde aldim egyo trgyo gibi kagitlarla fena para kazandim simdi kutpo da -10k dayim... allarah razi olsun o isik oldu ben dumeni tuttum... deni saglam olmayanin aglamaya hakki yok bence... kimseninde kimseye saldirmasina... teknik cizim atmayi bilsem aticam ama elimden gelen biraz empati yapin vijdaninizi dinleyin anlayisli olun, olun ki zamanini harcayan o insanlarin emeklerine sayginiz olsun

HTC One_M8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 108/917 İlkİlk ... 85898106107108109110118158208608 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •