-
Screenshot_2017-05-29-19-54-58-1.jpg
Yukarıda 50.00 görünüyor, ben demiyorum grafik diyor.
Sadece düşüncem. Ytd.
-
Şuan düşeni kırmakla birlikte küçük bir tepe kaldı, 37.00 aşılmalı, gerisi kolay olacaktır. Ytd.
-
Amsterdam Mahkemesi Kurumsal Odası aktivist hissedar Elliott üç kez ABD rakibi PPG istenmeyen bir miljardenbod reddedilen sahip Akzo Nobel, aleyhine açılan bir davada 06:00 kararı bu gece yapar.
Elliott kuvvet sağ Akzo talep olağanüstü hissedarları başlatmak için. Başkan Komiseri Antony Burgmans Akzo istifasını: O 'EGM' tek gündemi vardır. Akzo yaklaşık 27 milyar euroluk bir ciddi teklif yaptı PPG, konuşmak istemiyor çünkü diğer bazı Anglo hissedarlar tarafından desteklenen Elliott göre, BURGMANS devralma karşı çalışır. BURGMANS Elliott Hollandalı boya ve kimya şirketi hala PPG ile masaya geldiğini öngören bir 'süper komiseri', yerini neyi saygı gerekir.
Başkan Gijs Makkink başkanlığındaki Şirket yakında Elliott talepleri ve sonuçları nelerdir 'acil tedbirler' üzerinde karar verebilir ne?
-
haber
Zoeken
hava
burs
FRONTPAGE
YURT DIŞINDA
TAŞRA
GÖRÜŞ
EKONOMI
SPOR
TEKNOLOJI
MEDYA
BILIM
SIYASET
AYRICA BAK
KARIKATÜRLER
FOTOĞRAF
KIVILCIM
ABONE
MAĞAZA
HIZMET
Kültür & Yaşambenim Volkskrant
BENIM HABERLERI
TAKIP
DAHA SONRA OKU
HESAP
Kurumsal Şirket aleyhine durumunda Avukatlar Elliot Advisors.Kurumsal Şirket aleyhine durumunda Avukatlar Elliot Advisors. © Reuters
Bu AkzoNobel bu gece bekliyor
Gelecekteki devralma savaş için üç senaryo
Bu gece eylemci hissedar Elliott Akzo Nobel aleyhine açılmış olan davada mahkeme kararı. tehlikede nedir? Ve masada neler senaryolar vardır? Önizlemesi.
Gönderen: Wilco Dekker May 29, 2017, 00:25
http://s.vk.nl/s-a4497703/
haberdar
öğle vakti Her gün sabahın ana haber, en güzel fotoğraf ve şehrin konuşma? Ücretsiz bültenimize abone olun.
uwnaam@email.nl
TAMAM
Amsterdam Mahkemesi Kurumsal Odası aktivist hissedar Elliott üç kez ABD rakibi PPG istenmeyen bir miljardenbod reddedilen sahip Akzo Nobel, aleyhine açılan bir davada 06:00 kararı bu gece yapar.
Elliott kuvvet sağ Akzo talep olağanüstü hissedarları başlatmak için. Başkan Komiseri Antony Burgmans Akzo istifasını: O 'EGM' tek gündemi vardır. Akzo yaklaşık 27 milyar euroluk bir ciddi teklif yaptı PPG, konuşmak istemiyor çünkü diğer bazı Anglo hissedarlar tarafından desteklenen Elliott göre, BURGMANS devralma karşı çalışır. BURGMANS Elliott Hollandalı boya ve kimya şirketi hala PPG ile masaya geldiğini öngören bir 'süper komiseri', yerini neyi saygı gerekir.
Başkan Gijs Makkink başkanlığındaki Şirket yakında Elliott talepleri ve sonuçları nelerdir 'acil tedbirler' üzerinde karar verebilir ne?
İddia reddedilir: PPG dertte
evlat edinme PPG ardından birlikte onun hareket almak veya Akzo tarafından düşmanca teklifi yapar gerekir
hissedarlar özel bir toplantı konusunun da satın alarak Hollandalı ilişkilerde oldukça biraz hızlı para kazanmak istiyorum Amerikalı aktivist hissedar talebi üzerine bir şirketin figüranı görevden. Şirket Odası Elliott iddiasını reddetmeye, sonra PPG ciddi bir sorunu var. Dolayısıyla Akzo ve bir "dost" devralma ile müzakerelerin şansı böylece tehlikeye gibiydi.
acele PPG, bu regülatör AFM ile bir taslak teklif belgesini sunması 1 Haziran (sonraki Perşembe) açılımı gibi gerekli çünkü. Şimdiye kadar resmi olmayan teklifler, hiçbir sıkışmış yükümlülüklere gitti. PPG AFM onaylaması gereken ihale sonlandırma maddeleri içerebilir. Normalde 4-6 hafta sürer. kabul edilmesinin ardından PPG birlikte onun hareket almak gerekir yoksa Akzo tarafından düşmanca bir teklif yapar. Analistler ve diğer uzmanlar PPG yaptığı sanmıyorum. Düşmanca devralmalar genellikle kötü açmak ve koruma Amerikalılar bütün planlarını yürütmek ve vaat sinerji getirmek alamadım olabilir.
Elliott iddia reddedilirse, yakında üç aylık devralma savaş olacak üzerinde olabilir.
