Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 11/108 İlkİlk ... 9101112132161 ... SonSon
Arama sonucu : 871 madde; 81 - 88 arası.

Konu: AVOD - A.V.O.D. Gıda ve Tarım

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Bu mızrak bu çuvalı yırtar Ağa haftaya görüşmek üzere ytd

kurthan

2. İzleyelim bakalım Bizim şirket 16... .26. oluyormu :)))))))>)

kurthan

3. 21/ AĞUSTOS/2020 Amerikalılarla Türkiyede ihracat bağlantıları miktarları için görüşme toplantısındaa bir araya gelinecek ,ayrıca bu gün yapılan genel kurulda hisse geri alım programı onaylandı ,yarınki toplantıda bir ihracat bağlantısı kurulması halinde hisse yeni bir eksene doğru yol alabilir

Yeni proje diyordu kap haberinde sn. Horasanlı. Umarım dişe dokunur birşeydir.
     Alıntı Originally Posted by HORASANLI Yazıyı Oku
    21/ AĞUSTOS/2020 Amerikalılarla Türkiyede ihracat bağlantıları miktarları için görüşme toplantısındaa bir araya gelinecek ,ayrıca bu gün yapılan genel kurulda hisse geri alım programı onaylandı ,yarınki toplantıda bir ihracat bağlantısı kurulması halinde hisse yeni bir eksene doğru yol alabilir
    Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri “Yatırım Danışmanlığı” kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

5.  Alıntı Originally Posted by HORASANLI Yazıyı Oku
    21/ AĞUSTOS/2020 Amerikalılarla Türkiyede ihracat bağlantıları miktarları için görüşme toplantısındaa bir araya gelinecek ,ayrıca bu gün yapılan genel kurulda hisse geri alım programı onaylandı ,yarınki toplantıda bir ihracat bağlantısı kurulması halinde hisse yeni bir eksene doğru yol alabilir
    Selam arkadaşlar

bu gün Amerikalılarla yapılması daha önceden açıklanan toplantı hakkında her hangi bir açıklama yapıldımı benmi göremedim durum ne oldu ,yoksa toplantı yapılmadımı bilen arkadaşlar sonucu paylaşabilirlerse memnun olurum teşekkürler,şirket neden KAP a bir açıklama göndermedi yoksa toplantı uzadı pazartesinemi bir açıklama yapılacak

Daha haber yok, ben öğlen açıklama olacak mı diye şirkete mail attım, ona da cevap verilmedi. Ama kanun gereği açıklama yapması gerekiyor.
    Selam arkadaşlar

bu gün Amerikalılarla yapılması daha önceden açıklanan toplantı hakkında her hangi bir açıklama yapıldımı benmi göremedim durum ne oldu ,yoksa toplantı yapılmadımı bilen arkadaşlar sonucu paylaşabilirlerse memnun olurum teşekkürler,şirket neden KAP a bir açıklama göndermedi yoksa toplantı uzadı pazartesinemi bir açıklama yapılacak
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri “Yatırım Danışmanlığı” kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

7.  Alıntı Originally Posted by dide Yazıyı Oku
    Daha haber yok, ben öğlen açıklama olacak mı diye şirkete mail attım, ona da cevap verilmedi. Ama kanun gereği açıklama yapması gerekiyor.

teşekkürler artık pazartesiyi bekleyeceğiz,

Selam arkadaşlar

Olaya gerçeklik süsü vermek de lazım. :)
    Felis silvestris

Sayfa 11/108 İlkİlk ... 9101112132161 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •