Bozkurt abüü laa bazan garþýma çýkayo.Bi benekli leobar galiba suda goccaman dimsahi öldürüyo yada boyunundan ýsrmýkla gapý sudan dýþarý çýkarýveriyo.Abü demem oki bi benekli leopar dimsahý sudan gapsa suya girsek yudamaz bizi çünküö dimsah yok.Benekli 3 dene gelse dimsahý yermikim.![]()
Hojam sanmýyorum gittiklerini! Eskilerden bahaediyorsan eðer neden gitsin ki bunca zaman beklemislik var. Tahtacýnin burada en büyük hatasý dökmek için hisseyi yukarý almamasý. Aslýnda tahtaya hakim olamsindan sebepli istediði yere götürüp getiriyor. Çok eskilerin lotlari dolaþýmda olmasa bile tahtacý hakim olduðu lotlarla bunu yapabiliyor kanýmca. Böyle düþünüyorum belki de yanlýþ düþünüyorum bilmek zor.. ytd
Vaplasaktamý saplasak yohusa zaplasaktamý vaplasak
25 Kasým 2025 de tüm portföy ile 81.50 den SAHOL aldým. Tek kaðýt.
Hamdým Piþtim Yandým
Ne demiþler sektörüne göre asgari ücret için bunda!
Petrokimya sektöründe emtia ve enerji fiyatlarý önemli olduðu için yapýlan zammýn etkisi çok önemli deðildir olmuþ. Yani yüzde 30 yerine yüzde 50 üzeri zam olsa ve faiz kararý yüzünden endekste etkilencekti demek ki. Yani dolaylý yoldan bu da etkilenecekti. Þimdilik nötr havasý var.. yarýn karar ana eten olur sanýrým.. ytd
"Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yýlsonuna dolarý yukarý aldýlar, asgari ücrete kemer sýktýlar. Ýþvereni saðlý ve sollu memnun ettiler. Baþka yerlerden de sýkarlar mý acaba.. sýkarlarsa ne olur sýkmazlarsa ne olur.ytd
"Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.
Þimdilik uzunun keyfi yerinde,nasýl olsa 3 senem daha var diyor,o zamana kadar bu milleti biraz daha hýrpalarým diyor,en fazlada kendi destekçi aptal,salaklarý,bilmem akýllandýlarmý,çünkü en fazla döt altýna gidenler onlar,sadece çevrelerindeki 5'li çete vs yalakalar yemleniyor,çevresinin çoðu dýþarýya oluk,oluk para akýttý,baþta tüpçü,sabancý ailesi,eþbobluk böyle þey,adam görev adamý verilen emirleri uyguluyor,asrýn lideriyim diyede yutturuyor,kime %50 cývarýndakilere,bazen eski bir siyasetçi olarak gezeliyorum devamlý sahalarda çoðu halinden þikayetçi,o zaman neden destek verdiniz diyorum,vermeye baþka adammý var diyorlar,ülkede adam kýtlýðýmý var,yani ben hýrsýzý severiz diyorsunuz,bende çekin cezanýzý diyorum...neyse gerçek yatýrýmcý gelmeden borsa kara paracý mafya varilerin oyuncaðý olur,gerçek yabancýnýn gelmesi için önce yargýnýn baðýmsýz olmasý lazým,bu adamýn zamanýndada olmaz,çünkü emrine almýþ,kafa tutanlarý bir güzel pataklýyor,ondan bende nasibimi aldým hýrsýzlar dediðim için,ama umurumda deðil,bizler kalýcý onlar gidici,zaten saðlýk durumuda iyi deðil,2014 senesinde ölecek demiþlerdi,aradan tam 10 sene geçti birþey olduðu yok,ama iyide deðil,bizde koçon maþaðý ne zaman düþer diye bekleþiyoruz,halk verdi yetkiyi gördüler etkiyi...ytd.
Abüü la, benim galeme alamduðum hep bildüðüm þiyleri yazmýþýn.Galemine kurban abü.Vatan ve dövletimiz böyük amma velakin yönedemiyolar, gapasiteleri liyagatlarý yok abe.Damadý ne dimiþti 125 milyarý buhar eddüðünde, at izü it izüne garýþtý abey.Devlöt deðil þirket yönedemezler billa.
Yer Ýmleri