Sayfa 111/1006 İlkİlk ... 1161101109110111112113121161211611 ... SonSon
Arama sonucu : 8043 madde; 881 - 888 arası.

Konu: Vob 24

Alıntı Originally Posted by METEPOSTA Yazıyı Oku

Bunu başkası iddia edebilir ama sen edemezsin çünkü sen ne olduğunu kanıtladın sıranı savdın.....

Kimseyi de inandıramazsın buna elalem seninle anca dalgasını geçer...
    MISIR'La takıştın.. 400 e yakın türk firması riske girdi .. Çalışanlar , işverenler..
    RUSYA uçağı meselesinde ,sadece kemer'de 60 otel kapandı, %84 turist kaybı yaşandı.. Rusya'daki TR şirketlerinin ve çalışanlarının durumları ayrı durum. Hikaye gibi..
    ERBİL'de iş yapan, veresiye çalışan 1000 lerce işadamı var. Söylediğin sözle bu işadamları ve orada iş yapanlar ne olacak??
    SURİYE meselesinde , sadece gaziantepte 100 den fazla ihracatçı battı. Orada fabrikası ,parası olanlar ayrı..
    LİBYA ile ayrı sorun var..4,5 milyar USD alacağın duruyor..140 şirket riskte..

dahası da vardır..
    Aklına geleni söyleyen bir DEVLET ADAMI var..
    FAturayı ödeyenlerde halk...

benim bildiğim terör

her seçimde bitiyor zaten 15 senedir.

CB BB bakanlar vs .söylediklerine inanmıyormusunuz yani nasıl taraftarsınız siz

https://www.google.com.tr/search?dcr....0.7T6ELOUQiUE

3.  Alıntı Originally Posted by alibey Yazıyı Oku
    Ekranı yeni açtım ya neyse. Reis bi yana diğer siyasetçiler bi yana en azından yanıldım diyebiliyor. hatalarını kendi kamu oyunda açıkça ifade edip aynı hatayı yapmamaya çalışıyor. Yok bazıları gibi SİHAların vurduğu sivildi deyip sonraki günlerde hatasını anlamayıp farzedin ki bunlar terörist elinde silah yoktu illa vurman mı lazımda diyip PKK ya destek çıkmakta ısrar edenlere kapak olsun ne diyek. Muhabbeti kaçırmışız. kapanış benden olsun. Biz körü körüne REİS demiyoruz reis kusursuzdur hata yapmaz da demiyoruz.Bazıları ömür boyunca kandırılıp hala kandırılmaya devam ediyorsa ve aynı çizgide ise vay halimize.HDP nin güdümüne girip FETÖ nün güdümüne girip bizi kandır diyenler hala kanmaya devam ediyor. Aradan yüzyıl geçsede gururları yüzünde kandırıldık deme cesaretini gösteremeyecekler.Kasetle gelip kasetle gidip başkalarının emriyle varlığını devam ettirecekler vesselam bullcosmos yalnız değilsin biz öyle menfaat icabı yoldaş falan de değiliz.Çizgimiz belli nizamımız belli. Ne zaman REİS de dönüş gördük yanlış yolda uyarmasını da biliriz. Devlet yönetmek forumda üç beş grafik atıp fal açmaya benzemez.
    Katılıyorum, babamın oğlu değil sonuçta, ama liderimiz ve devletimizin en yüksek makamında seçilmiş görevlimizdir kendisi, bu yüzden dış siyasette ve iç siyasette mücadelesini desteklemek durumundayım, ben bir vatandaşım ve ülkem için çaba gayret sarfedenin yanında olmalıyım, devlet yönetmek dış siyasesi ilişkileri düzenlemek kolay iş değil elbette, bunu yapamayanlar reisi anlayamıyor sadece o kadar.

Irak bir bütün olarak kalırsa sınırımızda karşımıza çıkacak bir terörist devlet olmayacak, Irak ın bütünlüğü önemli bu yüzden, yok bütün bir ıRak yoksa Misak ı milli sınırlarımıza ulaşmamız bizim terör devletiyle komşu olmamızdan iyidir, hiçolmazsa toprak bütünlüğümüz devam eder, devlette devamlılık esastır, devamlılık adına yapılan her icraat bu yüzden desteklenmelidir.

Duhul
    Aug 2017
    İkamet
    Düzce
    Gönderi
    2,749

yaz google a "terör bitmiştir" cümlesini.

görsel aramayı seç

milleti nasıl kandırdıklarının geçmişte neler söylediklerini oy uğruna gör.

bu kadar basit !

6.  Alıntı Originally Posted by bullcosmos Yazıyı Oku
    Katılıyorum, babamın oğlu değil sonuçta, ama liderimiz ve devletimizin en yüksek makamında seçilmiş görevlimizdir kendisi, bu yüzden dış siyasette ve iç siyasette mücadelesini desteklemek durumundayım, ben bir vatandaşım ve ülkem için çaba gayret sarfedenin yanında olmalıyım,
    Sen Reis in yanındaysan ,Reis de (dönerse) Barzani nin yanındayım diyorsa ,bu durumda sende Barzinin yanındamısın?
    Öyleyse bende uzak dur benim yanımda olma...
    E hani daha 1 saat önce Barzani tüüü kaka idi...
    Öyle diyordun
    Teoman dan "Rüzgar Gülü" şarkısı sizler için gelsin...
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

7. Irak bir bütün devlet olarak kalır, barzanide bölgesel kürt yönetimi olarak diğer ıraklılarla ırak anayasası altında ırak ta yaşar giderse, devletleri parçalamak için uğraşan terörist olmasınlar topraklarında huzurla yaşasınlar diye destek oluruz tabii, neden olmayalım, sonuçta Bütün bir Irak bizim anlaşmalarımıza göre kendi sınırları içinde mutlu huzurlu yaşama hakkına sahip, tanıdığımız bir Irak. Bunun neresi garip yada ters?

Alıntı Originally Posted by bullcosmos Yazıyı Oku
    Irak bir bütün devlet olarak kalır, barzanide bölgesel kürt yönetimi olarak diğer ıraklılarla ırak anayasası altında ırak ta yaşar giderse, devletleri parçalamak için uğraşan terörist olmasınlar topraklarında huzurla yaşasınlar diye destek oluruz tabii, neden olmayalım, sonuçta Bütün bir Irak bizim anlaşmalarımıza göre kendi sınırları içinde mutlu huzurlu yaşama hakkına sahip, tanıdığımız bir Irak. Bunun neresi garip yada ters?
    o sadece senin küçük ve minicik hayalin olmasından kaynaklanıyor

Sayfa 111/1006 İlkİlk ... 1161101109110111112113121161211611 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •