Sayfa 109/327 İlkİlk ... 95999107108109110111119159209 ... SonSon
Arama sonucu : 2609 madde; 865 - 872 arası.

Konu: AKGRT - Aksigorta A.Ş.

1. https://twitter.com/NesliKoroglu/sta...217594368?s=20

Şu ana kadar 2 kar tahmini var. Düşüğü 85, yükseği 88.

Ben baktığımda sanki bu çeyrek teknik kar yönünden epey iyi gitmiş gibi geliyor. Yatırım gelirleri de kötü değilse bu tahminler aşırı temkinli geldi.
    Bu çeyrek vasat gelse de son çeyrek yatırım gelirleri açısından daha iyi olacak gibi. Ayrıca covid nedeniyle yeniden kısmi kapanmalar gelebilir. Bu da hasar tarafını olumlu etkiler.

Ne yapalım beyler. Aracı kurumlar ort 85 90 milyon kar diyor. Allah bereket versin. Üstü gelirse bizimdir. Zaten geçen çeyrek kar tek seferlikmiş gibi yansımadı. Fk mız yerlerde artık banka dışı belkide en ucuz biziz. Ee bilançoyada bişey kalmadı. Herşeyin hayırlısı. Yıllık karının yarısını dağıtan bir şirket. Daha ne olsun. Kral bir kira gelirinden daha iyi. Buna da şükür. Türkiyede sigortacılık bakir bir sektör, yeni nesille bu oran giderek artacak. İnsanlar paşa paşa öğrenecek sigorta yapmayı. Ben akgrt ye güveniyorum. Ülkemizin güzide bir şirketi.

3.  Alıntı Originally Posted by RLC44 Yazıyı Oku
    Ne yapalım beyler. Aracı kurumlar ort 85 90 milyon kar diyor. Allah bereket versin. Üstü gelirse bizimdir. Zaten geçen çeyrek kar tek seferlikmiş gibi yansımadı. Fk mız yerlerde artık banka dışı belkide en ucuz biziz. Ee bilançoyada bişey kalmadı. Herşeyin hayırlısı. Yıllık karının yarısını dağıtan bir şirket. Daha ne olsun. Kral bir kira gelirinden daha iyi. Buna da şükür. Türkiyede sigortacılık bakir bir sektör, yeni nesille bu oran giderek artacak. İnsanlar paşa paşa öğrenecek sigorta yapmayı. Ben akgrt ye güveniyorum. Ülkemizin güzide bir şirketi.
    Sn. RLC44,

Bilanço çeyrek tahmin işini zirvede bıraktınız galiba
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

Deniz çok pis satıyor

Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    Sn. RLC44,

Bilanço çeyrek tahmin işini zirvede bıraktınız galiba
    Aklımda değişmedi. Beklenti oluşsun istemem çünkü kullanırlar. İnşallah haklı çıkacağım

Bu hızla devre kesici yersek şaşırmam

Deniz 335 bin ekside

435 bin ekside

Sayfa 109/327 İlkİlk ... 95999107108109110111119159209 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •