Sayfa 112/805 İlkİlk ... 1262102110111112113114122162212612 ... SonSon
Arama sonucu : 6433 madde; 889 - 896 arası.

Konu: TKFEN - Tekfen Holding

1.  Alıntı Originally Posted by cemal31 Yazıyı Oku
    Mevcut arsa, bina, fabrikalarda gerçek yeniden degerleme yapmış olsalar oda yeterdi. özkaynaklar %100 çok rahat artardı.....
    Resmen adamlar salağa yatıyor hayatımda böyle bişey görmedim yani biri mal topluyor ondan baskılıyor da diyemiyorum virmanlar ortada

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Böyle giderse orada-burada.
    Gönderi
    28,622
     Alıntı Originally Posted by şehzade17 Yazıyı Oku
    Resmen adamlar salağa yatıyor hayatımda böyle bişey görmedim yani biri mal topluyor ondan baskılıyor da diyemiyorum virmanlar ortada
    Onlarda haklı 90-100 yaşında azraili bekliyorlar, kim düşünür tekfeni....Lakin küçükler var onlar niye sessiz-eylemsiz onu anlamakta zor, mesela küçük uzan 30 lu yaşlarda ve tekfende en çok payı olan şahıs o denebilir. Bubası cem uzan bunlar ne oluyor bu şirket niye böyle demiyor....

3.  Alıntı Originally Posted by cemal31 Yazıyı Oku
    Onlarda haklı 90-100 yaşında azraili bekliyorlar, kim düşünür tekfeni....Lakin küçükler var onlar niye sessiz-eylemsiz onu anlamakta zor, mesela küçük uzan 30 lu yaşlarda ve tekfende en çok payı olan şahıs o denebilir. Bubası cem uzan bunlar ne oluyor bu şirket niye böyle demiyor....
    Kucuk uzanin payi anasina dusen yuzde 13 un yarisi galiba bi de kiz kardesi var . Haci Murattadir en fazla hisse temiz yuzde 17-18 vardir haniminin paylariyla. Berker kizlarinin digeri ne yapio acaba ya da haci muratin baldizi asil hisse onlarda .

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    28,622
     Alıntı Originally Posted by Maximetu Yazıyı Oku
    Kucuk uzanin payi anasina dusen yuzde 13 un yarisi galiba bi de kiz kardesi var . Haci Murattadir en fazla hisse temiz yuzde 17-18 vardir haniminin paylariyla. Berker kizlarinin digeri ne yapio acaba ya da haci muratin baldizi asil hisse onlarda .
    Bırak kızları Maxi benim için dua et, hepcini teker teker dikeyim. Şimdi noterden geliyorum, 1972 de İsdemirin kamulaştırdığı bubamın arazileri için yegenlerim bastırıyor. Avukat genel dava vekaleti verdim. Davayı kazanırsam işin içinde milyon var. Kapıcı Cafer sende hazırlan vekalet senide kapsıyor....

Ağa milyonu kapacan sonra züke züke kapıcıyı mı zükecen Karadenizin arka bahçelerine git bali
     Alıntı Originally Posted by cemal31 Yazıyı Oku
    Bırak kızları Maxi benim için dua et, hepcini teker teker dikeyim. Şimdi noterden geliyorum, 1972 de İsdemirin kamulaştırdığı bubamın arazileri için yegenlerim bastırıyor. Avukat genel dava vekaleti verdim. Davayı kazanırsam işin içinde milyon var. Kapıcı Cafer sende hazırlan vekalet senide kapsıyor....
    Sadece hissiyat; Kesinlikle etkileme veya yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    28,622
    Avukat akraba ve daşşaklı, telefonu verdiğim noterdeki kız bu ne biçim adam telefondan emir veriyor dedi. Benim avukat tekfenin çaylak avukatlarını biçer valla....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    28,622
     Alıntı Originally Posted by aks16 Yazıyı Oku
    Ağa milyonu kapacan sonra züke züke kapıcıyı mı zükecen Karadenizin arka bahçelerine git bali
    Üstad çok büyük rakam diyor benim yegenler, daha önce davayı kazananlar varmış, avukat eve noter gönderecekti, pandemi nedeniyle ben gittim. Nasipde varsa geçer bogazdan yoksa zaten hiç sorun olmaz...

8.  Alıntı Originally Posted by cemal31 Yazıyı Oku
    Üstad çok büyük rakam diyor benim yegenler, daha önce davayı kazananlar varmış, avukat eve noter gönderecekti, pandemi nedeniyle ben gittim. Nasipde varsa geçer bogazdan yoksa zaten hiç sorun olmaz...
    silip süpürürsün tahtayı o paralarla

Sayfa 112/805 İlkİlk ... 1262102110111112113114122162212612 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •