Originally Posted by barbaros_ garanti varsa vah tahtanın haline... city artıda olarak ancak bu kadar güzel aşşağı basabilirdi... amaç tahtayı aşşağı çekip ucuz malk toplamak... Abi valla ters indikatör bu garanti, bu anguslar yüzünden portföyün %20 I gitti, hala sovuyorum. Hisse konusunda kesinlikle ytd. Kendi kararınızı kendiniz verin. Kendi paranızı kendiniz harcayıp mutlu olun.
Originally Posted by Akadian Biri de pasta atmıyor ki kim satmış görelim Sent from my iPhone Benim satmama fırsat vermediler ustam kağıdı düşürdüler bir gün daha bekleyem artık
Originally Posted by barbaros_ garanti varsa vah tahtanın haline... city artıda olarak ancak bu kadar güzel aşşağı basabilirdi... amaç tahtayı aşşağı çekip ucuz malk toplamak... Saol ortak ben aselsan yorumu yapmıştım hata olmasın ****lik dönüyor bugün orada. Yarın yüzde 4-5 ile kapatması lazım artık bugün trend üstü kapatırsa Sent from my iPhone
Originally Posted by Akadian Saol ortak ben aselsan yorumu yapmıştım hata olmasın ****lik dönüyor bugün orada. Yarın yüzde 4-5 ile kapatması lazım artık bugün trend üstü kapatırsa Sent from my iPhone garantinin alıcı olduğu her tahtada var dostum,
Originally Posted by barbaros_ garantinin alıcı olduğu her tahtada var dostum, Aselsan pastası ne durumda peki paylaşabilir misin? Sent from my iPhone
Hadi birdaha geçmiş olsun yine sıçtılar tahtanın ağzına boşuna bekliyoruz boşuna burdada kol bacak kesecez anlaşıldı
Originally Posted by Akadian Aselsan pastası ne durumda peki paylaşabilir misin? Sent from my iPhone
Forum Rules
Yer İmleri