Sayfa 110/1001 İlkİlk ... 1060100108109110111112120160210610 ... SonSon
Arama sonucu : 8003 madde; 873 - 880 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - III

1. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

2. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

3. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

İran'da son 24 saatte 123 kişi daha COVID-19'dan yaşamını yitirdi. Toplam ölü sayısı bin 556'ya yükseldi.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Fenerbahçe Beko Basketbol A Takımı'nda yapılan rutin kontroller sonrasında, bazı oyuncular ile idari kadro çalışanlarında yeni tip Corona virüs (Covid-19) belirtilerine rastlandığı açıklandı

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Fenerbahçe Beko Basketbol A Takımı'nda yapılan rutin kontroller sonrasında, bazı oyuncular ile idari kadro çalışanlarında yeni tip Corona virüs (Covid-19) belirtilerine rastlandığı açıklandı
    Anadolu Efes de risk altinda.

7. Çeşmede 45 kişi karantina’da, hepsi Roro ile İtalya’dan gelmiş
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

Trabzonspor : Sevgili Fenerbahçe Ailesi, Oyuncularınızın ve idari kadrodaki arkadaşlarınızın yaşadığı kritik süreci sağlıklı bir şekilde atlatmalarını diliyor, en yakın zamanda iyi haberlerini beklediğimizi belirterek, geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz [emoji1317]

Sayfa 110/1001 İlkİlk ... 1060100108109110111112120160210610 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •