Originally Posted by
western
Bu günkü YKDJI varantindaki 19821 adet işlemi ben gerçekleştirdim. Çok garip geldi bana. Nasıl oluyorda başka işlem olmuyor anlamıyorum. Peki benim sattığım lotlari kim aldı?
Benim aldığım 1 lotu kim sattı?
XT1635-02 cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Varantta alıcı yok.İhraçcı dediğim fiyattan verirsen alırım istersen satarıö demiş.garan ve THYO harici hantal olur.Bu arada DAX dan bende umudu kestim ha keşke dün verseymişim daha işleme başlamadan % 15 eksi ile başlayacak.birde yarın yeriz açışılşla 10 etti% 25 eksi20 günü aşkın hiç kızarmadı.13 bin artık çok rahat geçer.Ne ABDdeki katliam ne İspanya ref.etkiledi.En iyisi kendi borsamız huyu belli suyu belli.İn çık iki tarafa da fırsat veriyo.Bu iblis sadece uzuna ayarlanmış.Elimde varmadı bu saatten sonra.Ah kafam diyorum hala tam uzuna inanmışken forumda birinin sözüne inandım yoksa borsa tarihiöin en yüksek yüzdeli karını yapacaktım 11890 larda girmiştim uzuna 12.100:lerde kısaya geçtim.Güya mal kilitliyorlarmış 12.600 üzeri yokmuş.Stoplayak demiştim 200-300 puana stop mu olunurmuş bırak borsayı derken 900 puan yedik.Yüklü girsek batmıştık bu da bana ders oldu.Kendin al kendin sat başkasını dinle dediğini yapma
GT-I8552 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bilinsin ki çakalların hükmü kurt ayağa kalkana kadardır.
Yer İmleri