Sayfa 11/11 İlkİlk ... 91011
Arama sonucu : 87 madde; 81 - 87 arası.

Konu: CGCAM Çağdaş Cam

1. Borçsuz, şu dehşet faiz ortamında kasası nakit dolu, yatırımları bitmiş, siparişleri muazzam gel gör ki tahtadaki çetenin elinden kurtulamıyoruz...

2. Endekse göre iyi durdu, hadi inşallah...
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

3. Patron konuştukça verdiler...Hep dediğim gibi enteresan bir hisse...

tam bir kara mayını... birinin üzerine basması lazım... bunun için 30 ve 60 dakikalıklar ile çok yakın takıp edilmeli..
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

kara mayını beklentilerime uygun bir şekilde patlamadı.. yukarı çaprazı ve kahve kesişmesi daha güçlü bir beklentiyi oluştururdu.. şimdi
    neler yapabileceğini biraz daha uzaktan izlemekte yarar var..

Not mürdüm kanalın çok dar olması olası sert hareketleri canlı tutabilir..

Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

6. Şirketimiz, OYAK şirketler grubunun bir üyesi olan OYAK PV Panel Üretim Anonim Şirketi'nden 38.562.213 TL tutarında solar cam siparişi almış olup, teslimatın Temmuz ayı sonuna kadar tamamlanması planlanmaktadır.

Türkiye'de tek üreticisi olduğumuz 2 mm solar cam ürününün siparişlerinin önümüzdeki dönemde artarak şirketin cirosunu olumlu etkilemesi beklenmektedir.

https://www.kap.org.tr/Bildirim/1447656
    OYAK'a mal satmak !...Yahu daha ne olsun anlamadım ki...

7. Döndük dolaştık aldığımız yere geri geldik... Bu para kıtlığında kasada onca keş para, iş bağlantılarını vs geçtim PPF yapsalar yıllık -en kötü- 250 milyon TL kâr yazar...Sermaye 168 milyon TL. daha ne yazılabilir ki ?!

Sayfa 11/11 İlkİlk ... 91011

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •