Sayfa 108/586 İlkİlk ... 85898106107108109110118158208 ... SonSon
Arama sonucu : 4688 madde; 857 - 864 arası.

Konu: TTKOM - Türk Telekom

1.  Alıntı Originally Posted by mustican Yazıyı Oku
    Yönetim kurulunun karar alıp genel kurula sunması lazım. Neyi bekliyorlar anlamış değilim.
    Ben de genel kurul öncesinde yönetim kurulu kararı bekliyordum ama henüz yok, en geç perşembe gününe kadar çıkacak bir karar.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

2.  Alıntı Originally Posted by temelci Yazıyı Oku
    varlık fonu zararına çalıştıracak değilya yüzde 67 zammı yapıştırdı.
    ttkom dururken ereğliyi neden alayım şimdi.
    ereğli tl ile üreten dolar ile satan dolarize bir hisse.
    bu tür dolarize hisseler dolar ataklarında karını hemen artıran bunuda hisse fiyatına hemen yansıtan şirketler.
    ttkom gibi eşşekler en arkadan gelir.ama gideceği yerede eninde sonunda gider.
    hazine tam takır. sübvanse sübvanse nereye kadar.benzine sübvanse , una subvanse , iletişime sübvanse .eeee noldu hazineye para nerden akacak...buna daha fazla dayanılamaz.zamanı gelince herşeye mecburen zamlar yapıştırılır işte...ttkom devletin ciddi bir gelir kaynağı. karıda değeride katlanarak artacaktır...

hiçbir şekilde değerinde bir artış olmıyacak ve gittikçe düşecek ve siz bu yazılarınızla pek çok küçük yatırımcıya umut verdiğiniz için kul hakkı yemiş olacaksınız bu kişiler arasında bende varım sayın temelci.benide çok defa yanılttınız.türkiye varlık fonunun eline düşüpte değerlenen şirket olmuş mu ki?bu fon bir rant çiftliğine dönüşmüş olmalı ki hangi şirket bünyesine katılsa tarihi dip seviyelere geliyor ne hikmetse.sanki kara delik gibi şirketketleri kurutuyor ve değersiz hale getiriyor. sizde bu gerçeği bile bile daima umut verdiniz çok kişiyi çok büyük zararlara uğrattınız bunuda unutmayın .

3.  Alıntı Originally Posted by .bozoklu. Yazıyı Oku
    hiçbir şekilde değerinde bir artış olmıyacak ve gittikçe düşecek ve siz bu yazılarınızla pek çok küçük yatırımcıya umut verdiğiniz için kul hakkı yemiş olacaksınız bu kişiler arasında bende varım sayın temelci.benide çok defa yanılttınız.türkiye varlık fonunun eline düşüpte değerlenen şirket olmuş mu ki?bu fon bir rant çiftliğine dönüşmüş olmalı ki hangi şirket bünyesine katılsa tarihi dip seviyelere geliyor ne hikmetse.sanki kara delik gibi şirketketleri kurutuyor ve değersiz hale getiriyor. sizde bu gerçeği bile bile daima umut verdiniz çok kişiyi çok büyük zararlara uğrattınız bunuda unutmayın .
    yazdıklarımın arkasındayım. benimkiler sadece beklenti. şirketi ben yönetmiyorum. fiyatıda ben belirlemiyorum. amacım üstadım diye milleti toplayıp mal çakmak değil. daha önce söylediklerimiz yaptığımız tahminler tutabiliyor. şirket bankalarca satıldı. bizde isterdik direk araplar alsın 25-30 liralardan. ama olmadı işte. diğer senaryo gerçekleşti. merak etmeyin burda küçük yatırımcıyım diye dolananların hepsinin elindeki lotun toplamından fazlasını ben topladım bekliyorum...
    yazdıklarım yatırım tavsiyesidir. beni dinleyin görün ebenizinkini.

4. İnternet kullanıcılarının cebine yansıyacak: "Türk Telekom'da yüzde 70'e yakın zam onaylandı"
    “Finans piyasasında, türev işlemleri (vob, forex) kitle imha silahlarıdır.” -mustican
    "Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

5. Tcell de temettü yu açıklamadı ama hisse üzerinde baskı oluşmadı. Ttkom da son 1 ay yabancı cikisyla baskı oluştu. Şimdi temettü yu bekliyoruz. Ben 1,50 üzeri temettü bekliyorum. Temettü verim oranında en yüksek hisse olabilir. Temettü kararı sonrası belki biraz yürür. Uzun vade bir beklentim yok, tvf elinden çıkmadan sıra dışı bir yükseliş yaşanmaz diye düşünüyorum.

SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

6. Temettü konusu bankalar ile görüşmelerde mutlaka konusulmustur. Yonetim kurulunun bu kararı genel kurul toplanti tarihinden bir gün önce açıklayacağını tahmin ediyorum. Temettu dağıtırlar ise vereceği temettu kadar prim yapması beklenir. Bu kadar bekledik bir kaç gün daha beklemekte fayda var.

7.  Alıntı Originally Posted by .bozoklu. Yazıyı Oku
    hiçbir şekilde değerinde bir artış olmıyacak ve gittikçe düşecek ve siz bu yazılarınızla pek çok küçük yatırımcıya umut verdiğiniz için kul hakkı yemiş olacaksınız bu kişiler arasında bende varım sayın temelci.benide çok defa yanılttınız.türkiye varlık fonunun eline düşüpte değerlenen şirket olmuş mu ki?bu fon bir rant çiftliğine dönüşmüş olmalı ki hangi şirket bünyesine katılsa tarihi dip seviyelere geliyor ne hikmetse.sanki kara delik gibi şirketketleri kurutuyor ve değersiz hale getiriyor. Sizde bu gerçeği bile bile daima umut verdiniz çok kişiyi çok büyük zararlara uğrattınız bunuda unutmayın .
    bu yazıyı okuduktan sonra müdahil olmadan duramadım;hiçbir şekilde yükselmeyecek,bilakis gittikce düşecek diye kesin hüküm verdiğiniz bir hissenin forumunda ne işiniz var kardeşim.kesinlikle yükselecek dediğiniz hisselerde vardır sizin şüphesiz, neden oralarda değilsiniz.eleştirdiğiniz arkadaşımız yine bir görüş bildirmişti;siz kesin hüküm bildirmişsiniz siz müneccim misiniz yoksa müneccim ......yediniz?

8. uysal 61 nikli kalbi bozuk ruhu kirli saygısız zat. beni küfürlü bir şekilde eleştirmişin kullandığın o kelimeyi sana iade ediyorum. yazımı dikkatli okusaydınız terbiyesizce eleştirmezdiniz.benim bir hissede olup olmamam seni hiç ilgilendirmez. haddini bil saygılı ol edeps
    izlik yapma.

Sayfa 108/586 İlkİlk ... 85898106107108109110118158208 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •