Borsa bazen saka gibi..
mavi jeans 1 milyar ciro ile yaklasik 3 milyar borsa ederine sahip..
derimod un parekende satislari( pazarlama) da nerdeyse 600 milyonlar mertebelerinde...
derimod iki sirketi birlestirirse mavi jeanstan oran oranti ile ederini degerini bulmak lazim...![]()
Néy Nâmé...!
Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.
millet derimondu birazdan anlayacak...oyle tahmin ediyorum...maviden iyi ,ucuz daha ne olsun.
Teşekkür ederim arkadaşım
LG-M250 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
gercek ederinin ortaya cikmasi icin borsadaki markanin sahibi ve gayrimenkullerin de sahibi olan derimod konfeksiyon ile urunleri satan derimod pazarlamanin birlesmesi gerekli.
2012 de patron birlestirmeye kalki usulsuz olarak spk dan dondu..
simdi ise birlesmeye isaret olabilecek kayitli sermaye tavanini artiriyor..
2012 lerde birlesme hikayedi ile %180 lere varan primler yapmisti..
bakalim bu sefer neler olacak?
Néy Nâmé...!
Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.
artık ok yaydan çıktı şimdi ben kenardan izliyorum altlara destek attım ilk hedef 9 ...
risk ve kar bana ait kimseye yatırım yönlendirmesi olmasın.Yatırım danışmanı değilim kendi bacağımdan asılırım.
Nakit kraldır.
Eğleniyormuyuz gençler ok yaydan çıktı dedim...bu fiyatlardan bile aldım gerisini siz düşünün nasıl kront 1,45 den aldım beklerim dedim...şimdi bekleyen kazanıyor arada kaynamayın
risk ve kar bana ait kimseye yatırım yönlendirmesi olmasın.Yatırım danışmanı değilim kendi bacağımdan asılırım.
Nakit kraldır.
Buralar senlenmis hayırlara vesile olsun...
Yer İmleri