bilançolar ne zaman geliyor?
bilançolar ne zaman geliyor?
Ay sonu gelir genellikle dağının bilancosu
dagi sever 3. çeyrek bilançolarını bakalım
İkinci ceyrekte net 8 milyon euro borcu vardi. Euro 5.31di. eylul sonunda euro 6.96.. yani kabaca 13-13.5 milyon tl buradan ekstra zarar yazacak.
TA-1004 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vakitsiz öten horozun başını keserler...
Ben dagini bilançolarına çok inanmıyorum (pek çoğunun bilançolarına inanmmıyorum)
döviz artışları öncesi borcu kapatmış olabilirler, bu süreçte büyük bir ihracat yapmış olabilirler, 3 milyonluk zarar 30 milyon kar da gösterebilir.
Unutmayalım dolar kuru 7.20 olunca bir çok firma dolar kredisi alıp tl'ye geçmişti, bilançoda borç gözüküyor ama kim
bilir asıl durumu?
Çok da dikkat etmemek lazım böyle kağıtlarda. Rekor zarardan sonra %50 yaptı kağıt.
Bilancodan hem büyük zarar bekliyoruz hemde yatırım yapıyoruz ben bunu anlamadım gitti. Şirket 8 milyon euro yu bu ay sonunda ödeyecek ödedidigi içinde büyük zarar yazacak peki 8 milyon euro kredinin vadesi bu aymı doluyor. Bilmediğimden soruyorum yanlış anlamayın merak edip bakmadım bu borca. Forex mantığı gibi oldu dagide şirketin inişine yatırım yapiyoruz.
Dipnotlarda vadesi yazili.
Kabaca 1.24 milyon euro 3 ay icinde..
3.72 milyon euro 3-12 ay..
3.2 milyon euro 1-5 yil..
TA-1004 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vakitsiz öten horozun başını keserler...
hisse yine zarar yazacak, hacim de yok, garanti birkaç bin alıyor o kadar, patronun yabancıya satması lazım döviz daha da düşmeden, ytd.
Yer İmleri