Vaplasaktamý saplasak yohusa zaplasaktamý vaplasak
Vaplasaktamý saplasak yohusa zaplasaktamý vaplasak
6 mayýs 18219 vob
Hamdým Piþtim Yandým
Ne demiþler sektörüne göre asgari ücret için bunda!
Petrokimya sektöründe emtia ve enerji fiyatlarý önemli olduðu için yapýlan zammýn etkisi çok önemli deðildir olmuþ. Yani yüzde 30 yerine yüzde 50 üzeri zam olsa ve faiz kararý yüzünden endekste etkilencekti demek ki. Yani dolaylý yoldan bu da etkilenecekti. Þimdilik nötr havasý var.. yarýn karar ana eten olur sanýrým.. ytd
"Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yýlsonuna dolarý yukarý aldýlar, asgari ücrete kemer sýktýlar. Ýþvereni saðlý ve sollu memnun ettiler. Baþka yerlerden de sýkarlar mý acaba.. sýkarlarsa ne olur sýkmazlarsa ne olur.ytd
"Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.
Bozkurt abüü laa bazan garþýma çýkayo.Bi benekli leobar galiba suda goccaman dimsahi öldürüyo yada boyunundan ýsrmýkla gapý sudan dýþarý çýkarýveriyo.Abü demem oki bi benekli leopar dimsahý sudan gapsa suya girsek yudamaz bizi çünküö dimsah yok.Benekli 3 dene gelse dimsahý yermikim.![]()
Kolpacý hc bir zamanlar burada hepimiz kendimizi benekli leopar sanýyorduk.
Megersem o benek deðilmiþ, hisse yüzünden kýzamýk gecirmisiz.. ytd
"Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.
Þimdilik uzunun keyfi yerinde,nasýl olsa 3 senem daha var diyor,o zamana kadar bu milleti biraz daha hýrpalarým diyor,en fazlada kendi destekçi aptal,salaklarý,bilmem akýllandýlarmý,çünkü en fazla döt altýna gidenler onlar,sadece çevrelerindeki 5'li çete vs yalakalar yemleniyor,çevresinin çoðu dýþarýya oluk,oluk para akýttý,baþta tüpçü,sabancý ailesi,eþbobluk böyle þey,adam görev adamý verilen emirleri uyguluyor,asrýn lideriyim diyede yutturuyor,kime %50 cývarýndakilere,bazen eski bir siyasetçi olarak gezeliyorum devamlý sahalarda çoðu halinden þikayetçi,o zaman neden destek verdiniz diyorum,vermeye baþka adammý var diyorlar,ülkede adam kýtlýðýmý var,yani ben hýrsýzý severiz diyorsunuz,bende çekin cezanýzý diyorum...neyse gerçek yatýrýmcý gelmeden borsa kara paracý mafya varilerin oyuncaðý olur,gerçek yabancýnýn gelmesi için önce yargýnýn baðýmsýz olmasý lazým,bu adamýn zamanýndada olmaz,çünkü emrine almýþ,kafa tutanlarý bir güzel pataklýyor,ondan bende nasibimi aldým hýrsýzlar dediðim için,ama umurumda deðil,bizler kalýcý onlar gidici,zaten saðlýk durumuda iyi deðil,2014 senesinde ölecek demiþlerdi,aradan tam 10 sene geçti birþey olduðu yok,ama iyide deðil,bizde koçon maþaðý ne zaman düþer diye bekleþiyoruz,halk verdi yetkiyi gördüler etkiyi...ytd.
Yer Ýmleri