Sayfa 112/472 İlkİlk ... 1262102110111112113114122162212 ... SonSon
Arama sonucu : 3776 madde; 889 - 896 arası.

Konu: SGK Emeklilik İşlemleri

1. Bakan Bilgin'den EYT açıklaması: Masada tek formül var
    Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
    https://www.patronlardunyasi.com/hab...mul-var/268316

tahminen sadece birkaçyıl öne çekecekler.eğer muhtelif seçenekler artarsa sistem daha da arapsaçı olur.

2. 5 yıldan aşşağısı kurtarmaz

Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

50 yaş taban ...Tahminim bu yönde ...birde yasa 2024 ocaktan itibaren geçerli dedi mi tamamdır....

4. Ozaman hiç çıkarmasınlar daha iyi, ama bunlardan herşey beklenir

5. dedikodu :
    1999 yılı öncesi olup Yaş aranmaksızın ssklı olup fiili hizmet yılını ve prim gününü dolduran herkesin tek kalemde emekli sayılmasına karar verilecek
    söylentisi var

Alıntı Originally Posted by caliagra Yazıyı Oku
    dedikodu :
    1999 yılı öncesi olup Yaş aranmaksızın ssklı olup fiili hizmet yılını ve prim gününü dolduran herkesin tek kalemde emekli sayılmasına karar verilecek
    söylentisi var
    50 yaş altını emekli etmezler...Genel kanı ve beklentide bu yönde..Primini doldurmuş 50 yaşa gelmiş herkes emekli olacak...

Kişisel olarak Ben 2 yıl önce hastalıklardan dolayı emekli olma hakkım olmasına rağmen bekledim..Yaş oldu 52 ..Şimdi evraklarım Bakanlıkta onay geldiği gün gidip emekli olacam....

Asıl mesele ise 2008 sonrası maaş bağlanma katsayısının aşırı düşürülmesi...Bu tüm emekçilerin sorunu....Ayrıca asgariden yatıranlara son dönemde sürekli kıyak geçilirken yüksekten yatıranlar sürekli cezalandırıldı...Yılbaşında asgariden emekli olana %50 verirken yüksekten yatana %25.5 verdiler....

Neyse umarım 4447 nolu yasa geriye doğru işletilmesi durdurulur....

7. Benim de beklentim bu yönde. Zira, diğer seçeneklerin hiç birinde EYT lilerin oyunu alamazlar, net.

Alıntı Originally Posted by caliagra Yazıyı Oku
    dedikodu :
    söylentisi var

8. Dün külislerde konuşulanları aktaran zafer şahin, erkeklerde 9000 kadınlarda 7200 günü olanlar emekli edilecekmiş dedi

Sayfa 112/472 İlkİlk ... 1262102110111112113114122162212 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •