Bence...Bu kağıt o dediğine 10 basar rasyolar yönünden. Lakin ben değer yatırımcısı olmam bu tip kağıtlarda. Geçen yıl 3 milyona satamadığı daireyi bu yıl 5 milyon gösterip "sipariş" kâr yazdırmaca. Bana göre değil. Valla vurur giderim kusuruma bakma hocam.
Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...
evet kiler gyo şu anda bedava sadece yeni yapacağı 3 proje için 6 milyar gelir elde edecek
borç yok
eskileri saymıyorum bile
belki de piyasa değeri kadar kar da gelecek, daha ne olsun ? ama bedelli ve mecnurun ölmesi işi bozdu !
diğer şirket için kesinlikle yanılıyorsun, satamadığı ifadesi bir kere kesinlikle yanlış. ayrıca yapılan değerleme raporunda ki rakamlar da oldukça düşük ! kasada 70 milyon tahvil var, bu yıl 40 kira alsa 110 milyon cash yapar. şirket 500 milyon lütfen (borçta yok + geri alınmış paylar var) [emoji846] orası şu an bedava , ama burası daha da bedava"yatırım tavsiyesi değildir"
Hocam, KLGYO'nun kasadaki parası diğer şirketin piyasa değerinden fazla. Belki de 1 Ekim'de dolara yatırıp 20 Aralık'ta sattı. Adam sonuçta aynı ekipten, herkese mesaj gitmiş o dönem öyle diyorlar. Şayet öyle bir şey varsa yukarıdakiler çerez kalır.
Yönetim Kurulu tarihine baksana.![]()
Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...
Bu gün şu onay gelse de hisse gerçek gündemine dönse artık.
Hayır zaten bedelliye isteyen katılır, parası olmayan zaten rüçhanını satar, yani bu kadar sürünme bedelli sebebiyle olmamalıydı.
Bu dönemde kaybettiren tek gyo bu herhalde, oturdukları yerde malları tonla değerlendi.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
Yer İmleri