Eis tahsis edilir: hasar Akzo'ya
EGM varsa, o geçimsiz hissedarlar BURGMANS çoğunluğunu gerekir.
BURGMANS nedenle yolunda bir engel olduğunu - - o zaman kısa sürede hissedarlar özel bir toplantı olabilir Elliott ve diğer Anglo hissedarlar ile Kurumsal Akzo en azından konuşma PPG gerektiğini düşünüyorsanız. Elliott 6 Haziran'da EGM istediği veya en kısa sürede bundan sonra. Şirket ayrıca EGM bırakın ve hemen bir veya birden fazla arabulucular tayin edebilir. kötülük Anglosakson hissedarların başka bir hafta önce duruşmada olasılık, BURGMANS' çok uzaktaki bir köprüyü uzakta göndererek çünkü "olacağını ileri sürdü.
EGM varsa, hissedarların çoğunluğunun BURGMANS aşağı olarak bulunmalıdır. Böyle bir durum için, Akzo ağır hasar çalışır. yönetim kurulu başkanı olarak, Akzo için devralma savaş şu ana kadar açtı kukla, yol vermelidir. süreci, kurumsal Odası tarafından belirlenen bir süper komiseri tarafından ele alınır. O ya da o Akzo ve PPG müzakere edilmesini sağlamalıdır.İddia reddedilir: PPG dertte
evlat edinme PPG ardından birlikte onun hareket almak veya Akzo tarafından düşmanca teklifi yapar gerekir
hissedarlar özel bir toplantı konusunun da satın alarak Hollandalı ilişkilerde oldukça biraz hızlı para kazanmak istiyorum Amerikalı aktivist hissedar talebi üzerine bir şirketin figüranı görevden. Şirket Odası Elliott iddiasını reddetmeye, sonra PPG ciddi bir sorunu var. Dolayısıyla Akzo ve bir "dost" devralma ile müzakerelerin şansı böylece tehlikeye gibiydi.
acele PPG, bu regülatör AFM ile bir taslak teklif belgesini sunması 1 Haziran (sonraki Perşembe) açılımı gibi gerekli çünkü. Şimdiye kadar resmi olmayan teklifler, hiçbir sıkışmış yükümlülüklere gitti. PPG AFM onaylaması gereken ihale sonlandırma maddeleri içerebilir. Normalde 4-6 hafta sürer. kabul edilmesinin ardından PPG birlikte onun hareket almak gerekir yoksa Akzo tarafından düşmanca bir teklif yapar. Analistler ve diğer uzmanlar PPG yaptığı sanmıyorum. Düşmanca devralmalar genellikle kötü açmak ve koruma Amerikalılar bütün planlarını yürütmek ve vaat sinerji getirmek alamadım olabilir.
Elliott iddia reddedilirse, yakında üç aylık devralma savaş olacak üzerinde olabilir.
-
-

Originally Posted by
köylü33
Uzayıp gidiyor.....
Çok karışıkmış bu köylü hocam. Bakalım ne olacak?
-
Yani ne yazıyo bişey anlamadım aq
-
AMSTERDAM (AP) - Amsterdam'daki bir mahkeme, bir grup AkzoNobel hissedarının boya ve kaplama şirketinin denetim kurulu başkanını görevden almak üzere olağanüstü bir hissedar toplantısı talebi için reddetti.
Amsterdam Ticaret Mahkemesi kararı, Amerikalı rakibi PPG Industries tarafından istenmeyen üç alım ihalesini reddetme kararında bazı AkzoNobel hissedarlar tarafından karışıklığa neden oldu.
28.8 milyar dolar değerinde üçüncü PPG teklifini reddeden AkzoNobel, büyümeyi artırmak için Speciality Chemicals birimini 12 ay içinde kapatma planının "büyümeye ve uzun vadeli değer yaratmaya üstün bir yol sunduğunu ve hissedarların yararınadır" dedi. Ve diğer tüm menfaat sahipleri. "
Hedge fundı Elliott Management tarafından yönetilen bazı hissedarlar, Denetim Kurulu Başkanı Antonius Burgmans'ın yerini almak isterken, mahkeme onu atmak için bir öneride oy kullanmak için özel bir hissedar toplantısı yapmayı reddetti.
AkzoNobel sözcüsü Leslie McGibbon, şirketin karardan memnun olduğunu söyledi.
McGibbon, "Süreç boyunca, kurullar kendilerini en yüksek kurumsal yönetişim standartlarına uygun hale getiriyorlar" dedi. "İşimiz, üzerinde durduğumuz yüksek büyüme stratejisini uygulamak için kalmış ve odaklanmış olduğumuz şey bu" dedi.
Mahkeme ayrıca, AkzoNobel'in PPG tekliflerinin tekrar tekrar reddedilmesinin "bazı hissedarlar arasında anlaşılmaz" olduğuna ve AkzoNobel ile hissedarlar arasında bir arıza çizgisi açtığına da dikkat çekti.
Mahkeme, "Bu AkzoNobel'in gözardı edemediği bir sorundur" diyerek, şirketin memnuniyetsiz hissedarlarla iyi ilişkileri nasıl geri getireceğini düşünmesi gerektiğini de sözlerine ekledi.
Elliott'un bir avukatı, kararını müşterisiyle görüşmek istediğini söyleyerek yorumda bulunmayı reddetti.
mahkeme akzonobel yatırmcısı elliott advisorsun yaptığı talebi reddetmiş.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri